Den Ap propagandaforheksede offentlighet

Av Dan Odfjell. 

Norske riksmedier er nær andektige, automatisk berømmende Jens Stoltenberg. Uansett om han har presset på, og må ha visst at Nato sendte den ukrainske hæren inn i den nær sikre døden, svært lite statsmannsaktig. Dog, husk han er godt betalt av det korrupte Biden-regimet.. Det at Wagner-soldatene snudde halvveis til Moskva, ble til «lange fjes» forleden blant de nå russisk-hatende, og slik propaganderte tomsingene med Norges utenriksminister Annikken Huitfeldt i spissen. Mens det blant oss andre, vi priset oss for at det ikke ble borgerkrig i Russland, med risiko for atomkrig. Risikoen er der fremdeles om USA ikke snart tar til vettet og «tillater» Ukraina fred. Biden-regimet har nemlig lenge og uansvarlig egget til krig i sitt imperialistiske fordekte spill, det med Ukraina brutalt misbrukt til nok et ønsket regimeskifte, æreløst. Med Norge villig på lag, sågar mot vår store nabo i nord, som vi har viktige felles interesser med i Barents-havet og på Svalbard etc. Jonas Gahr Støre synes å være på lag med Nato-Stoltenberg, farlig og opplagt mot Norges regionale interesser. Men i Ap-nettverket hjelper de jo hverandre, selv på tvers av landets interesser.. Om dette har jeg skrevet før, store penger og angrepsvåpen ble aggressivt bestemt. Til et nasjonalt og helt unødvendig uføre.

Sammenlignet med USA og Biden-regimet er Putin rasjonell i sin argumentasjon, det så vi senest i hans tale til sitt folk under trusselen av borgerkrig. Han har stått og står imot en nær samlet Vestens krigs- og sanksjonspreget blokk, gjennom «forsvars-organisasjonen» Nato, som har nær resten av verden imot seg. Der er få vestlige ledere igjen som har statsmannspreg, de fleste later som om de er demokratiske. Den eneste som opplagt beskytter sitt folk, er Viktor Orban i Ungarn. Men han hundses, nettopp fordi «han røper» alle de andres løgner og politiske falskhet, samt selvgodhet og egoisme, Norge intet unntak. Faktisk er Norge blant de verste i denne svulstige pretensjons-klassen av «kjeltringer», takket være vår nasjonale rikdom, som folket ikke lenger «fortjener delaktighet i», men se, det gjør nær hele resten av verden.. Penger og makt korrumperer, og begge deler samtidig, det korrumperer absolutt; i et nøtteskall, det er Norges hovmod samt Pride-bevegelsen gode eksempler på.

Offentligheten i Norge tilhører nemlig ikke lenger sannhet, den tilhører propagandatistene og de politiske tildekkende den skjulte makten, alt annet enn demokratisk, til en farsott blitt. Jeg forstår jo hensikten. Vi folket skal kontrolleres og holdes nede tilsvarende den gamle Sovjetunionen, ikke mye forskjell lenger. Diktaturet er altså blitt Vestens problem. Ifølge WEFs kjøreplan skal noen regjere oss, mens alle vi andre skal forbli fattige, men lykkelige.. Dette kalles globalisme, men er kun en tildekt form for kommunisme, og det med Norge hissig på lag. WEF holder til i Davos under sin tyske skaper og leder Klaus Schwab, som norske politikere valfarter til. Høyre og Erna Solberg er representert ved sin tidligere utenriksminister Børge Brende, for tiden organisasjonens administrerende direktør. Ap er representert ved den eminente, også han tidligere utenriksminister, Espen Barth Eide. Dette er rikfolks og oligarkenes organisasjon, ikke for den lille mann og kvinne.. Og se, både Erna og vår nåværende statsminister er rene demokrati-«svindlere» på felles lag. Hvordan kan jeg hevde det? Enklest, sjakk matt, ved å utfordre de nevnte to til å bevise det motsatte.. Med i komplottet er nemlig FN med Agenda 2030 samt en-verden tanken, falskhet og korrupsjon av ypperste klasse, WHO inkludert.

Er vår jordiske verden virkelig til de grader skrøpelig? Dessverre, ja så ille er det blitt, men som
i det gamle Romer-riket søkes slikt tildekket ved «brød og sirkus». Dog, tilsvarende relativt like dekadent og korrupt er denne vår moderne verden blitt. Nasjonalstater og folkelig patriotisme er eneste løsningen, ikke store konstellasjoner som EU, som nødvendigvis er udemokratiske. Demokrati kan nemlig ikke delegeres, det skal og må praktiseres lokalt, om det noenlunde skal kunne ligne et folkedemokrati. Globalisten fremfor noen i vår tid, Gro Harlem Brundtland, i sin fanatisme valgte glatt å overse slikt for sin karriere. Hun argumenterte frekt at hun var imot nullskatteytere, men se, det ble hun selv, i Sveits, hun også. Tenk om våre tillitsvalgte kunne være ærlige og på landets og folkets side. Small is beautiful, var en bok som ble utlevert på Harvard i tidligere tider. Men våre ledere nekter gjøre seg mindre enn de selv tror de er, en farlig utvikling fordi de omgir seg med uærlige seg flatterende «opportunister» og glemmer lett verdens menneskelige natur. Da keiserne i Roma-riket returnerte til Roma i sine staselige karjoler, og massene jublende tok imot dem, da hadde de en egen på-passer angivelig like bak seg på vognen som stadig påminte dem «Husk, husk, du er ikke annet enn et menneske». Hvordan kontrollere våre moderne herskere?

Financial Times skrev syrlig at europeiske ledere mangler kontakt med virkeligheten når de nå bevilger milliarder til krig, våpenindustrien og annet, mens deres egne landsmenn stadig blir fattigere. Norge, tidligere 75 milliarder til Ukraina, senest med 500 millioner til det like korrupte Moldova. Er dette vennetjenester? Hvorfor blir ikke alle slike utenriks overførsler vedlagt en offentlig skikkelig begrunnelse på minst 75 forklarende ord? Og korrupsjons forfulgt?

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer