Frankrike i dag, Norge i morgen

Av Amund Garfors. 

Når vi ser disse forferdelige herjingene, fanatisk ødeleggelse og nedbrenning av byggninger, biler, busser, biblioteker og forretninger over hele Frankrike, der utenlandsk importert pøbel og terrorister går amok, da har man god grunn til å undre seg på om det hele er organisert, ønsket og villet og satt igang av deep state eller makta bak makta? Dissse politikerne som også stiller seg bak, de er på ingen måte naive. De er nemlig aktører i en planlagt og fokusert politikk som har erklært Vesten og tidligere fredelige siviliserte samfunn krig. Deres endelige mål er fullstendig rasering av alt som er sivilisert, slik at de kan påtvinge sine egne syke ideer. Dette er kalt sosialisme, og vi så det samme under BLM (Black life matter) i USA under Donald Trump, der det ble stille så fort de hadde fått han ut og satt inn med hykleren Biden.

Det vi nå kan skimte rett forut, ja som kommer mot oss nå i hele den vestlige verden, det er begynnelsen på en borgerkrig p.g.a naive politikere. En ønsket og svært farlig utvikling jfr. den ønskede og overlagte importen av inkompatible kulturer og islam som alltid følger med på lasset, takket være woke-sosialistiske politikere som har innført denne ondskapen som nå er i ferd med å brenne ned by etter by i Frankrike. Og som har spredt seg både til Belgia og Sveits. Og dette er nok en ventet katastrofe som det aldri har manglet advarsler mot.

Sjøl har jeg skrevet tusenvis av avisinnlegg de siste 30-40 år, men alt falt på steingrunn. Ja vi var en del nordmenn som tidlig innså at skulle vi berge både lille Norge, Sverige, Danmark og hele Vest-Europa,  både mot et antinasjonalt politisk styringssystem og mot en vanvittig folkevandring fra Midt-Østen og Afrika, og med et overordnet mål å utslette alle de europeiske nasjonalstater, slik de skulle være, så kunne man ikke holde kjeft og sette seg i godstolen og bare la humla suse. For dersom man importerer Midt-Østen, slik Frankrike, Sverige, England og Tyskland har gjort, ja da får man Midt-Østens problemer og ondskap på kjøpet.

Sosialisme som dessverre har blitt som en sykdom i det ene landet etter det andre, det kan man trygt anse som en vrangforestilling preget av mangel på forståelse for mennesenaturen og samfunnets fungsjon. Der disse eventyrerne har forlest seg på Marx, der de vil tillate å eksperimentere med landets befolkning og ønsker å ta imot helt andre mennesketyper som ikke passer inn i vårt vestlige samfunn. Og gjerne gambler og spiller et farlig og høyt spill med framtida. Noe vi nå ser tydelig komme til overflaten i Frankrike der 45.000 politifolk måtte utkalles, bare for å holde en viss kontroll i Paris.
 
Videre er det vel slik at at det finnes et lite mindretall som har forstått hvor tiltalende sosialisme virker på mange svake mennesker, og som ikke har noen skrupler med å utnytte politisk tilkortkommenhet i disse sosialist-sektene som de driver på og holder folket igang med løgn og bedrag. Ja så sterkt vil jeg påstå det, at sosialisme er kamuflert fascisme, nazisme og kommunisme! Og som blir som fluepapir på mennesker fra muslimske land som kan bo her på folkets skattepenger, uten å gjøre annet enn å møte opp på NAV.

Kanskje det hele vi ser er et skuespill, ja et narrespill der den overlagte importen av kriminelle, voldsforbrytere, knivstikkere, voldtektsmenn, narkotikaselgere, mordere og forbrytere og inkompatible fra shithole land, slik Donald Trump så godt kalte det for, bare har en eneste grunn eller to, nemlig at militæret kan settes inn og at økonomien skal bryte totalt sammen? Vi ser jo tydelig i Frankrike at muslimske gjenger benytter hendelsen med en ungdom som ble skutt av politet som en "unnskyldning" for å starte opptøyer med store branner i by etter by. For dette er ren innenlandsterror ja slik BLM-vandalene i USA dreiv på. Men sosialistene gjør alt de kan for å glate over, der man opplever de farilige konsekvenser når ledelsen, ikke minst president Macron ikke tør snakke om elefanten i rommet.

De enorme problemene med MENA-kulturen kan ikke lenger skjules verken i Frankrike eller i Norge, hvor disse inntregerne bare viser fingerne og forakten for hele det etablerete og siviliserte samfunnet. Jeg undrer meg bare på om det vi nå ser i Frankrike er opptakten til en borgerkrig som trolig er ønsket av the deep state, og som flere franske generaler og en tidligere forsvarssjef har sagt vil komme? Og jeg lurer bare på om det er alle de forsvunnede våpnene fra Ukraina som nå vises i omløp som skal brukes mot folket? Vi vet jo hvor mye våpen som holdes skjult, som er klart til bruk når alt snus rundt og ingen ting lenger stemmer med det vi har blitt fortalt og hjernevaket av..

Våre politikere har i lengre tid jobbet med ett måt for øyet, nemlig å sørge for at Vest-Europa sin opprinnelige befolkning samt vår kristne tro og kultur går mot det som må kalles for et "kollektivt selvmord"! For det som nå foregår i Frankrike, det er bare en forsmak på det "flerkulturelle" vanviddet, som med tida framover vil spre seg og skape store konflikter på hele dette vest-europeiske kontinentet. Og når det gjelder disse uansvarlige politikerne som har vært med på å importere denne barbariske ideologien islam til Europa, så har de gjort seg skyldige i det verste svik mot egen befolkning i hele vår vestlige historie!

For islam og islamisme har ødelagt alle land der dette barbariet har fått kontroll over samfunnet. Så kanskje vi kan ønske dem lykke til med framtida...? Å nei, framtida blir ikke vakker! For både i Frankrike, i Norge, Sverige og land etter land, også i USA, der høres nå et tydelig rop fra den opprinnelige befolkningen, der de en gang likte å bo i sitt land, men der de nå bare ønsker å flykte vekk etterhvert der de fremmede kommer i flertall. Ja folket vil ha sine land tilbake, men jeg tviler stort på at de vil få sine ønsker oppfyldt. For de samme vestlige dypstatkreftene som ønsker å fremskynde og trappe opp takten i den islamske immigrasjonen, også er de samme kreftene som presser på at vestlige regimer begynner å institusjonalisere samarbeidet med de mest radikale kreftene innafor politisk islam, der det hele skal ende slik kjeltringen og fascisten Klaus Schwab i WEF ønsker, nemlig et verdensdiktatur!

For det er nok presis det vi har i vente, dette som denne forrykte banden av kriminelle der i Davos ønsker, denne WEF-eliten som selvfølgelig en nordmann er høyt på strå. Denne ekle tidlige utenriksminister Børge Brende er del av laget. En verden der de onde er kommet til makta, hvor antinasjonalisme, rasisme mot den opprinnelige befolkningen skal iverksettes, enda større enn klimatrussel som de sjøl setter igang med HAARP-systemet (Et frekvens-system hvor de styrer været på jorda)  samt kjemikalier fra fly) der avlingene skal ødelegges enten av oversvømmelser eller hetebølger. I tillegg kommer anarki, kaos og enda flere pandemier. lockdowns og "vaksiner". Og der de skal skremme folk til gi fra seg sin frihet og underkaste seg makthavernes kontroll!

Ankenes, 5/7-2023

Amund Garfors

Styemdlem i Norgesdemokratene
Nordland.

Kommentarer