Mangfold er ikke styrke, globalisme en forbannelse

Av Dan Odfjell. 

Dette var en overskrift for et innlegg jeg brukte gjennom ukeavisen Norge IDAG 8/6/23 hvor jeg tok et oppgjør med Gro Harlem Brundtland som har ødelagt mer for Norge enn noen annen person jeg kan tenke på; relativt er Jonas Gahr Støre ikke annet enn en puslete løpegutt, dog sterkt skadelig for Norge han også. Dessverre forstår han det knapt selv, om enn de negative galluptallene taler sitt sprog. 

Han ligner litt på Joe Biden, alt den mannen tar i går i knus. Men også Erna Solberg er en katastrofe for nasjonalstaten Norge. Du skulle tro Erna, en ekte bergenser hadde i seg den lokale iboende patriotismen, men dessverre, også hun gir Norge, samt nær alt vi har kjært, på båten og er, om mulig, mer forblindet mht til EU enn alle de andre til sammen; som var hun allerede ansatt i Brussels eller hos FN i New York - hvor hun for øvrig allerede har sikret seg en fremtidig retrett.. At Høyre under Erna får så positive galluptall er for mange med meg uforståelig. Annet enn takket være venstreside mediene?

Det er lenge til neste stortingsvalg, og hvem vet om ikke folk lar seg påvirke og lure nok en gang av de drøvtyggende, sosialistisk propaganderende riksmediene, med NRK i spissen - som får folk til å tro at Ap og Høyre er to godt valgbare partier, begge. Nei, da påminner jeg at vi er ytterligere fattig-gjort som land og som folk, nemlig at det var Høyre under Erna som ga fra oss arvesølvet vårt, den billige vannkraften, og det gratis til EU. Men Ap bak lukkede dører sto bak og støttet dette anti-norske strøm-kuppet. Ikke bare våre husstander landet rundt lider av dette uforklarlige bedraget, men også norsk industri lider og mister mye konkurransekraft fordel EU-landene. Som allerede fra før av hadde oss flere komparative konkurransefordeler. Erna åpnet Høyres seneste landsmøte med en ren lovsang for EU. Det falls mange tungt for brystet, så hun har siden taktisk valgt å holde kjeft. Men uten tvil holder stabukken på sitt, husk på det..

Mht Gro´s mangfold nytter jeg anledningen til å spørre norske velgere om de finner mangfoldet, godt illustrert i Sverige nå, prisverdig? Og hva med kombinasjonen globalisme og EU-styre, dvs inntil islamismen helt tar over? Eller er Jonas og Erna blinde i sin fanatisme, ikke bare for fremmed-innvandringen og fremmedgjøringen av Norge, men med milliard-drysset av våre penger til korrupte afrikanske og andre ledere som stemmer oss med, og slik fremmer våre politikere i FN og ellers til internasjonalt godt betalte skattefrie jobber - ved penger som ikke tilhører verken Jonas eller Erna.. Jeg sier ikke at andre lands politikere ikke også nytter seg av tilsvarende tjuvtriks, men at våre politikere har en statskasse så stor at den er lett og fristende å forsyne seg av. I alle himmelretninger flyr folkets milliarder den hele korrupte verden rundt for å promotere Norge som en oppofrende eksemplarisk verdensborger. Fanatisk skryt og tøys og med stor korrupsjon samt et politisk haleheng.

Men at Norge er en fredsnasjon fordi vi skamløst utdeler Nobels fredspris er oss sterkt beskjemmede, dessuten, av vår villighet på USA´s vegne å assistere dets imperialistiske makt interesser, mht deres mange skamløse regimeskiftekriger, senest gjennom Ukraina mot et Russland (som nær alle land utenfor den vestlige dekadente blokken nå sterkt tar i forsvar), Kina inkludert. At Norge utdelte fredsprisen til USAs president Barek Hussain Obama før han knapt hadde fått stillingen, røpet Norge som partisk og forfeilet i sin falske pretensjon i sin fredsmekler rolle, som koster oss dyrt, helt uten synlige resultater. Norge med Erna Solberg som statsminister gikk for øvrig på kne for Kina og lovet skriftlig ikke å arbeide på tvers av det landets interesser, snakk om knefall og feighet på tvers av nasjonal norsk ære. Kun pga ønsket salg av laks til det regimet, helt uvesentlig for oss. Nei, Erna er u-prinsipiell og skjemmer oss ut som en skrytende svak leder.

Jeg var tidligere en forsvarer av USA, slik jeg opplevde amerikanerne etter den forrige verdens-krigen. Og etter mine nesten 3 år i USA fra 1960 av. Mitt arbeide i New York var som skips-mekler-aspirant, opplæring i faget. Mens jeg var der, opplevde jeg Kuba-krisen som minner litt, men motsatt av Ukraina-krisen, om stormakters behov for sikkerhetssoner.. Og året etter ble J. F. Kennedy skutt. Hvem som skjøt Kennedy, vet dypstaten, men selv om sperrefristen for hemmelighold er utløpt, vil ikke president Biden frigjøre opplysningene. Det tyder på at CIA selv sto bak plottet, hvilket det ikke passer den korrupte Biden nå skal komme ut? Siden min tid i USA har mye forandret seg, til det verre. President Donald Trump grep fatt i nedsidene av globalisme-politikken, dvs salg og utflagging av nær hele industrier til Kina med alvorlige og bitre tap av arbeidsplasser og stor hjemlig fattig-gjøring. Når Trumps slagord var «Make USA Great Again» og han samtidig flagget jobbene hjem, var det ikke rart han ble kjempe populær. Det gjorde demokratene hysteriske og derfor måtte de ta Trump ned, by hook or by crook, det når Trump i tillegg var sterkt negativ til dyp-staten - som vi opplever suspekt i Norge også.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer