Det er verre i Sverige enn man kan tro

Av Arnt Petter Folgerø. 
(En venn av Dan Odfjell). 

Dan: Er tilbake i Norge etter å ha kjørt ca 2.000 km fram og tilbake. Det er verre i Sverige enn man kan tro. Nikab-kledte kjerringer ser du nå i små stasjonsbyer i Norrland. Befolkningsutskiftingen i Sverige skjer i stadig økende fart.

Det er ganske avslørende at Gahr Støre vil berge verden, slik norske skole-elever skriver stil om Norge som internasjonal bergingsmann. 

Det er bare i land som Norge og Sverige at en statsleder kan si at han vil berge verden. Det er bare her at den politisk korrekte dumskapen kan nå slike høyder. Men folket er enig og stemmer på de to, og det er ingen tegn på at galskapen ikke vil fortsette. 

Karl-Olov Arnstberg i Sverige mener at løpet er kjørt. 

De nordiske landene, Tyskland og Frankrike er allerede i stupet på vei mot undergangen. Det er kun marginale deler av befolkningen som er imot utviklingen.

- - - -


Etter at Sverigedemokraterna i 2018 fremmet et lovforslag om å gå «mot det heldekkende muslimske sløret på alle offentlige steder», innførte kommunestyret i Sør-Sverige, Skurup, et forbud mot «religiøse hodeplagg» i grunnskoler og førskoler. 

Etter denne avgjørelsen har ikke-muslimske lærere og ansatte tatt i bruk hodeskjerfet og, i noen tilfeller, tatt på seg hele ansiktssløret (også kjent som 'niqab') for å vise sin støtte til sine muslimske elever.

Marit var en av seks ikke-muslimske lærere som viste sin støtte og sa:

«Elevene blir begeistret når de ser at vi også har slør. De føler at vi støtter dem.» 

Denne handlingen er tatt som en protest mot kommunestyrets vedtak, men også en innsigelse mot å «forby burka» over hele landet.

Kommentarer