Chase stenger bankkontoer til Mercola og nøkkelansatte

Av P54. 

13. juli 2023 informerte JP Morgan Chase Bank meg plutselig om at de stenger alle mine forretningskontoer, både bank- og investeringskontoer, sammen med de personlige kontoene til min administrerende direktør, min finansdirektør og deres respektive ektefeller og barn.

Det ble ikke gitt noen begrunnelse for vedtaket, annet enn at det var «uventet aktivitet» på en uspesifisert konto. Den eldste av disse kontoene har vært aktiv i 18 år.

Politisk motivert trakassering

Dette er hvordan det nye sosiale kredittsystemet ser ut, og hva enhver sjel på planeten kan forvente av sentralbankens digitale valutaer (CBDCs) som rulles ut. Gå mot dagens rådende narrativ, og ditt økonomiske liv vil bli slettet med et knappetrykk.

Det er vanskelig nok å prøve å navigere dette hinderet i dag. Når alt er digitalisert, kontanter utryddet og det sosiale kredittsystemet fullstendig integrert og automatisert, kan denne typen gjengjeldelsesaksjoner for feiltenkning være en dødsdom for noen mennesker.

Finansdirektøren min, Amalia Legaspi, hvis Chase-kontoer – inkludert en felleskonto med mannen hennes – ble stengt sammen med min, sliter nå med å finne ut hvordan hun skal betale for ektemannens helsehjelp på Filippinene. Han er sengeliggende med demens og er helt avhengig av hennes økonomiske støtte, og hun har ikke lov til å åpne en annen bankkonto i hans navn.

"Jeg må fremlegge all juridisk dokumentasjon, inkludert attesterte legers erklæring fra Filippinene for å bevise at mannen min ikke er i stand til å håndtere økonomien sin og be Federal om å sette inn pensjonen direkte til min egen personlige konto," sa Legaspi til Florida's Voice.

Legaspis sønns konto - som han bruker til å betale for college-utgifter - ble også kansellert. Administrerende direktør min, Steven Rye, mener at hans og hans kones kontoer ble stengt på grunn av mine meninger om COVID-19. Han fortalte Florida's Voice:

"Jeg tror de kansellerte alle kontoene på grunn av Dr. Mercolas (vår arbeidsgiver) meninger. Han har hatt et motstridende syn gjennom hele COVID-narrativet og var medforfatter av bestselgerboken "The Truth About COVID-19", som avslørte sannsynligheten for at dette viruset ble konstruert i et laboratorium finansiert av NIH."

I mai 2023 undertegnet Floridas guvernør Ron DeSantis en lovgivning som spesifikt forbyr finansinstitusjoner å nekte eller kansellere tjenester basert på politisk eller religiøs overbevisning.

Tilsynelatende bøyer Chase Bank seg for en annen "autoritet", og kanskje de nekter å oppgi en spesifikk grunn for kanselleringen, "av juridiske årsaker", fordi de vet at de handler ulovlig.

Generasjonsstraff for feiltenkning

I tillegg til å stenge kontoene til Rye og hans kone, ble Rye også fortalt at de små barna hans ikke vil kunne åpne kontoer hos Chase Bank.

"Det er bare vanskelig å tro at familien din, din kone, barna dine ikke kan ha en bankkonto på grunn av meningene til arbeidsgiveren din, og de har aldri gjort noe galt. Vi har alle helt klare poster," sa Rye til Florida's Voice.

I et svar på taleposten fortalte en Chase Bank-representant til Rye at årsaken til at han stengte hans personlige kontoer og at hans kone ikke kunne avsløres «av juridiske årsaker». Han ble imidlertid fortalt at han kunne sende inn papirer for å få kontoene deres revurdert. "Vi kommer til å prøve fordi du er en god kunde av institusjonen vår," sa representanten.

Selv om et vanlig forslag er å "bare gå med en liten bank", er ikke dette en ideell løsning for mange selskaper, ettersom små banker blir ødelagt og ikke vil få redningsaksjoner. Selv om en liten lokal bank er FDIC-forsikret, dekker det bare opptil $250 000,00 av totale innskudd mellom alle kontoer. Dette beløpet vil ikke dekke en eneste lønnsliste.

Som nettbedrift har du også krav til betalingsgateway og salgskontorer – og kryptovaluta har ikke infrastrukturen eller generell aksept for å støtte de fleste virksomheter.

Chase Bank holder moralsk lavt

Mercola Market har mer enn 150 ansatte og tusenvis av leverandører som driver jordbruk, behandler, produserer, distribuerer og administrerer logistikken til virksomheten vår. Vil bankene gå etter alle våre ansatte? Vil de begynne å avslutte regnskapet til våre entreprenører? Vil de gå etter kundene våre?

Igjen, dette er det sosiale kredittsystemet i aksjon. Tenk deg hvor enkelt det vil være å kontrollere folks uttrykk og handlinger når all valuta er digital, sentralstyrt og pålagt mandat.

Dette kan skje hvem som helst. Min finansdirektør og administrerende direktør er ikke meg. De er ikke direkte engasjert i formidlingen av mine synspunkter, og deres ektefeller og barn har absolutt ingenting å gjøre med min virksomhet eller mine synspunkter. Likevel blir de "straffet" også, bare fordi de er i slekt med folk som jobber for meg.

Tenk deg å bli gjengjeldt mot noe din nabo, din arbeidsgiver, en venn eller en fjern slektning har sagt eller gjort. Det er fremtiden vår, med mindre vi alle nekter å spille med. Det er avgjørende å avvise CBDC-er og å gjøre alt som står i din makt for ikke å gå inn i det systemet. Livet og friheten til dine barn og barnebarn avhenger av det. Dine handlinger i dag vil forme fremtiden til dine etterkommere, kanskje i evighet.

Til slutt, la meg minne deg på at hvis Chase Bank prøver å stå på et moralsk høyt nivå, kan de ikke. Selv om de kanskje tror at de gjør verden en tjeneste ved å avskaffe såkalte «anti-vaxxers», hadde de ingen problemer med å hjelpe og støtte innsatsen for menneskehandel med barn som Jeffrey Epstein. De kuttet ikke båndene med den beryktede pedofilen før noen måneder før hans død.

En talsperson for Chase sa til Epoch Times at "de fleste kontostenginger gjøres for å bekjempe hvitvasking av penger eller identitetsbekreftelse." Så de grovt tilsølte inntektene fra Epsteins motbydelige satsninger var gode nok for JP Morgan Chase, men innskudd fra en virksomhet som selger naturlige helseprodukter og økologisk mat er i fare for hvitvasking og er dårlig for virksomheten. Det er det moralske og etiske grunnlaget Chase Bank står på.

Originalartikkel HER.

Kommentarer