Halv million for mange offentlige ansatte

Av Dan Odfjell. 

Det var den eminente Steiro Sr på Resett som sa dette i kommentarfeltet påfølgende sin egen overskrift 3/8/22: «Norske Myter og Mytemakere: Mener at de eldre er problemet» hvor han tok for seg våset til Kristin Clement som for lengst er utgått på dato. Hun var tidligere en kjent Høyre- politiker, men er nå alt annet enn konservativ eller relevant. Ikke minst etter at hun som leder for tankesmien Civita, dummet seg ut gjennom en lang artikkel i Aftenposten 31/7/22. At den konforme avisen publiserte slikt vås viser bare hvor blåst og venstrevridd den er, som de fleste riksmediene for øvrig. Det er ikke eldrebølgen som er problemet, det er innvandringen fra MENA-landene samt et dysfunksjonelt arbeidsmarked som er det reelle problemet.

Steiro sa det; de eldre har vært favorittmyten til både Erna, Jens og Jonas i årevis, nemlig at Ap trenger nye velgere for å erstatte alle dem som forsvant. Og Høyre trenger flere arbeidere for å holde lønnsveksten under kontroll, for å klippe plenene og skifte bleier på foreldrene sine. Men myten er altså løgn og Norges fremtid helt ødeleggende. Les Steiro kronikken i sin helhet og reflekter over hvordan våre politikere lurer oss trill rundt. Sannheten er at politikerne ikke vil ha forandring, for en ganske enkel grunn: Forandring truer deres fortsatte makt, det trumfer alt annet, inkludert landets gode fremtid. Vårt styre er ikke lenger et demokrati, men et klart rigget system til politikerklassens fordel.

Men kun enn så lenge. For allerede i 2060 er MENA-folket i flertall og da blir Norge som Sverige et tapt land - og sikkert lenge før. Hvorfor norske politikere ønsker oss kaos, er en bevisst godt skjult hemmelighet. Men som det fremkommer fra USA, alt som den korrupte presidenten der borte tar i, går i knus, at hans venstrevridde medløpere også bevisst vil ødelegge landet sitt, om nødvendig gjennom borgerkrig. Denne fanatismen er djevelsk, ja Pride-preget og har tilhengere i EU også - den samme marxist-liberalistiske og usiviliserte kjørebanen. Som om de opererer etter den brente jords taktikk: alt må først ødelegges for å kunne bygge opp et nytt «alle fattige, men lykkelige» samhold. Tro det den som vil, bare at Russland, India, Kina, Japan og andre nasjonalstater tar avstand fra hele «Pride-go-broke»-bevegelsen.

Legg merke til ordet nasjonalstater, ikke EU- og USA-imperialister. De taper ut når fedrelands-limet og viljen til forsvare seg selv forsvinner. Vesten kriger slik mot seg selv, og Kina og Russland kan bare undres over snart å kunne marsjere rett over oss. FNs myte om en-verden er verre enn utopi, det er idioti. Tror noen at Kina, India og andre land, inkludert Russland, noensinne vil underordne seg det korrupte FN? Bare trojanske soldater gjør slikt, for å knekke oss innenfra. Se til Sverige for bevis. Slik sett ligger det dvaske EU ekstra dårlig an. Norge ligger bedre an, som kun et assosiert medlem. 

Vi behøver nemlig ikke, som UK, kjempe seg ut av EU-favntaket, vi kan enkelt si opp vår EU tilknytning gjennom EØS. Klart, det tar en oppsigelses tid, ett år tror jeg vil hele prosessen ta, så notis bør gis umiddelbart. EU vil da, tror jeg, som med UK, enten lage vanskeligheter eller love oss gull og grønne skoger (eller mer penger eller fordeler under bordet) fordi de trenger oss langt mer enn motsatt. Noe våre statsministre bevisst har søkt oss skjult. Hvorfor? Jeg har mine teorier..

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer