Okkupasjon og Slaver

Fra May-Harriet Seppola. 

Den første mai 1776 framsatte Adam Waishaupt (katolikk og jesuit, slik som pave Frans) 7 punkter hvordan vi kunne få til en ny ordning i verden. Her kommer de 7 punktene: 
  • Avskaffelse av monarkiet og all regjering
  • Avskaffelse av privat eiendom
  • Avskaffelse av arv
  • Avskaffelse av patriotisme og nasjonalisme
  • Avskaffelse av familien (dvs. ekteskap og moralitet og innføring av kollektiv kontrollert utdannelse).
  • Avskaffelse av all religion
  • Opprettelse av en Ny Verdensorden 

Ser vi at Adam Weishaupts 7 punkter også blir praktisert i dag? Er det ikke nettopp den trenden vi ser gjennom EU og det internasjonale lovverket? Dette er en langsiktig plan. De som styrer verden er i ferd med å umyndiggjøre de selvstendige nasjonene og frarøve enkeltindividets rettigheter. Alt og alle skal innordne seg det internasjonale lovverket, enten det dreier seg om politikk, økonomi, religion eller det militære.

For å få gjennomført disse 7 punktene skal alt endres i det enkelte land. Alt skal sentraliseres og internasjonaliseres. Har vi sett noen slike endringer i de siste årene? 
  1. Titusenvis av små butikker i landdistriktene har blitt nedlagt. Det har blitt store handelssentre i byene som utkonkurrerer de små forretningene. 
  2. Titusenvis av små industrier på landsbygda har blitt nedlagt. Det bygges store industrier som utkonkurrerer de små.  
  3. Titusenvis av bankfilialer i landdistriktene har blitt nedlagt, og alt blir sentralisert i byene. 
  4. Titusenvis av små jordbruk har blitt nedlagt, og gamle fjøs står som skremselshus over hele landet. 
  5. Tusenvis av små skoler har blitt nedlagt, og barna må reise mange mil for å komme til store skoler mer sentralt beliggende.
  6. Tusenvis av lokale legekontor har blitt nedlagt og alle de syke må fraktes til legekontor som ligger sentralt i byene/landsbyene... og slik kan vi fortsette.

Under og etter siste verdenskrig var Norges befolkning mer selvforsynt. Bonden dyrket poteter, gulrøtter, salat, rødbeter og andre grønnsaker. Mange hadde kjøkkenhage, og de var flinkere til å gå i skogen å plukke bær. De kunne klare seg med mat uten å kjøpe alt i butikken. Fra 1980 årene, under Gro Harlem Brundtlands regjering og deretter ser vi at politikken har blitt styrt slik at det er bare de store og sterke butikkene som overlever, og de har alt å by på av matvarer og mye annet. De store matkjedene lokker med gode tilbud, og folk blir fristet til å gå dit for å handle i stedet for å dyrke mye av maten selv.

I dag er det bare noen få prosent av befolkningen som er selvforsynte – eller delvis selvforsynte. De synes det er så mye lettere å gå i butikken og legge ned i handlekurven det de trenger. Når de har handlet inn, synes de at de har gjort en god jobb. Men har du tenkt på at politikerne har ført oss inn i en snare? Hva skjer når det kommer en krise og det ikke er mat i butikken? Hvordan skal du da overleve? De fleste har ikke en kjeller med mat i, og det du har av mat i kjøleskapet rekker kanskje bare en uke. 

MAT FRA UTLANDET 
I dag kommer det lange rekker med trailere inn fra forskjellige land med matvarer til alle butikkene i Norge. Det er andre land som vesentlig forsyner oss med mat. Men når krisen kommer – og den kommer snart – og bilene med mat ikke lenger kommer som tidligere og hyllene med mat i butikkene er tomme, hva skal du gjøre da? «Ja, den tid og den sorg», sier de fleste. De gjemmer hodet i sanden og håper fortsatt at de gode tidene skal fortsette. Men det lønner seg å stoppe litt opp og tenke om vi er forført. Det er nemlig slik at politikerne har gjort oss avhengig av dem for at livet skal fungere. Vi har blitt som slaver under deres system. De har et grep på oss. Vi må følge deres system for at vi skal fungere. De har gitt oss strøm, kloakk-system, vann, vei... og hvis vi ikke betaler for oss for disse tjenestene, så blir vi snart satt på gata. Vi må være lydige mot dem og deres lover og krav. 

SMARTMETER 
Nylig fikk jeg vite hos en familie at hvis de ikke satte inn den nye strømmåleren (smartmeter) så ville kraftverket komme og kutte strømmen. Har Norge blitt et slags kommunist-land? Hvis vi ikke følger deres agenda, så kutter de strømmen, tar de huset, tar de bilen osv. Det er ingen resonering her, det er enveiskjøring. Vi må bare følge hva eliten bestemmer - hvis ikke så blir det trøbbel. 

EIENDOMSSKATT 
I dag har politikerne bestemt at du skal betale skatt på din egen eiendom. Hvis du ikke gjør det, kan du snart komme til å miste din eiendom. Eiendomsskatt = røveri! Det er jeg/du som eier min/din eiendom, men nå har det blitt slik at stat og kommune også vil ha et grep på min/ din eiendom. Ved å innkreve skatt på min/din eiendom, signaliserer staten og kommunen at jeg/du ikke eier min/din eiendom alene. Vi skal snart se hvem som egentlig står bak dette! 

BILLIGE LÅN 
I mange år har bankene lokket med billige lån. Folk har latt seg lure på limpinnen og tatt store lån. Når den økonomiske krisen snart kommer, vil matvarene, klærne, rentene osv. stige. Låntageren mister kanskje jobben sin, fordi ingen kjøper produktene, og derfor mister låntageren sin faste gode inntekt og kan derfor ikke betale sine renter og avdrag. Hvis det blir slik, og slik kan det bli, kan bankene snart ta huset ditt, bilen din og hva som helst. Dette er bare tre eksempler på at vi har blitt slaver under stat, kommune og banksystemet. De har et grep på oss, og kan nesten styre oss dit de vil. 

LEGEMIDDELINDUSTRIEN 
Vi har også blitt slaver under legemiddelindustrien. Når vi blir syke, går vi til legen som egentlig skulle hjelpe oss til å bli friske ved hjelp av naturens egne legemidler – uten bivirkninger. Men hvordan har det blitt i dag. Jo, du kommer ut av legekontoret med en resept på flere slags piller eller en salve – og før du går ut fra legen så får du kanskje også en sprøyte. Og hva slags virkning har disse pillene og sprøytene på kroppen din. Jo, som oftest gir de en masse bivirkninger, og så må du ta en ny pille for alt som er ille for å redusere alle bivirkningene – og slik fortsetter karusellen, inntil du sitter igjen med en håndfull av piller som skal tas en til tre ganger om dagen. Pasienten blir dopet ned, han blir sløv og «råtten» i kroppen. Og slik blir kroppen gradvis sløvet ned, og mange kommer aldri ut i arbeidslivet igjen og flere dør i denne pilletilstanden. Tragisk, men sant! 

LOBOTOMI 
Og så har vi disse psykologene, som også doper folk ned med piller og sprøyter. Vi har flere eksempler på det. For ikke så lenge siden sto det en stor artikkel i avisen om Lier og Dikemark mentalsykehus (det ligger mye inne på nettet om lobotomering der) hvor disse legene/psykiaterne hadde beordret at noen eksperter skulle borre seg inn i kraniet og ta ut hjernemasse i den forreste delen av hjernen – som en terapi. Lobotomi kaller vi det. De lobotomerte ble helt annerledes, nesten som et dyr, for de tok ut den hjernemassen i forreste delen av hjernen som har med å velge, ta beslutninger, resonnere osv. Tenk noe så grusomt, og så var det en psykiater som svarte på dette og sa at, ja, det var jo den gang, men nå har vi nye metoder. Men spørsmålet er om disse nye metodene er noe bedre? Nå har de nye piller som nærmest gir en kjemisk lobotomering, og mange pasienter blir dopet ned før det blir tatt alle slags blodprøver for å finne ut årsaken til hvorfor pasienten er syk. Det er etter vår mening helt feil å dope en person ned med giftige piller før pasienten har fått analysert alle tenkelige blodprøver. Pasienten kan ha B12 mangel, D-vitaminmangel, stoffskifteproblemer, hormonforstyrrelser, sporstoff-mangler osv. som kan ligge til grunn til at pasienten er ubalansert i kroppen. Det er alltid en årsak til en lidelse, og en bør aldri dope ned en pasient før alle tenkelige prøver er tatt! På den måten vil vi finne ÅRSAKEN til lidelsen, som da bør behandles.

Når en person blir dopet ned på en psykiatrisk klinikk, er det mange som aldri blir skikkelige arbeidsmennesker igjen, men de går på sløvende piller resten av livet. De blir som slaver under systemet. Legene og psykiaterne har stor makt over de syke, og de tjener mange penger på sin «terapi». Det er mye som tyder på at de menneskene som ikke innordner seg statens normer blir hektet inn og dopet ned. Hvis den enkelte jatter med i galskapen, ja, så blir en akseptert i det «gode» selskapet. Det er alle avvikerne som skal dresseres. Noen kommer ut av prøvelsene med livet i behold og kan tre inn i arbeidslivet, men svært mange blir dessverre dopet ned så lenge at de blir ødelagt som mennesker. Det er mange eksempler på det. 

BARNEVERNET 
Og så har vi barnevernet som burde verne familien, men som i mange tilfeller tar barna fra familien. Det kan være flere årsaker til det, og noen ganger kan det se ut som nødvendig, hvis det for eksempel er så store alkohol eller narkotika problemer, slik at barna lider store traumer. Men i andre tilfeller kan det være andre årsaker til at barnevernet griper inn, for eksempel på grunn av at foreldrene er kristne og har hjemmeskole. De underviser barna også i kristen tro og oppdragelse. Da er de ofte annerledes enn statens normer og A4 opplegg, og det tåles ikke. Det er trist at samfunnet har blitt slik at barna i slike og liknende tilfeller blir revet bort fra foreldrene. Det er en tragedie og et stort traume for familie-medlemmene. Familien blir oppløst, og tenk på hva barna opplever. De elsker å leve sammen med sin mor og far, og så om «ti minutter» har de en annen «mor og far». Hvilken tragisk skjebne! Familiebåndene blir revet i stykker på en brutal måte. De nye «foreldrene» er utvalgt. De er lojale mot statens normer, og barna skal læres opp i statens normer, for at alle skal bli så like som mulig etter statens anti-kristelige normer. Dette er en del av en langsiktig plan for å avskaffe kjernefamilien og kristendommen i tråd med Adam Weishaupts plan. Når en nasjon skal innordne seg et globalt lovverk, må nesten alt det vanlige systemet i en nasjon endre seg, og familien er en del som de vil endre for å få til EN NY ORDEN I VERDEN.

Men får barna det så mye bedre i et fosterhjem eller under barnevernets omsorg? Ja,vi har eksempler på det, men i de fleste hjem blir barna fostret opp med Hollywood og en oppdragelse som ikke er etter Bibelsk mønster. Bibelen sier at vi skal undervise våre barn i Guds Ord når vi står opp, når vi går på veien og når vi legger oss, ja, vi skal skrive det på dørstolpene i vårt hus. På den måten skal barna lære å bli kjent med Guds bud og Guds Ord, for at karakteren skal utvikles til gode gjerninger, slik at kjærlighet, glede, takknemlighet, vennlighet, barmhjertighet osv. kan utvikles i de tidlige barneårene.

Vi leser om mange tragiske skjebner under barnevernets omsorg. Dagbladet har hatt flere artikler om dette, med slike overskrifter som; «15-åring dopet seg på barnevernsinstitusjon. Politiet fant anabole steroider hos ansatte. Tre venninner ble narkomane under barnevernets omsorg – nå er to av jentene døde». Barna på barneverninstitusjonen på Vestlundveien ungdomssenter forteller: «Vi bestemte reglene. Ingen urinprøver. Ingen innetider. Ingenting»....hva slags oppdragelse er det? Et sentralt prinsipp innenfor barnevernet er «barnets beste». Er det til barnets beste at de skal oppdras med eventyr, Hollywood, sprøyter, narkotika og en fri oppdragelse?

Jesus, som er vårt eksempel, hadde også hjemmeskole, og da han skulle tale i kirken (Synagogen), sa de religiøse lederne til Ham: «Med hvilken myndighet gjør du dette, og hvem har gitt deg myndighet til å gjøre dette?» Matteus 21,23. Fordi Jesus ikke hadde fått sin lærdom fra rabbinernes skoler, ble Han ikke akseptert, enda Han hadde mer kunnskap enn dem. Og slik er det også i dag, de religiøse og politiske lederne mener at det er statens undervisning som teller og som er noe, og hjemmeundervisning som også kan innbefatte kristendomsundervisning er ikke brukbart nok... Vi ser at Adam Weishaupts plan om statlig utdannelse uten kristne verdier blir gjennomført i dag. 

BARNEHAGER 
Staten favoriserer også barnehager. Da skal mor og far ut å arbeide og tjene mye penger, og så skal barna settes bort i barnehager. I barnehagene skal de ikke snakke om Gud som skaper og Jesus Kristus som vår Frelser. Det er nærmest tabu i disse kretsene. Barna blir derfor opplært til alt annet enn kristne verdier, og eventyr og underholdning og alt annet som ikke har et kristent preg kan aksepteres. Den samme tendensen ser vi i barneskolen. Barna skal bli statens barn, og opplæres etter statens normer. 

§2 i GRUNNLOVEN 
Det er tragisk at politikerne har endret paragraf 2 i Grunnloven som sier at vi skal være en kristen og humanistisk nasjon og at vi skal følge FNs menneskerettigheter. Humanistene tror ikke på Gud, så våre politikere viser at vi har fjernet oss fra Gud som vår beskytter og hjelper. Nå tror de fleste politiske lederne like mye på humanistene som på Gud. Derfor er vår nasjon delt, og de kristne og nasjonen lider. Paragraf 2 i Grunnloven ble endret etter at alle muslimene kom inn i Norge. 

Muslimene tror ikke på Jesus Kristus som verdens Frelser, og for å tilfredsstille dem, slik at det ikke ble for mye bråk, er det mye som tyder på at dette var en av grunnene til at paragraf 2 i Grunnloven ble endret. Det er et hat og en forfølgelse av de kristne i dag på mange måter. 

EKTESKAPET 
For 60-70 år siden, da vi vokste opp, var det en skam hvis noen skilte seg. Ja, skilsmisse eksisterte nesten ikke. I dag har det nesten blitt en mote å skille seg og finne seg en ny partner. Enten lever de sammen som samboere eller så gifter de seg med en ny partner. Det kan lønne seg å skille seg, spesielt for damene, for da får de gjerne store bidrag fra staten. I dag har alt endret seg angående ekteskapet. Nå kan to damer eller to menn gifte seg med hverandre, og hvis en ønsker å skifte kjønn, så kan en også gjøre det. I Bibelen, Guds ord, så leser vi at «Gud skapte dem til mann og kvinne», og «mannen skal ikke ligge med en mann som han ligger med en kvinne», men det bryr politikerne seg ikke om i dag. De tar ikke Gud så nøye, og vil være litt guder selv. De vet liksom hva som er best.

Men enda verre er det at flere kvinnelige biskoper er lesbiske selv og at de nå går inn for å vie homofile og lesbiske, enda Bibelen tar klart avstand fra det. Bibelen sier at «menneskene vanærer sine kropper seg imellom, de tilber og tjener skapningen i stedet for Skaperen. På grunn av dette overga Gud dem til vanærende lidenskaper. For til og med deres kvinner byttet ut det naturlige samliv med et som er i strid med naturen. Det samme gjorde også mennene. De forlot det naturlige samliv med kvinnen, og de ble opptent i sin lyst etter hverandre, så menn drev skammelig utukt med menn. Og den velfortjente straffelønn for sin villfarelse fikk de på seg selv» (Romerne 1,24-27).

Det var også homoseksualitet som hersket i byene Sodoma og Gomorra på Lots tid. Gud viste sin avsky for denne praksisen, slik at disse to byene ble brent opp. Bibelen sier at slik det var i Sodoma og Gomorra, slik skal det bli i endens tid (Judas brev).

Vi ser at ekteskapet brytes ned, og vi minnes det vi leste i det syvende punktet av Adam Weishaupts plan for Den Nye Verdensorden, nemlig at det skal bli avskaffelse av familien (dvs. ekteskap og moralitet og innføring av kollektiv kontrollert utdannelse). Vi ser at dette punktet blir gjennomført også i forbindelse med barnehager, fosterhjem, skilsmisser, gjengifte, lesbiskhet, homoseksualitet o.l.

Ser vi også at det første punktet i Adam Weishaupts globale plan om avskaffelse av monarkiet og all regjering blir gjennomført i dag? Ja, i dag skal enkeltnasjonen innordne seg et internasjonalt lovverk. Hvis ikke så får de trøbbel. FN jobber for Vatikanet for å få til en global styring. FN heter jo DE FORENTE STATER. De arbeider for å forene verdens nasjoner under deres internasjonale lovverk. 

Og de internasjonale lovene skal overkjøre de nasjonale lovene. Derfor har Norge, Sverige, Danmark og andre land i verden ikke så mye å si lenger, fordi nasjonene styres etter EU-lover og FN-lover. Det er de internasjonale lovene som gjelder, og derfor mister de selvstendige landene sin selvstendighet og frihet. De blir som slaver under disse internasjonale lovene – og vi som enkeltpersoner blir også slaver under dette lovverket. Det er her vi ser at Bibelens profetier går i oppfyllelse fordi de sier at de forskjellige religiøse retningene og nasjonene i verden vil samle seg i den siste tiden av denne jordens historie (Åpenbaringen 16,13-16 og 17,12- 14).

