Historien bak "Fredag den 13."

Fra John Vibes bok "Alchemy Of The Timeless Renaissance". 

Den uheldige fredag ​​den 13. er en av de mest anerkjente i den overtroiske vestlige verden. Denne tradisjonen er over 700 år gammel og har et veldig interessant opphav. 

I løpet av 1100-tallet var det en massiv religiøs krig som fortærte det meste av Europa og Asia. Europeere omtalte disse tider som "korstogene". Denne krigen varte i århundrer og tillot en eliteklasse av riddere å samle så mye makt og rikdom at deres innflytelse rivaliserte både monarkiet og kirken. Ridderne fra tempelet til Salomo, eller mer kjent som "The Knights Templar", var den mest innflytelsesrike politiske styrken i sin tid. De var verdens første internasjonale bankfolk og var middelalderens bedriftsgigant.

Templar Knights var en militær styrke gjennom hele korstogene, men ble ikke en sterk politisk organisasjon før de fikk diplomatisk immunitet av kirken i 1126. Deres nære forhold til kirken var uvanlig for tiden, siden livsstilen til en ridder ble vanligvis assosiert mer med monarkiet. Knights Templar representerte både krigeren og presten, og ble ofte omtalt som "the fighting monks". Det beste i begge verdensdiplomatier tillot ridderne å danne sitt eget politiske dynasti som overskred datidens etablerte makter. De behøvde ikke følge de samme reglene som kirken eller monarkiet, men i stedet hadde de fordelen og privilegiene til begge institusjonene.

Under korstogene ryktes det at templerne studerte alkymi og oppdaget forbudt kunnskap på sine reiser. Det ville ikke være første gang i historien dette har skjedd, det er faktisk ganske vanlig at erobrere vender hjem med gamle gjenstander, akkurat som napoleon gjorde med Rosetta-steinen, for eksempel. Noen sier at i stedet for å tilby funnene sine til museer, holdt templerne gjenstandene og kunnskapen innenfor sin egen orden. Alt dette er spekulasjoner og legender, men det vi vet med sikkerhet er at tempelmennene var lure militærmenn og ble verdens første multinasjonale bankfolk.

De hadde det meste av den kjente verden fanget i et komplekst pyramideopplegg som er uhyggelig lik svindelen som blir drevet av internasjonale bankfolk i dag. De samlet inn skatter for å beskytte handelsveier, bankrullerte begge sider av alle krigene og utnyttet den massive bondeklassen, og brukte dem som arbeidshester for å bygge formuer. Gjennom disse skyggefulle praksisene endte ridderne opp med å ha mer penger enn monarkiet og kirken tilsammen. Både kirken og monarkiet lå i dyp gjeld til tempelmennene fra lån de hadde tatt opp, så man ville være i stand til å argumentere ganske enkelt for at tempelmennene var den mest dominerende politiske institusjonen i tiden. 

Etter hvert ble monarkiet veldig truet av den enorme kraften til riddertemplaren. Personen som til slutt gikk til aksjon mot tempelmennene var kong Phillip den 4. av Frankrike.

Siden templarene var under beskyttelse av kirken, trengte kong Phillip pavelig tillatelse for å styrte dem. For å få denne velsignelsen, myrdet Phillip i hemmeligbhet 2 paver på under ett år til en kandidat etter hans valg var ved makten. Med alle nødvendige skritt gjorde kong Phillip sine trekk. Om morgenen fredag ​​13. april 1307 kom det et overraskelsesraid på alle Templar-kontorene. Ridderne ble arrestert og anklaget for over hundre tilfeller av ketteri og forræderi og tilsto etter å ha blitt brutalt torturert. Etter en kort, rigget rettssak ble Templerne dømt til å brenne på bålet. Stormesteren til tempelridderne forbannet kongen og paven før han ble henrettet, og paradoksalt nok døde begge i løpet av det samme året.

Det sies at en flåte av templer krigsskip klarte å unnslippe Frankrike natten før raidene, og fortsatte å kontrollere verdensbegivenheter bak kulissene. De gjorde tydeligvis dette ved å endre navn og flytte til forskjellige deler av den kjente verden. Faktisk sies det av mange at tempelmennene som klarte å unnslippe inkvisisjonen, flyktet til Sveits og reetablerte sitt internasjonale bankkartell der.

Denne teorien er fornuftig med tanke på at landet har vært en trygg havn for bankfolk og ransbaroner i århundrer. Det er over 500 store bankinstitusjoner i Sveits, de fleste av dem eies og kontrolleres av forskjellige eliter og skjulte organisasjoner som jeg vil beskrive i detalj senere. Det anslås at rundt 35% av all privat formue globalt holdes i Sveits. Verdenshandelsorganisasjonen eller WTO er også basert i Sveits. Disse bankene er blant noen av de eneste finansinstitusjonene i Europa som ikke er gjenstand for revisjoner og undersøkelser fra den nye EU-regjeringen. Finansdistriktet i London som kalles “byen”, så vel som Vatikanet i Italia, får også den samme typen beskyttelse og hemmelighold, men de er de eneste områdene i Europa som har den slags privilegier.

Flagget til Sveits er faktisk en inversjon av Templarens skjold, flagget er rødt med et hvitt kors og skjoldet er hvitt med et rødt kors. Bankeliten har kanskje bånd til områdene regjering og økonomi, men de har ingenting med folket i Sveits å gjøre. De representerer ikke dem, og deres handlinger skal ikke holdes mot folket i dette landet. Faktisk er Sveits et av de beste stedene på jorden å bo, med en veldig fri sosialpolitikk. De har en lav kriminalitetsrate fordi alle i landet er bevæpnet og narkotika er lovlige. De forblir også nøytrale i alle store kriger, men likevel, der hvor det er røyk, er det vanligvis brann. Selv om jeg ikke hadde noe imot å bo i Sveits og forestille meg at det er fylt med fantastiske mennesker, er det for mange ledetråder som peker på denne regionen som en viktig rolle i de mange verdensomspennende bankordningene. Siden dette er en veldig realistisk mulighet, synes Templar-innflytelse å sette sammen puslespillet, men det er ikke noe vi har klart å bevise ennå. Sveits er bare ett av de mange stedene der eliten har opprettet en høyborg å operere fra, det samme gjelder “The City” i London, Vatikanet, Washington DC og Israel.

Siden deres fall fra nåden, har Templar Knights og deres forgjengere lært leksjonen sin, og har fortsatt arbeidet i det skjulte. Selv om den offisielle ordren gikk under jorden, er deres forretningsmodell og diplomatiske strategier fremdeles veldig levende i dag og har en dyp innvirkning på vår livsførsel. Templarene ble en mektig “usynlig regjering” ved å mestre og manipulere politikk og finans, omtrent som bankfolkene som påvirker verdensbegivenheter i dag. Faktisk følger dagens multinasjonale bankfolk Templars-modellen nøyaktig og bruker alle de samme taktikker for å utnytte massene.

Dette var et utdrag fra "Alchemy Of The Timeless Renaissance" av John Vibes.