SLUTT PÅ MENNESKEHETEN – Slik Det Er Planlagt Av Globale Ledere

Fra P54

FORORD: Ser du videoene nedenfor, "SLUTT PÅ MENNESKEHETEN" etc., vil du mest sannsynlig reagere med at dette bare er tull eller konspirasjonsteorier. For at du skal forstå hva som foregår så legger jeg med en veldig kort videosnutt fra sveitsisk TV i 2016 hvor WEF leder Klaus Schwab forteller hva deres plan er. WEF er verdens økonomiske forum hvor verdens rikeste møtes hvert år i Davos og planlegger hvordan vi skal leve. Han skryter selv av at han har infiltrert regjeringer over hele verden, ja, over halve kabinettet i Canada. Kronprins Håkon og hans kone samt andre norske politikere er også blitt trent opp der. Høyremannen Børge Brende har en sentral stilling i WEF. Faren til Klaus jobbet for Hitler og atombombe programmet og brukte krigsfanger på fabrikken sin. Hitler jobbet for det tredje riket, Klaus jobber for det fjerde riket.

Intervju i sveitsisk TV, se 2 1/2 minutters video: Implanted Microchip, Klaus Schwab, World Economic Forum and The Great Reset

Noen flere videoer med samme mann:

Lengre versjon, se for bedre forståelse av hva som skjer i verden: The GREAT RESET Has INFILTRATED Political Cabinets & Celebrities

Klaus Schwab, fra World Economic Forum, skryter av å ha infiltrert verdens regjeringer:
Klaus Schwab, of the World Economic Forum, boasts about infiltrating the governments of the world

Klaus Schwab: Vi må forberede oss på en sintere verden: WEF founder: Must prepare for an angrier world


SLUTT PÅ MENNESKEHETEN – Slik Det Er Planlagt Av Globale Ledere
Verdens ledere arbeider for å erstatte menneskeheten med roboter og kunstig intelligens. De er også i ferd med å innføre et kvelende overvåkningssystem over hele verden, som vil registrere hver minste detalj i livet ditt, til og med hva du tenker og føler.● Nesten alt i vår verden eies av ett og samme selskap

Virtually everything in our world is owned by a single corporation
Filmen "MONOPOLY" avslører hvordan praktisk talt alt på jorden eies av ett og samme selskap. Teknologi, helsetjenester, forsikring, reiser, boliger, landbruk, mat, alt er i hendene på ett og samme selskap. Dette monopolet gir dem makt til å kontrollere myndigheter, nyhetsmedier, helseorganisasjoner og mye mer. De bruker sin makt til å innføre vaksine mandater, maske mandater, sosial distansering og andre former for umenneskelig tyranni. Se denne filmen for å finne ut hvilket selskap dette er.● Vaksiner innfører nanoroboter i kroppene våre og gjør oss til HUMAN 2.0, sier Dr. Madej

Den verdenskjente medisinske eksperten Dr. Carrie Madej avslører hvordan Big Tech samarbeider med Big Pharma for å introdusere teknologier i nye vaksiner som endrer DNA-et vårt og gjør oss til hybrider. Målet er å gjøre slutt på menneskeheten slik vi kjenner den, og starte prosessen med transhumanisme: HUMAN 2.0

Hvem er dr. Carrie Madej?

Dr. Carrie Madej har ledet to store medisinske klinikker i delstaten Georgia i USA. Hun har vært fascinert av vaksiner siden hun var i tjueårene og har studert dem siden. Hennes grundige forskning førte til at hun oppdaget hvilke teknologier som er foreslått for de nye covid-19-vaksinene. Det hun avslører er alarmerende.

Denne videoen er en grundig dokumentar som viser hvordan disse nye vaksinene kan endre DNA-et vårt og gjøre oss til hybrider. Planene er å koble mennesker til kunstig intelligens og globale kontrollnettverk. Dette er starten på transhumanismen, som gjør oss til MENNESKER 2.0

Det høres kanskje kult ut for dem som har sett for mange sci-fi-filmer, men realiteten er at det vil gjøre slutt på vår autonomi og gjøre oss til slaver av globalistiske teknologiselskaper som deretter kan kontrollere oss, uten at vi er klar over det.● RAPPORTEN OM VAKSINE DØDSFALL.

Vitenskapelige data avslører ødeleggelser forårsaket av Covid-vaksiner

Vaksinedød rapporten viser alle de vitenskapelige bevisene for at millioner av uskyldige mennesker har mistet livet og hundrevis av millioner lider av invalidiserende bivirkninger etter å ha blitt injisert med de eksperimentelle covid-injeksjonene. Rapporten avslører de strategiske metodene som brukes av myndigheter og helsebyråer for å skjule 99 % av alle vaksineskader og dødsfall. Du vil også få vite hvem som egentlig står bak alt dette, og hva som er deres egentlige agenda.

Rapporten viser også skremmende laboratorieresultater fra mikroskopisk undersøkelse av noen vaksineflasker: levende organismer med tentakler, samt selvsammensettende nanoroboter. Se bilder: Vaccine Death Report: Scientific data reveals devastation caused by covid vaccines● "Skolen må utruste barna til å ha seksuelle partnere"- sier FN og WHO

Denne bevisrapporten avslører hvordan Verdens helseorganisasjon og FN seksualiserer små barn i grunnskolen verden over, med det formål å normalisere pedofili. Denne rapporten består av intet annet enn solid bevismateriale, med mange offisielle dokumenter, videoer, bøker, arkiver osv. Alle PDF-dokumenter kan lastes ned fra referanse seksjonen på slutten av denne rapporten.