Alle som følger med på hva som skjer i verden, ser nå at disse Bibelens profetier går i oppfyllelse rett foran våre øyne. Men Bibelen åpenbarer at disse globale kreftene kun vil ha makt en kort tid like før Jesus kommer igjen, og at de strider mot Kristus. Alle som leser våre nyhetsbrev har sett at vi flere ganger har poengtert dette, og det gjør vi fordi dette er et viktig punkt for å forstå hvilken tid vi lever i og fordi det står at disse kreftene strider mot Kristus og de som står på Kristi side.

Hele dette globale systemet gjør oss til slaver under deres system. Jesus vil at vi skal være fri i Herren, til å ta våre egne konklusjoner ut fra Guds ord og følge vår egen samvittighet (Johannes ev. 8,36 og Lukas 4,18). 

AVSKAFFELSE AV PRIVAT EIENDOM 
Avskaffelse av privat eiendom - ser vi at dette punktet også oppfylles i dag? Ja, nå eier vi snart ikke noe selv. Staten gir oss skatt på vår egen eiendom, som vi har skrevet om tidligere i dette brevet, så vi skal liksom ikke eie noe selv. Staten skal ha et grep også på vår egen eiendom. Har vi store lån og ikke klarer å betale lån, avdrag og eiendomsskatt, ja, mister vi kanskje vår eiendom. 

Og så har vi AGENDA 2030 for bærekraftig utvikling, som FN lanserte i september 2015, og som begynte å virke den 1. januar 2016. Denne planen inneholder 17 hovedpunkter og 169 underpunkter. Denne planen har nesten alle nasjonene i verden godtatt, og den skal gjelde fram til året 2030. Denne planen er altså lansert av FN, og alle FNs 193 medlemsland har forpliktet seg til å gjennomføre denne planen i sitt land. Norge har godtatt denne planen, derfor er vi ikke lenger en selvstendig nasjon, men okkupert av FNs internasjonale lovverk. Okkupert uten våpen! For det er lovene som styrer en nasjon, og alle landene som er under EU-lovverket eller FNs internasjonale lovverk er okkupert. Nå eier vi snart ingen ting selv, det er EU (delvis gjennom EØS) og FN som bestemmer over oss og vår eiendom gjennom deres internasjonale lovverk. 

FLERE KOMMUNER SKAL SLÅS SAMMEN TIL EN STOR-KOMMUNE 
Alt skal sentraliseres, og nå vil flere politikere slå kommuner sammen med tvang, selv om folket er imot. Men folket forstår mange ganger ikke at dette er en del av den globale agendaen, og når de slår sammen flere kommuner til en stor- kommune, blir alt mer sentralt styrt, og få mennesker i posisjoner får mer å si over folket - som da ikke får så mye innflytelse på lokalt plan. 

AVSKAFFELSE AV ALL RELIGION 
La oss også si litt om punktet «avskaffelse av all religion».

Det er helt tydelig at staten forsøker å nøytralisere kristendommen – eller helt sette denne undervisningen ut av kraft. Det ser vi både i barnehagene og på statens skoler. Det er en bevisst forfølgelse mot kristne verdier. Men samtidig gjøres det forsøk på å slipe ned særpregene i alle religioner, slik at de kan passe inn i en felleskirkelig strategi. 

ØKUMENIKK og ENHET 
Helt siden Vatikan Konsil II, som varte fra 1962-1965, har den Katolske Kirke forsøkt å samle alle kirkesamfunnene under den Katolske Kirkes paraply. De arrangerer samtaler eller dialoger med andre kirkesamfunn, og forsøker å finne likheter som de kan forenes om. Vi kaller det økumenikk, og den Katolske Kirke har bedt jesuittene om å stå bak denne bevegelsen. Vi ser resultatet i dag, nå forener det ene kirkesamfunnet etter det andre seg med den Katolske Kirke, både den Ortodokse Kirke, den Evangelikale Kirke, den Lutherske Kirke med flere. Så kirkene vil fortsette under deres egne navn, men de forener seg under en felles tro – under punkter som de kan enes om, og så skyver de særpregene bort – bort i den grå sonen.

Det er bra med enhet. Jesus manet også til enhet, men den enheten skal bygges på «enhet i Kristus» og et «så sier Herren», mens den enheten som den økumeniske bevegelsen står for, er på flertallsbeslutninger og kompromissløsninger som mange ganger ikke er et «så sier Herren». 

FNs ROLLE 
Det siste punktet i Adam Weishaupts 7 punkter er OPPRETTELSEN AV DEN NYE VERDENSORDEN. Blir dette også oppfylt i dag? Ja, i flere år har verdens ledere gradvis innført en global Ny Orden i Verden. Nå skal nasjonene styres etter internasjonale lover som overstyrer nasjonale lover. I 1957 ble det dannet en kull og stål union, som gradvis har utviklet seg til det den er i dag, DEN EUROPEISKE UNION. 27 land i Europa er medlemmer i denne unionen, og alle medlemslandene må være lojale mot de lovene som dannes i Brüssel. Og så har vi den Afrikanske Union som har samme modell. Den største internasjonale institusjonen er De Forente Nasjoner (FN) som har 193 land som medlemmer. I dag styres de av de lovene som lages i FN, internasjonale lover som overstyrer de nasjonale lovene. Den mest omfattende loven som har blitt laget der, og som alle 193 medlemslandene har akseptert er AGENDA 2030 FOR BÆREKRAFTIG UTVIKLING (som vi allerede har skrevet litt om). Alle land har altså forpliktet seg til å følge denne planen. Denne planen er så omfattende at den binder hvert land til å følge denne planen slavisk. 

Medlemslandene har ingen selvstendighet tilbake. De er slaver under dette omfattende lovverket. I følge paragraf 47 skal hvert land ha ansvaret for å gjennomføre Agenda 2030, mens overvåkningen skal utøves av FNs generalforsamling gjennom Det Høyeste Politiske Rådet og Det Økonomiske og Sosiale Rådet.

Hvert medlemsland blir på denne måten slaver under FNs massive internasjonale lovverk, slik som Israels folk var slaver i Egypt og Babylon. Oldtidens Babylon er utviklet til et moderne teknokratisk globalt Babylon. Folk er sløvet ned med Hollywood, underholdning, sport, alkohol, piller, narkotika, HAARP-systemet, stråling o.l., mens den globale eliten gradvis har ført inn den globale sosialismen, kommunismen, katolisismen. Vi ser at historien gjentar seg! 

MILJØ-PROBLEMENE 
Globalistene bruker mange knep for å samle verdens nasjoner under sine globale planer. Et av knepene er miljøproblemene. Men det er menneskene selv som har ødelagt vår klode, og så skal de benytte seg av disse miljøproblemene til å samle folket. De sier: «Nå må vi stå sammen for å redde vår klode!» De tar ikke skylden på seg, men skylder det på industrien, gasser osv. Men det er politikerne som har skapt politikken. Vi er riktignok alle skyldige, men tross alt er det politikerne som lager lovene. De vil at vi skal følge deres lover for å få det bra. Vi har vært for naive og fulgt deres politikk og deres lover, så vi er alle medskyldige. Vi burde alle erkjenne våre feil - og spesielt politikerne som leder an. De burde erkjenne sine feil ...men det vil de ikke. De vil nå bare benytte denne anledningen til å samle folk og nasjoner under globale lover. Først har de laget KAOS, og så vil de lage en ny ORDEN ut av dette kaoset. 

HAARP-SYSTEMET 
Nå har vi i hele Europa opplevd en hetebølge. Folk flest bare tror det er slik, men vi burde stille spørsmålet. Hvorfor er det slik? Er dette naturlig. Nei, denne hetebølgen ser ut for å være menneskeskapt. Det er mye som tyder på at det føres værkrig mot nasjoner og folk. I flere land, også i Norge – etter den opplysningen vi har - har de såkalte HAARP-systemer. Alle kan finne dem på internett, og Bente og jeg har kjørt forbi den ene som er utenfor Tromsø by. Myndighetene kaller dem for forskningsstasjoner. Globalistene er dyktige til å villede, men det er mye som tyder på at med tiden vil alt komme fram i dagen.

Det er mye som tyder på at det finnes i alle fall 3 slike HAARP-systemer i Norge, en utenfor Tromsø, en på Svalbard og en i Vardø. De er bygd opp på samme måte, og de sender ut kraftige, sterke elektromagnetiske bølger. Dette er en kraftig bestråling på folket, og i denne tørketiden har mange folk følt seg sløve og maktesløse. Disse værmaskinene kan påvirke været slik at vi kan oppleve lange perioder med sol og tørke, eller lange perioder med regn, eller lange perioder med kulde osv. Det sies at de også kan forårsake jordskjelv, sykloner, tornadoer o.l. Vi opplever ekstremvær eller vi kan kalle det VÆRKRIG! På den måten kan de gjøre en nasjon svak, økonomisk svak, og det er lettere å få en nasjon til å innordne seg det globale systemet når de er svake.

FN, EU og AU skal være sterke, og enkeltnasjonene svake. Enkeltnasjonene skal være som slaver under disse «moder- institusjonene». På grunn av disse varmebølgene, som smelter is og forårsaker tørke og katastrofe, så roper globalistene igjen: «Vi må stå sammen for å redde vår klode!» På grunn av aktive HAARP-systemer og ubalanse i øko- systemet vil vi oppleve mange flere naturkatastrofer i den nærmeste framtiden, tornadoer, sykloner, flodbølger, jordskjelv, oversvømmelser, tørke, branner, ødelagte avlinger, hungersnød, luften forpestes og tusener omkommer. Menneskene har valgt å følge sine planer og ikke Guds planer, og da overtar Djevelen. Det er egentlig Djevelen/Satan som står bak elendighetene. Når menneskene velger bort Gud, så overtar Djevelen. Han har studert hemmelighetene i naturens laboratorium, og han gjør bruk av all sin makt for å herske over elementene så langt Gud tillater det. Slik vi forstår det, så er HAARP-systemet et redskap som menneskene bruker – inspirert av Satans ideer, for å ødelegge folk og land. "Jorden".

Vi vil gjerne skrive litt mer om Agenda 2030. La deg ikke lure av Agenda 2030. Denne agendaen er en modell for en ny Verdens Orden, og det er FN som gjennomfører Vatikanets planer, og det er denne agendaen som forteller hvem som skal ha AUTORITET på vår klode.

Vatikanet bruker FN, EU, Den Afrikanske Union (AU) til å gjennomføre sine globale planer. Dette er en stille okkupasjon av de landene som er medlemmer av FN, EU og AU. Vatikanet gjenvinner sin makt gjennom det internasjonale lovverket som FN, EU, AU nå fremmer. Dødssåret som den Katolske Kirke fikk i 1798 blir nå legt. Nå bindes verden sammen gjennom avtaler, uten at folket på forhånd får vite hva disse internasjonale planene går ut på. Når lovene har blitt vedtatt, får folket gradvis vite hva som foregår – men de fleste er uvitende, for media holder viktige informasjoner tett til brystet. De har bindinger som gjør at de ikke er frie til å fortelle den hele sannhet i alle saker. Media er stort sett kjøpt opp og betalt – og de skal bare formidle det som de får lov til å formidle. På den måten blir folket sugd inn i disse globale planene uten at de vet hva de blir med på. De blir bundet inn i en lasso, og folket mister gradvis sin frihet og blir slaver under dette massive internasjonale lovverket.

FN vil forvandle vår klode. De forsøker å innbille nasjoner og folk at alt skal bli så mye bedre når vi følger deres planer. Gjennom AGENDA 2030 vil FN ha kontroll over vannet (ikke minst havet), jorda (jordbruket og maten), luften, industrien, institusjoner, energien, sysselsettingen, produksjonsmønstrene, infrastrukturen, miljøproblemene, økosystemet, bebyggelsen (de fleste skal inn i byene), utdannelsen (statlig utdannelse hvor historien er endret og elevene blir undervist i fordelene med en global styring). Vannet skal bli rent, lufta skal bli ren, det skal bli nok arbeid for alle, økonomien skal bli bra, og alle skal ut i arbeid. Kvinnene skal få mer makt, og de oppmuntrer til forflytning av folkeslagene, slik at hvert land skal bestå av alle slags religioner, meninger, kulturer osv. De forsøker å få blande folkeslagene som i en lapskaus, og de mener at det vil gi stabilitet, bærekraftig utvikling og fred på vår klode. For å få gjennomført denne planen (AGENDA 2030), må hver nasjon følge en hel masse regler som blir en økonomisk belastning for hvert land. Dette vil utarme hvert lands økonomi, og det vil IKKE bli en bærekraftig utvikling, men en økonomisk ruin. Ved å følge denne planen vil hvert land bli under FNs kontroll på alle områder. 

