Den norske kirke på avveier - Pride-fiksert..

Av Dan Odfjell. 

Dette ble illustrert 6/7/23 på document.no med et forskrekkende bilde fra innsiden av Nidarosdomen, og godt forklart med innlegget: «Bruker nasjonalhelligdommen til Pride.» skrevet av Bente Haarstad. Det akkompagnert med folkelige protester i kommentarfeltet, ja sågar med oppgitte sånne. DNK til skrekk og advarsel, det sier jeg, om et tapt kristent presteskap ledet av falske biskoper - i løssluppen begeistring. Troende mennesker, kristne og muslimer betrakter dette sirkuset eller rettere, opprøret mot Gud, med skrekk. 

Gud lar seg nemlig ikke håne og bibelen som en historisk bok peker tydelig på hvordan dette ender.  DNK har dermed detronisert seg selv både fra Gud og Allah, til ingenting annet enn et tidsriktig og populært, men djevelsk verktøy. Til formålet hadde DNK postet masse billeder for å bevise sin «suksess» men oppnådde det motsatte. Faktisk, hva DNK her har bevist og nå delvis har forklart oss er hvorfor norske kirker står tomme, mens muslimene fyller sine lokaler. Er ikke dette et tankekors det gjenstår å diskutere? Spesielt innen KrF som synes delvis på lag med de moderne «tidsriktige» biskopene, som søker å tolke og omskrive bibelen. En dødssynd.

Vår statsminister er Pride-entusiast, eller politisk later seg slik. Hans lite statsmanns aktige oppførsel feller ham, senest i en ny Pride parade i Oslos gater. Det gjorde han også for 4 år siden og da dummet han seg ut, useriøst dansende, iallfall overfor alle reflekterte mennesker, min påstand. Slike vil neppe stemme Ap til høsten, eller til neste stortingsvalg. Hans «folkelige» anstrengelser bærer preg av desperasjon i troen på at han har kontroll over velgerne gjennom NRK og riksmediene, som tildekker for ham. De sammen med ham er igjen på lag med det korrupte venstrevridde Biden-regimet som rått tillater denne Pride og Woke galskapen.

Jeg utfordrer herved biskopenes egen yppersteprest den kjente Israel-hateren eller kanskje bare bekjemperen Olav Fykse Tveit til enkelt å forklare alle oss skattebetalere om denne menneskelige galskapen rundt Pride og Woke som nå rir den dekadente vestlige verden som en mare. Jeg publiserer dette innlegget i den kristne uke-avisen Norge IDAG og foreslår respektfullt svar samme sted. Nettopp fordi vi er mange kristne som ellers ikke får den unnvikende «åndelige stedfortreder makten» lett i tale. For dere biskoper har angivelig makt, men knapt jordisk makt? Eller tar jeg feil? Den sistenevnte makten duger ikke til sann kristen oppblomstring og forandring. Og vennligst forklar oss samtidig hvorfor kirkene står tomme, og det med dere samtlige biskoper i ledelsen. Dersom noen skal kunne forstå og forklare DNK-realitetene er det jo nettopp dere mange og statslønnede, som hele folket indirekte betaler for. Det minste vi derfor må kunne forvente siden kirkene står tomme er noenlunde åpen kristen kommunikasjon. Jeg vet ikke helt, men tror at det norske kristenfolket føler at dere biskoper etterhvert har noe å svare for. Takk.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer