Norge trenger en skikkelig mannlig leder

Andakt av Spikeren. 

4 Mos 27,16-17 "Herre, du Gud som rår over ånden i hver levende skapning, du må sette en annen mann over folket, en som kan gå foran dem når de går ut og inn, som kan være deres fører på utferd og hjemvei, så Herrens folk ikke skal være som en saueflokk uten gjeter.

Dette var Moses' bønn til Herren da folket i sin ørkenvandring ikke adlød Gud og nektet å gi ham ære som Den Hellige. Det samme bør være vår bønn idag. For landet vårt er i desperat behov av en skikkelig leder, ikke bare på det verdslige plan, men også på det åndelige. For aldri før har vel ordene i Jesaja 3,12 vært mer gjeldende: "Mitt folks herskere er barn, og kvinner råder over det. Mitt folk! Dine førere er forførere. Den vei du skal gå, har de ødelagt."

Landet vårt styres idag av ugudelige kvinner og feminiserte menn, som skyver vettskremte barn foran seg i et oppkonstruert klima-hysteri, slik at elitene med sine millionlønninger kan rane et allerede tynget folk for enda mer skatter og avgifter. 

De som styrer idag ødelegger landet vårt på alle mulige plan, og de gjør det med en slik arroganse at det ser ut for å være bevisst. De ødelegger naturen vår med vindmøller og presser på oss elbiler, selv om de VET at dette er mindre effektivt og mer forurensende enn dagens teknologi. De ødelegger økonomien vår ved å kaste pengene våre til utlandet fremfor å bruke dem på vår egen nasjon. De ødelegger familiene våre ved å tvinge foreldrene ut i arbeid og enten stjele eller drepe barna våre. De ødelegger troen og kulturen vår ved å fjerne kristendommen og fremme islam. Ja, vi kunne gjort listen lang som et vondt år...

Uansett: Landet vårt ødelegges og folket vårt ranes av korrupte, ugudelige ledere, og vi må bare si som Moses: "Herre, du Gud som rår over ånden i hver levende skapning, du må sette en annen mann over folket."

Legg merke til at Moses ber om en mann - ikke en kvinne. Det samme må vi be om, for Gud tillater ikke kvinner å herske over menn. Kvinnen skal være stille og underordne seg mannen, akkurat som menigheten (bruden) skal være stille og underordne seg Kristus (brudgommen).

Videre ber Moses om "en som kan gå foran dem når de går ut og inn". Vi trenger en mann med ryggrad som kan gå foran sitt folk når vi må ut og forsvare vår nasjonale rett. Det nytter ikke å komme dinglende med en ignorant fjomp som er villig til å godta og signere enhver avtale (pakt) når man går inn i forhandlinger med motparten.

Som Moses sier: Vi trenger en "som kan være deres fører på utferd og hjemvei". Vi trenger en mann som med sikker og stø hånd fører sitt folk på de rette stier, både når vi skal ut i denne kaotiske verden, og ikke minst når vi skal hjem til vår evige bolig. - "så Herrens folk ikke skal være som en saueflokk uten gjeter." - En bedre beskrivelse på dagens feige, ateistiske og politisk korrekte nordmann tror jeg neppe vi finner...

4 Mos 27,18 "Da sa Herren til Moses: Ta Josva, sønn av Nun, en mann som det er ånd i, og legg din hånd på ham!"

Josva, Nuns sønn, het opprinnelig Hosea, men fikk navnet Josva av Moses, 4 Mos. 13,16. Kort etter utgangen fra Egypt beviste han seg å være en tapper og dyktig hærfører i kampen mot Amalek, 2 Mos. 17,9 f. Ifølge Herrens egen anvisning oppdro Moses Josva til ved hans død å bli folkets leder, 4 Mos. 27,15 f; 5 Mos. 31,1 ff.; 34,9. Etter overgangen over Jordan lot han folket omskjære og feire påskehøytiden, Josv. 3 og 5. Derpå fulgte erobringen og fordelingen av Kanaans land. Bibelen gir oss et bilde av Josva som en helt med usedvanlige herskergaver og en ubetinget gudhengivenhet, som kommer til uttrykk i de kjente ordene: "Jeg og mitt hus vil tjene Herren", Josv. 24, 15. Etter en siste gripende tale til folket og en fornyelse av dets pakt med Herren, døde Josva, 110 år gammel, Josv. 24, 29 f. – I Hebr. 4, 8 omtales Josva som et forbilde til Jesus som fører sine inn i det himmelske Kanaan, der den store sabbatshvilen venter dem. – Det hebraiske navnet Josva svarer i betydning til navnet Jesus. Josva, som egentlig skrives "Yehoshua" og Jesus (Yeshua) betyr faktisk det samme, nemlig "Jahve er frelse".

Så avslutter 4 Mos 27,18 med å si "legg din hånd på ham!"

Moses gjorde som Herren sa og satte Josva som leder, og Josva førte til slutt folket trygt inn i Kanaans land. Men i Norge gjorde vi motsatt: Vi "la vår hånd på" Guds utvalgte og kastet ham ut av både kirke, skole og samfunn. Så satte vi ugudelige kvinner og feminiserte menn til å lede folket og landet vårt rett til Helvete!

Måtte Herren være nådig og møte den enkelte av oss og si det samme som han sa til Saulus da han var på vei til Damaskus for å arrestere de kristne: Apg 26,16-18 "Men reis deg nå og stå på dine ben. For jeg har vist meg for deg for å utvelge deg til tjener og til vitne, både om det du har sett av meg og om det du siden skal få se. Fra ditt folk skal jeg redde deg, og fra folkeslagene som jeg sender deg til. Du skal åpne deres øyne, så de vender om fra mørke til lys, fra Satans makt og til Gud, for at de skal få tilgivelse for syndene og arverett sammen med dem som er blitt helliget ved å tro på meg."

Spikeren