De skulle alltid be

Av A. B. Simpson


« - de skulle alltid be.» Luk. 18, 1.

La dette bli en bønnens dag! La oss se at vår største tjeneste og kraft ligger i å ha med Gud å gjøre - for menneskene! La oss lyde den Hellige Ånds stemme i oss, som minner om bønn! La oss regne enhver vanskelighet som oppfordring til bønn! La oss framelske den uoppholdelige bønns ånd og vente på dens velsignelse! La oss lære meningen med bønnens tjeneste! La oss i dag be for de mennesker som vi ikke kan nå personlig! La oss vente resultater som vi aldri før har tort kreve! La oss se på alle motganger som større anledninger til bønn. La oss påkalle Gud, og han vil vise oss mange store og mektige ting som vi ikke kjenner.

La dette bli en dag full av glede og pris! La oss leve i Guds løfter og i håp om hans hjelp og velsignelse! La oss aldri stanse opp ved fristelsen, men alltid ved seieren. La oss ikke dvele ved graven, men i Josefs hage og i oppstandelsens lys! La oss vende vårt ansikt mot soloppgangen. La oss lyse! Alltid være glade! Takke for alle ting! Prise Herren!

Herre, gi oss din glede i vårt hjerte, så vi kan få kraft til å løfte andre! Fyll vårt beger, så det må flyte over til gagn for andre.

Kommentarer