Krim og politikk - "Berlin ist verloren"

Av Jan Hårstad

Den politiske korrekthetens lover gir seg helt komiske effekter. Både i Sverige og Tyskland skrives det enormt om at organisert kriminalitet overtar kontrollen av byene, såsom også Malmø og Gøteborg.

Men direktivene for politisk korrekt tenkning er sånn at en skal ikke i en analyse blande kriminalitet av forskjellig slag med politisk virksomhet. Derfor blir f.eks Die Welts analyse av tysk kriminalitet 10 april etter mitt skjønn meget komisk: "Berlins Unterwelt ist verloren an die arabischen Clans".

På samme tid er idag de tyske media full av reportasjer om den omfattende tyrkerdemonstrsjonen som fant sted i syv tyske byer på søndag ettermiddag. Og som jeg skrev sist jeg var inne på Verdidebatt: det vil komme til sammenstøt mellom de nasjonalistiske tyrkere og kurdiske PKKs. Det gjorde det i Køln hvor 20 ble buret inne av politiet.

Nå har jeg da sittet og sett på mange videoer fra disse demonstrasjonene og registrerer at mange av deltagerne viser den fingerhilsen som gjelder som symbol for de tyrkiske Graue Wølfe som er fascister så gode som noen.

Men en av de aller største inntektskildene for det omfattende Grå Ulver nettverket har vært og er narkokriminalitet. Og som alle tyrkiske journalister har skrevet om med fare for sitt liv: den viktigste partner for de Grå Ulver er den tyrkiske etterretningstjensten MIT - som også ordner med logistikken til Islamsk Stat, til kjemisk krigføring og.

Det er svært komisk at man i norsk presse driver og framstiller det slik at flyktningesmuglerne i Tyrkia skulle være noe som er adskilt fra de Grå Ulver og MIT. Ingen har visst fått med seg at Kong Abdullah av Jordan 11 januar uttalte: "The fact that terrorists are going to Europe is part of Turkish policy".

Nå skriver da Die Welt at maffiaene i Tyskland i dyre biler parkerer ved flyktningemottakene og speider etter nye rekrutter som kan begynne med enkelt kriminalt drittarbeid til en billig penge. Og salafister og terrorister er også der for å verve rekrutter.

De siste tallene fra Forfatningsschutz Hans- Georg Massen er at det nå finnes antatt 1100 terrorister i Tyskland og 8650 salafister.

Her leser vi da at de rumenske prostituerte betaler 50% av inntektene til de araberklanene som kontrollerer de gatene de jobber i, såsom Schøneberg i Berlin. De driver også bordeller i leiligheter, salg av stålne Mercedes og BMWs, restauranter, nattklubber, etc., etc.

En bør komme i hug at det globale Jihad, allerede mens Osama bin Laden levde, sendte ut direktiver om NARKOJIHAD. Innholdet i dette var en oppfordring til narkobandene som var muslimske, å dope ned vestlig kafirungdom så godt det var mulig med stoff. Men viktig: i dette direktivet var det HARAM å selge stoff til muslimsk ungdom. NarkoJihad var et krigsvåpen rettet mot vestlig ungdom - kafirene.

Når en kjent arabisk mafialeder nettopp døde, dukket det opp 3000 i begravelsen og det forteller hvor omfattende dette er. I den grad polititjenestemenn tør snakke i det hele tatt sier de at en rekke av de tyske storbyene forlengst er oppgitt, også Bremen.

Ser man nærmere på dette politisk korrekte begrepet "araberklanene" så viser det seg at i Red Lights Districts i Tyskland (det samme i Amsterdam som er nærmest vanvittig i antall drap) foregår blodige oppgjør mellom klaner som sogner til fiendtlige politiske miljøer.

I Berlin står Shia-libanesere sterkt og de sokner til Hizballah, du har tyrkiske Graue Wolfe-mafia som igjen rivaliserer med PKK-gangstere og Albaniamafian og alle - uten unntak - driver i narkotika hvorav en anseelig del av beløpet går til deres etnisk-religiøse partier. En rapport forteller at det i 2014 ble samlet inn hele 10 millioner Euro til PKK og det er mye penger tatt i betraktning at det er omtrent 14 000 PKK tilhengere i Tyskland.

Det er faktisk meget vanskelig å finne noen militant organisasjon eller terrorapparat i hele verden som ikke er dypt involvert narko-krim. Det er en av verdens største økonomier og i Europa har vi fått en ny stat, Kosovo, som er bygd på narkokriminalitet.

Faktisk er det tyrkiske journalister som skriver at et sentralt element i den pågående tyrkisk-kurdiske krigen er at politikermafian i Ankara er veldig irritert over at kurderne har en så stor markedsandel av narkoindustrien i landet; altfor stor etter deres smak.

Når de europeiske borgerkrigene bryter løs vil vi få oppdage at de forskjellige bandene har anseelige væpnede grupper til disposisjon. Og mektigere vil de bli, da byer som Berlin og Bremen allerede er gitt opp av politiet. For ikke å snakke om Gøteborg og Malmø.

Jan Hårstad