Men vil utviklingen gå slik som FN lanserer? Nei, Bibelen sier det ikke vil bli som en himmel på denne jorden, men derimot vil det bli jordskjelv, oversvømmelser, hungersnød, tørke, sult, pest, sykdom, lidelser, krig og rykter om krig, nasjonene vil reise seg mot hverandre osv (Matteus ev. kapittel 24). FN lager et glansbilde av en verden som går mot fordervelsen. Det blir ikke som et nytt Paradis på denne jorden, men Bibelen sier at jorden tæres bort som et klesplagg. «Jorden sørger og visner bort, verden svinner bort og visner. De stolteste folk på jorden svinner bort. Jorden blir vanhelliget av dem som bor der, fordi de har overtrådt lovene, brutt forskriftene og aktet den evige pakten for intet. Derfor blir jorden fortært, og det er de som bor på den som må bære skylden. Derfor brennes de som bor på jorden, og de menneskene som blir igjen, er få." (Jesaia 24,4-6).

Det blir mer og mer elendighet inntil Jesus kommer igjen og vil gjøre slutt på denne elendigheten og skape en ny himmel og en ny jord hvor rettferdighet bor (2. Peters brev 3, 13).

I den nære framtid vil det også bli mer overvåkning av internett og sensur av blogger og den frie kommunikasjon på sosiale medier. Det blir strengere regler og styring over alt. Agenda 2030 vil innbefatte mer sentral planlegging og mer kontroll, og du og vi har snart ikke noe å si. Vi må bare følge deres lover, hvis ikke blir vi straffet på en eller annen måte som oppviglere, fiender av lov og rett osv. Målet for de globale lederne er en sterkere  globalisering og en begrensning av den nasjonale selvbestemmelsesretten. Pengene vil mer og mer gå til dette globale systemet enn til befolkningen i de enkelte land. Vi (den vanlige befolkningen) skal bli fattige og svake, og det globale systemet skal forholdsvis bli sterkere og rikere. (Det er deres planer, men det vil ikke helt gå slik, på grunn av et økonomisk kollaps som snart vil komme og gjøre slutt på rikdommene. Les om det i Jakobs brev 5. kapittel og de 7 første versene). Det vil bli mer politi i gatene, og opprør mot det globale systemet vil bli slått ned med makt! 

ABORT 
Det er for mange folk på vår klode, og befolkningen skal reduseres i løpet av de nærmeste årene. Dette kan gjøres på forskjellige måter, ikke minst gjennom vaksiner, abort, forgiftninger, krig, epidemier, sult o.l.. I Norge har det siden 1978 – etter at abortloven ble innført – blitt drept over 500 000 mennesker (uskyldige fostre). Tenk hvilket massemord, - uten at rettsvesenet griper inn og uten at noen blir straffet for disse drapene. Disse fostrene er mye mer enn en celleklump.

Naturvitenskapen har gitt oss et unikt innblikk i den fantastiske menneskelige utviklingen som startet allerede i befruktningen. I Bibelen leser vi: «Som foster så Dine øyne meg.» (Salmene 139,16). «For se, med det samme røsten av din hilsen lød i ørene mine, sparket barnet av glede i mitt morsliv.» (Lukas 1,44). 

Så et foster er et liv, en første fase av et menneske, og når en med vitende og vilje dreper dette fosteret, er det et tap av liv, et drap. I denne forbindelse er det også noe å tenke over at i samme tidsperiode som 500 000 fostre har blitt drept av leger og pilleindustrien, så har det kommet ca. 500 000 innvandrere til Norge, som etter hvert endrer det meste i vårt ellers fredfulle land. 

Er dette en del av planen for å få til en endring i Norge, slik at de husene som Norges 500 000 barn skulle ha, nå er overtatt av 500 000 innflyttere? For å få til en ny orden i verden så er planen at alt skal endres, folkeslagene skal mikses sammen – slik at nasjoner og folk lettere skal innordne seg den GLOBALE NYE VERDENS ORDEN. Det skal bli like regler for alle og grensene skal bort, slik at alle folk kan flytte seg dit de vil, og alt skal mikses sammen. Tror du det blir en fredelig verden? Bare se på Midt-Østen når alt mikses sammen. Det er uroligheter hele tiden. Slik vil det også bli med den nye ordenen som disse globalistene nå lanserer... I Bibelen leser vi om om at Gud har satt landegrenser mellom folk. Det står slik: "Og han lot alle folkeslag av ett blod bo over hele jorderiket, og satte dem faste tider og grenser mellom deres bosteder, forat de skulle lete etter Gud." (Apostles gjerninger 17,26)

Vi har nå sett litt av de endringene som skjer i verden, i Europa og i Norge. Vi har lest i Guds Ord at verdens krefter vil samle seg i den siste tiden – og at de strider mot Kristus og de som står på Kristi side. Er vi der nå? 

Abel & Bente Struksnæs Vestrumsbygda 26, 2879 Odnes, Norge.

www.endtime.net


May-Harriet