FN: Menneskerettighets­situasjonen i Belarus er katastrofal

Av Pluto. 

TAKK til deg, Lars Viker, for Pauli Ord i rett tid...

...Hvor for øvrig den EU- og Nato-globalistiske agendas gruel-propaganda daglig forgifter Det ureuroperiske Folkets sinn! - Vi lever i en skjebnetid, som vil forandre Europa for alltid. De siste tiders borgerkrigslignende tilstander i Frankrike forteller oss at vi MÅ ta standpunkt og intensivere Folkets motstand mot den fremmedgjørings- og destruksjons-prosess som skjer her Vest i Europa!

På den motsatte side av vår tids dødsinferno her i rest-Europa: Hviterussland er et meget vakkert og stabilt land. Et enormt jordbruksland med vakre pittoreske byer. - Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko (og "landsfader" som han blir kalt der hjemme) har en meget stabil oppslutning hos sitt folk, og da ikke minst på den hviterussiske landsbygden. Den vest-vendte opposisjon har sin marginale oppslutning fra deler av det urbane strøk i hovedstaden. - Soro's sitt nedbrytnings-nettverk har sponset den oransje opposisjonen i Hviterussland såvel som i Ukraina.

NOTA BENE: Når det gjelder diffuse begreper som "diktatur" og "diktatorer", så ikke glem at Norge totalitets-styres av et EU som ikke på noen måte er demokratisk forankret, og, som jeg har beskrevet det før; Vi (nesten rettsløse) nordmenn (be)styres teknokratisk av et "ansiktsløst diktatur" som absolutt kan defineres som et skinndemokrati; Demokrati i navnet men ikke i gavnet. For det en gang så frihetlig-konsise nasjonsbegrepet "Det norske Folkestyret" brukes ikke lenger!

# I min lengre kommentar her på Document for et år siden - "Norge - Russland og VI"; så skrev jeg bl.a. følgende;

"...Slaver mot slaver, kvinne mot mann, broder mot broder, hvite dreper hvite = fremmedgjøringens sikre død! Desimeringen av det europeisk-bio-folkelige, det langsomme folkemord. - Alle ser dette hvis man evner og viljer - for denne nasjonale- og folkefiendtlige desimeringspolitikk har forgått over mange tiår, dråpevis og stegvis til det kaos-helvete vi har i dagens Rest-Europa. Min fiendes fiende er min venn - og Ukrainas forskjellige folkegrupper er ikke mine fiender men ofre for globalistenes kyniske spill. Jeg har derfor sympati med dem og forståelse for Moder Russland!

La det være klart; Russland fikk nok da Hviterussland ble utsatt for et oransjeopprør i fjor høst, som faktisk var på nippet til å lykkes - styrt fra USA og Ukraina. Der og da, bestemte President Putin og Russland seg for at nå eller aldri: USA/NATO og EU skal aldri få true våre grenser - nok var nok etter 8 år med uløste problemer vedrørende Minsk 1 og Minsk 2!

Som en av Europas store sønner; Aleksandr Solzjenitsyn, sa det: "Kuttes røttene av et folk. så dør det ut"! - ALLE Europas indoeuropeere er i faresonen, for den nye internasjonalens totalitære USA-NATO-EU-konglomerat er vår tids svøpe. Russland og Ungarn har skjønt det vi alle må skjønne. Må også Ukraina forstå at de selv er brikker i et helvetes-inferno, som også vil sluke dem selv hvis de kosmopolitiske mørkemakter vinner fram!"

DET HETER HVITERUSSLAND!

Forøvrig; Tidligere Sta(t)sminister og erkeglobalist Erna Solberg bestemte at Hviterussland plutselig skulle hete "Belarus" på norsk. Hennes ny-spåklig-orwellianske direktiv kom etter initiativ fra den liberale USA- og EU-støttede oransje-opposisjonen i Hviterussland via liberalist-aktivisten Svjatlana Tsikhanowskaja.

# "29. mai 2022 kl. 10:04 Norge endrer navnet på Hviterussland til Belarus. Utenriksdepartementet har besluttet at de fra nå av vil benytte navnet Belarus, istedet for Hviterussland i omtale av landet. Det skriver UD i en pressemelding.";

Det skal ikke være slik at en liberal kvinnelig opposisjonspolitiker fra Hviterussland skal diktere oss nordmenn på hva vi selv har kalt landet så lenge det har eksistert. Documents medarbeider, Tore Kristiansen, bør ikke videreformidle dette Erna-global-politiske misbruk av nasjonsnavn. - Vi skriver eller sier ikke "Russ" eller "Rossia" (Russia - Russian: Россия, romanized: Rossiya) på norsk, men Russland - og Hviterussland, altså!

Pluto

Kommentarer