PASS PÅ HVA SOM TILSETTES MATEN I HEMMELIGHET

Fra P54

Klima/miljø brukes av venstresiden/eliten som et verktøy til å få kontroll over folk og innføre den nye verdensorden. Vanlig mat skal utfases til fordel for mer klimavennlig mat. Men ikke alt skjer i det åpenlyse. Laboratoriedyrket kjøtt, dyrket fram av bakterier, er allerede i salg i butikker i USA. Det er fremtiden, sier Bill Gates. Skoler i EU gir insekter/mark til elever. Alt dette i navnet "klima", det er mer klimavennlig. Insekter blir dyrket i fabrikker og tilsatt maten vår uten vår vitende. Det kalles acheta protein. Bill Gates er en stor investor i laboratoriedyrket kjøtt samtidig som han har kjøpt opp over en million mål av beste jordbruksland i USA. Er det for å legge ned vanlig jordbruksdrift og dyreoppdrett for vår føde og istedenfor å tilby laboratoriedyrket mat og insekter? Politikere presser også på for å legge ned gårdsbruk og matprodusenter i EU. Er det matmangel de vil ha, for så å tilby sin "klimavennlige" mat?
Men er insekter trygg mat?

Noen forskere advarer mot at insekter som sirisser kan fungere som bærere av patogener som kan smitte mennesker og dyr.

I en studie fra 2019 analyserte forskere insektprøver fra 300 insektfarmer og dyrebutikker i Sentral-Europa, inkludert 75 sirissfarmer.

Studien fant parasitter i mer enn 81 % av insektfarmene. I 30 % av disse tilfellene fant forskerne parasitter som potensielt kan forårsake sykdom hos mennesker.

Hva sier Robert Malone, oppfinner av mRNA-teknologien som brukes i C19-vaksinen og som advarer folk om faren ved C19-vaksiner, om dette: (bildet ovenfor)

Selv om «faktasjekkerne» hater å innrømme det - dette er sannheten ... I stedet for å innrømme det faktum at matvareprodusenter lyver direkte - skriver Snopes «Forskning pågår» (ja, riktig - se nedenfor). Les disse etikettene nøye folkens.
FREMTIDEN SLIK WEF (KLAUS SCHWAB) PLANLEGGER. Laboratoriedyrket kjøtt er allerede på markedet i USA. Insekter/mark serveres allerede til elever på skoler i EU.


Og alt dette for å "redde kloden", det skal være mer klimavennlig mat. At aktørene blir søkkrike er nok den virkelige grunnen, samt kontroll over folket og  ny verdensorden. På bildet nedenfor ser du hva den grønne omstillingen fører til: Bort med tradisjonell mat, "dyrk" ren energi (produsert ved hjelp av olje/kull) og tilby folket insekter, mark og laboratoriedyrket kjøtt hvor de lett kan tilsette ønskede Bill Gates promoterte vaksiner. Vaksinene skulle jo redde folk, men nå kan man lese at staten (Nederland) sparer hundrevis av millioner euro i året på eldreomsorg pga. overdødeligheten som følge av C19-vaksinen. Samtidig har de rikeste av de rike blitt enda rikere. Og Gates advarer allerede at neste “plandemi”  blir enda verre. De har planen klar.

Milliardærenes formue har økt mer siden covid-19 startet enn den har gjort de siste 14 årene. Med 5 billioner dollar er dette den største økningen i milliardærenes formue siden man begynte å registrere den.Tror du et slikt bilde bare er fantasi? I Texas har de over 40 000 mål med solpanel og flere er under bygging. Nylig ble en 16000 mål solpanelfarm i Texas ødelagt av hagl og innbyggerne frykter kjemikalieforurensning, kjemikalier som blant annet er kreftfremkallende. En annen klimasvindel er vindturbiner hvor det nå er store vindturbin gravplasser. Mer her og herKlimasvindelen er stor, slik som vaksine-svindelen, for ikke å glemme alle arrangerte kriser, konflikter og kriger styrt av agendaer og ideologier. Eliten og de rikeste blir bare rikere og ler seg skakke:


Tusenvis av solpanel i en 16000 mål stor solpanelfarm ble ødelagt av hagl i Texas. Produksjon av solpanel er veldig energikrevende og forurensende og Kina leder an, for der bryr de seg ikke om skadelige utslipp. Giftige gasser slippes ut fra fabrikker om natten, folk som befinner seg i nærheten besvimer. Det giftige avfallet tømmes ut på jordene hvor alt liv dør ut, ingenting gror der. Skulle man renset utslippene ville det kostet ca. 5 ganger så mye. Titusenvis mål av dyrkbar mark brukes til solpanel i vestlige land, mat skal produseres i laboratorier og på fabrikker i den såkalte grønne omstillingen. Hva er grønt med solpaneler som slipper ut svært giftige stoffer under produksjon, er veldig energikrevende å produsere og hvor kull er energikilden? Hva med at tusenvis av solpanel ødelegges av hagl, det blir også et stort avfallsproblem på lik linje med vindturbinblader. Hvordan blir strømforsyningen fra vindturbiner når det er vindstille eller for sterk vind? Hva med strømforsyningen når tusenvis av solpanel ødelegges av hagl? Her kan du se bilder av skadde solpanel.


Ta C19-vaksinen eller dø. Hvor mange ble ikke skremt med sykdom eller død hvis de ikke tok C19-vaksinen? Nå er det beviselig stor overdødelighet blant de vaksinerte. Hvorfor blande inn C19-vaksinen, vindturbiner og solpanel med insekter og laboratorie kjøtt? Fordi det er samme agenda og folk som står bak. Se videoen i “Klaus Schwab” linken ovenfor, så forstår du galskapen i planen deres?Kommentarer