Det norske folket? Hvem er det, for hvem?

Av Dan Odfjell. 

Jeg er blitt fortalt få nordmenn leser Steigan.no. Men da går de glipp av dagens berettigede spydige 21/8/22 innlegg med overskriften «Mediene elsker en statsminister som legger seg flat for EU og tråkker på vanlige folk». Det samt at Jonas Gahr Støre angivelig ikke vil være statsminister for et Norge som vil begrense strømeksporten til Europa.. Da burde folkets kontante svar bli, forsvinn hurtigere enn svint, desto mer fordi Jonas har full støtte fra tvilling globalist partiet Høyre. Erna Solberg er nemlig om mulig ennå mer folkelig tonedøv. Hvilken unisont utført statsmannskunst..

Jeg bor utenlands og har derfor ikke kunnet følge partilederdebatten om strømkrisen samt fulgt medienes forventede/bestilte reaksjon. Men det har Pål Steigan som mente den burde bli pensum i både statsvitenskap og journalistikk. I en situasjon hvor 4 av 5 nordmenn krever lavere strømpriser, slår altså Jonas fast, og vel å merke med full støtte fra tvilling globalist partiet Høyre, at han vil stille norsk kraft til disposisjon for EU og la sine landsmenn betale det det koster. Og hvem andre enn hovedstrømsmediene jubler? De kjøpte og betalte..

Dette er det typiske infernalske politiske spillet og ordspillet når overhodet ingen har foreslått å stenge strømeksporten slik VG pretenderer i sin overskrift. Og via Dagbladet ser vi en smilende energiminister som sier «det er viktig at Norge stiller vannkraften til disposisjon slik at EU kan nå sine mål», og får selvsagt tegningkast 6, han også. Også DN biter på: «Støre fremstår som en statsminister! Katastrofe målinger til tross, regjeringen Støre står opp for et upopulært budskap. Det er på tide». For meg frekkere enn lusen mens folket shanghaies.

Indias utenriksminister derimot, som ble kritisert for at India hadde øket sin oljeimport fra Russland, svarte kontant: «Det er min plikt, min moralske plikt å skaffe det indiske folket så billig energi som mulig. Det må verden akseptere». Det er en helt annen moral og en litt annen type «statsmannskunst» enn den Støre presterte, når hans unorske frekkhet skaper mange nye og strevende fattige i Norge. Det siste som vanlig helt i tråd med FNs og WEFs anti-krist kjøreplan, dvs en ny verden av, angivelige alle fattige, men lykkelige (tro det eller ei..) og alle underlagt den ene og samme FN diktator og den ene og samme FN universielle jordisk Gud, altså ikke den himmelsk. Lykke på reisen, Jonas og Erna.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer