Barn holdes økende hjemme

Av Dan Odfjell. 

Barn holdes økende hjemme. Kanskje ikke i utkant-Norge, men i Oslo området utvilsomt som ligner mer og mer på det  tilgrensende Sverige. Som farlig lengre og multikulturelt er kommet. Når skal politikerne i Norge forstå at de er kommet ut på feil side, mot det norske folk og mot landets fremtid? Og når skal de norske riksmedier begynne å kopiere de svenske - som har måttet slutte å bortforklare den økende fremmed-kriminaliteten. For da dummer de seg bare ut.

Men se, i Sverige kan endelig politisk forandring skje når Kristdemokratenes leder Ebba Busch Thor har tatt til vettet og nå har innledet samtaler med Sverigedemokratene - så lenge og så innbitt holdt utenfor «det gode konforme politiske selskapet».

FrP i Norge var lenge og tilsvarende «spedalsk» behandlet for sin forfriskende Ap-forstyrrende ukonforme forskjellighet. Men dersom den altfor konforme Siv Jensen nå trekker seg som partiformann kan FrP raskt gjenoppstå til god gammel frisk og opposisjonell Carl I Hagen slagkraft - fra sin nåværende ynkelige «prygelknabe» tilværelse.

Også i Norge rømmes offentlige skolene til bedre alternativer der slike finnes. Jeg er for eksempel rapportert et tilfelle fra kyst-Norge hvor en lengre-vekk-lokalisert kristen skole overveldende ble favorisert av foreldrene. Dette er nok symptomatisk med de urolige for ikke å si uregjerlige offentlige skolene med manglende disiplin og orden. Forklart gjerne med «fremmed» elementer. Dette er katastrofalt for en fremtidig velutdannet egen-befolkning. Problemet er også dårlige lærere og et avkortet pensum, samt sistnevnte uklokt og urimelig forandret for å ta høyde for fremmed kulturen. Myndighetene snakker om integrering, men da alltid til fordel for andre enn gamle-befolkningen. Av slikt blir det mer fremmed-kultur og aldeles ikke den påståtte vellykkede integreringen politikerne later som. 

Norge har oljeformuen å smøre og lure oss med. Der er Sverige heldigere, de vil nå måtte sette næring før tæring også fordi innvandrerne stort sett mangler kultur for ærlig arbeide. Greit, jeg generaliserer, men der er mye sannhet innpakket i dette lille avsnittet. For jeg er realist, ikke rasist. Sosialisme og islamisme er hver for seg farlig, men i kombinasjon (og inntil sistnevnte knekker førstnevnte) er ulykken på vei, også for alle oss andre. Hallo, Jonas Gahr Støre, tydeligvis er multikultur ditt politisk prosjekt overhodet ikke bærekraftig. Hallo, Erna Solberg demokratiet handler om mer enn bare makt.

Forøvrig viser nå sosialismen sitt sanne ansikt i Venezuela. Med overskriften «Maduro opererer med dødsskvadroner - 7000 drept utenomrettslig på halvannet år» opplyste 5/7/19 redaktøren på document.no oss om dette. Av alle var det den tidligere chilenske sosialistiske presidenten Michelle  Bracelet (FNs høykommissær for menneskerettigheter...) som rapporterte dette. Men hun fikk samtidig selvfølgelig frem at dette var likt de høyre-ekstremistiske under Pinochet regimet. Den diskusjonen tar jeg ikke her - bortsett fra bemerkningen «at av våre falske riksmedier blir Pinochet og Trump akkurat like dårlig og feilaktig omtalt». 

Dan Odfjell, Fedrelandsforkjemper.