Her er "the aweful truth" - Norge har ingen presse

Av Kirkehøyden. 

Denne e-posten skulle være en kommentar til ANDERS GIÆVER i VG, men den sendes til deler av løgnmedia, KUD, Stortingskomiteen, med flere: 

Det er like greit at dere legger ned dekningen av USA og Trump, for den er like korrupt som dekningen av Midt Østen, hvor dere er propaganda-armen til terrororganisasjoner som PLO og HAMAS, finansiert av Norge. 

Du, Giæver, reiste rundt før valget for å gjøre narr av Trump velgere, uten peiling på hva som rørte seg i det amerikanske folket, som dere også skjuler for det norske publikum, for ikke å avsløre løgnene: 

Disse velgerne var like smarte som den middelklassen og "the blue collars workers" som valgte inn Reagan i 1980, etter "appeaser" og Chamberlain klonen Jimmi Carter. Han som kysset Breshnev i Wien - til ingen nytte. Reagan reddet verdens økonomien, avsluttet den kalde krigen, bragte "the evil empire" i kne uten ett eneste skudd, bare med støtte fra Margareth Thatcher. Han fikk også bare dritt fra dere "pressefolk og eksperter."

Og dere dro mannsterke over for å feire Hillary fyke gjennom glasstaket på sopelimen, den mest korrupte, ukvalifiserte, som har stilt til valg noen gang. Like ille som "manchurian candidate" Obama. Dere har ingen peiling på hvem denne onde heksa Hillary- og muslimen Hussein Obama er.

Trump har endog utrettet mer enn Reagan på under halve tiden. Alt fortiet av den norske "pressen"! Hans Rustad/ Document.no har med presisjon dekket alt i detalj - en privat Avis, leser finansiert, uten ressurser, sammenlignet med dere subsidierte dilettanter og "fakere". Herunder har dere fortiet den ulovlige spioneringen på Trump lenge før valget, og et regelrett statskupp-forsøk etter valget, ledet av Obama, CIA, DOJ, FBI, NSA med flere. Alt sammen fortiet av dere lissom pressefolk og journalister.

Fra DJT kom ned rulle trappen, til Mueller kom tomhendt etter to år, så Kavanaugh, og da Demokratene bestemte seg for "impeachment" før han hadde tiltrådt, bare for å komme opp med ingenting. Alt for å dekke over egen grov kriminalitet, unprecedented i amerikansk historie. 

Dere skjønner ikke bæret! Dere er kun bestemt på ødelegge denne hedersmannen, sammen med korrupte MSM i USA. Dette er norske 68eres anti amerikanisme, som kuppet redaksjoner, "utdanningssystemet" og "journalistutdanningen," til denne dag. Fordummet gjennom to generasjoner.

Alt dere har bragt fra USA er halmstrå, avskrift fra Trumphatere i USA. Antagelig sitter dere alle og ser på CNN. Det virker som dere tror dere skal få ære sammen med korrupte/ "farke news" MSM i USA. Leke WaPo, Woodward & Bernstein, som i denne omgang er del av "the swamp."

Hva som er begått mot DJT er tusen ganger ++ verre enn Watergate. Og dere tror dere er journalister og pressefolk? En dag skal sannheten fortelles. Det kan ikke skje nå, fordi norske media "forskere" er like korrupte som dere, og våre broilere i politikken er uvitende. De får med seg Aftenkampen, Dagsrevyen og TV2. De tror Norge har en sannferdig presse, som de subsidierer til langt over ørene.

Dere ikke noen veteraner, som bruker andre internasjonale kilder, som kan fortelle hvor ille det er. Hør på disse to uvitende dustemikklene, en må klype seg i armen for å tro at det går an:


Publiser gjerne denne kommentaren om noen vil - uten mitt samtykke.

Kirkehøyden