"Små barn er seksuelle skapninger som må ha seksualpartnere og begynne med sex så tidlig som mulig. Derfor må barnehager og barneskoler lære barn å utvikle begjær og seksuell lyst, lære onani, bygge likekjønnede forhold, bruke pornografi på nettet og lære ulike seksuelle teknikker, som oralsex."

Ovenstående er et parafrasert sammendrag av de offisielle retningslinjene som Verdens helseorganisasjon og FN har utstedt til utdanningsmyndigheter verden over. Samtidig kommer juridiske organisasjoner med uttalelser om at sex mellom små barn og voksne bør legaliseres, mens medier og politiske partier tar til orde for å akseptere pedofili som en "normal seksuell orientering".

Utruste barn til å ha seksuelle partnere
FN har utgitt dokumentet "International Technical Guidance on Sexual Education". Det er den offisielle retningslinjen for grunnskoler over hele verden. Målet med dette dokumentet er beskrevet på side 16.

Med deres egne ord: "Målet er å utruste barn … til å utvikle seksuelle relasjoner".● Bevis på at pandemien var planlagt med en hensikt

Marion Koopmans er en virolog fra den nederlandske regjeringen som har jobbet i Verdens helseorganisasjon og det beryktede Wuhan biolab. Hun uttalte på riksdekkende TV at WHO i flere år har hatt en plan for 10 år med pandemier - fra 2020 til 2030.

At WHO hadde forhåndskunnskap om den første pandemien, er åpenbart ettersom de noen måneder før utbruddet instruerte regjeringer over hele verden om å gjøre seg klare for et nært forestående utbrudd av et luftveispatogen. Hvordan kunne WHO vite at en pandemi ville bryte ut i løpet av få måneder? De visste til og med hva slags sykdom det ville være! Ifølge WHOs virolog Koopmans er det en plan de har hatt i mange år. "Dette er den første pandemien", legger hun til.

Hør henne i videoen nedenfor, og se overveldende bevis på at pandemien faktisk var planlagt...
Dokumenter som åpner menneskehetens øyne
Grand Jury Evidence 1
Vaccine Death Report

Vær klar over det ekstreme nivået av hykleri som finnes i disse dokumentene. Disse kriminelle hevder å beskytte menneskeheten, mens de i virkeligheten undertrykker og forbyr alle effektive behandlinger for covid, samtidig som de sensurerer, sparker, arresterer og til og med myrder leger som kurerer covid-pasienter.


● FNs mørke hemmeligheter avslørt av topptjenestemann

FN er i ferd med å lansere Agenda 2030, med de beryktede "bærekraftsmålene". Dette verdensomspennende prosjektet har som mål å fullstendig forandre alle aspekter av menneskets tilværelse: mat, seksualitet, familie, arbeid, økonomi, helse, utdanning, alt! Dette skal angivelig gjøre slutt på fattigdom, sult, ulikhet, sykdom og andre dårlige ting. En tidligere direktør som jobbet i FN i to tiår, forteller en annen historie. Han forklarer at FN er kontrollert av kriminelle som bruker organisasjonen til å berike seg selv og slavebinde menneskeheten. Se denne avslørende filmen nedenfor.


● Hvordan vi forandrer verden til det bedre!


Vår nye film "THE END OF HUMANITY" har fått millioner av mennesker over hele verden til å våkne opp. Den ble lagt ut på en japansk X-konto og hadde på bare noen få dager en halv million visninger. Og det er bare det ene innlegget ... og da har vi ikke regnet med de mange andre stedene filmen blir sett i Japan. Filmen går også viralt på ytterligere tjue språk verden over.

Hele hemmeligheten bak de sataniske elitenes suksess har alltid vært publikums uvitenhet. Folk som følger deres agenda uten å stille spørsmål, fordi de ikke har noen anelse om hva som foregår. Å informere verdens befolkning om hva som virkelig skjer, er derfor den absolutte nøkkelen til å sabotere disse satanistenes djevelske planer.

Dette ser vi tydelig i Japan, hvor verdens største protest mot Verdens helseorganisasjon (WHO) er i ferd med å bli organisert. Som dere vet, er WHO i praksis i ferd med å bli et verdensdiktatur, med absolutt myndighet til å pålegge vaksiner, nedstengninger, karantener, sensur og arrestasjoner i alle 194 medlemsland, som er praktisk talt alle nasjoner i verden.

Japan er det første landet i verden som offentlig protesterer mot WHO - i stor skala.


Det er virkelig spennende at vår japanske film samtidig eksploderer i Japan. Vi er nå i full gang med å oversette flere filmer og rapporter til japansk. I tillegg ble jeg intervjuet av en uavhengig mediekanal i Japan som arrangerer antiglobalistiske konferanser for høyt profilerte personer som er motstandere av WEF. De har bedt meg om å tale på deres neste konferanse i Tokyo. Det ser ut til at Japan vil bli en mektig aktør på verdensscenen når det gjelder å avsløre og motarbeide satanistenes agenda! Japan tilbakeholdt også flere millioner Covid 19 vaksinedoser da de fant urenheter i dem. Japanske leger og forskere advarer også om risikoen ved Covid 19 vaksiner.

Kommentarer