Sosialistene fortsetter sin kamp mot bibelsk kristendom.

Av Dan Odfjell. 

Jeg ble inspirert til dagens overskrift etter postulatet fra Kenneth Hovestøl og andre venner på Spikers Corner den 9/7/23 under tittelen «Sosialistenes avkristningsprogram». Hva som derfra også konkurrerte om å bli min overskrift i dag var: «Religion skaper samhold, et meget viktig samfunnslim». Ja, samhold synes en nær forutsetning for et godt fungerende samfunn. Som en annen påpekte, all historie har vist, at uten religion vil ethvert land falle.. Men også andre enn de durkdrevne sosialistene tar avstand fra Bibelen som sannhet, dog ikke tilsvarende fanatisk og insisterende. Slike låser seg ikke fast i politiske dogmer, og insisterer heller ikke på en verden i sitt eget bilde, til forskjell fra det falske mangfoldet som sosialistene omgir seg med. For mangfold er ikke nødvendigvis en styrke, det er en utfordring som biter sosialistenes propaganda nå alvorlig i baken, bare tenk på fremmed innvandringen. Er det fargerike mangfoldet som Gro Harlem Brundtland lovet og lurte oss med på, samt inn i EU, i sannhet blitt oss og vårt kjære land berikende? Hennes skjørtekant-disippel var rikmannsgutten Jonas Gahr Støre. Men er han helstøpt og ærlig rettskaffen, eller bare en stakkars egoistisk karrierejeger?

Liksom nazisme er sosialisme mest en tilegnet besettelse, en meget grunn og nær tankeløs sådan, nær hedensk i sin natur og basert mest på et begjær om makt, jungelens og Hitlers primitive ønske om Seg Selv, med ingen over, ingen ved siden, alle bak.. Middelet til makt er massens makt, hvilket enkelt betyr at massen må indoktrineres og holdes nede i stor uvitenhet, presist hva statsmediene og de ambisiøse norske venstrekreftene har sørget for til alle tider. Dette temaet er behandlet i flere saker her på dette velsignede, ukonforme nettstedet vårt, takket mye være husverten for Spikers Corner, som selv ikke ønsker seg fokus. Men i mer enn 10 år, personlig og nær alene, fra en kjeller på en norsk øy, har han intelligent holdt det gående, en innsats og en oppofrelse som knapt noen kan gjøre ham etter. Han ble sterkt skadet og satt tilbake av kokende vann over seg, men etter et sykehusopphold er han i gang igjen, men med fingrene skadet og redusert mht skriving.

Jeg måtte treffe denne mannen under et besøk i Norge. Jeg bor jo fast i Chile, men sloss derfra for Norge og det jeg tror på. Født i 1938 og langt fra perfekt, har jeg en lang og opplevelsesrik erfaring fra arbeid Jorden rundt, mange ganger. Men det var først etter nedtrapping fra forretningsvirksomhet, jeg fikk tid til refleksjon og samfunnsdeltagelse og noe ubehjelpelig å lære å uttrykke mine tanker skriftlig. I flere generasjoner tilbake har min familie vært kristne, og jeg påstår at det har vært til stor velsignelse. Det heter, den som har gjort noe stort og sterkt, ja oppofrende i sitt liv, den skal Gud lønne gjennom den eldste sønnen i hele fem generasjoner fremover. For slik makt har han som er guddommelig. Hva vi trenger, er hans velsignelse og rettledning gjennom de 10 bud - som jeg liker å kalle kortversjonen av verdens mest leste bok, Bibelen, som ikke tåler å bli modifisert eller tuklet med; min hilsen til de norske biskopene.

Denne uken skal Nato-landene møtes for en av vår tids største skandaler, nemlig den ulykkelige krigen i Ukraina samt hatet mot Russland, som propagandert i den vestlige verden, det totalt ukristelig. Utgått fra det korrupte Biden-regimet som senest, i desperasjon kanskje, nå vil ty til klasevåpen som nesten alle land i verden allerede har forbudt brukt i krig. Men ikke USA, Ukraina og Russland. Dersom de europeiske Nato-landene, som mer eller mindre villig i sin militær avmektighet, har latt seg dirigere fra USA, ikke nå setter foten ned til slik ytterligere galskap, da slutter jeg meg til dem som ønsker Nato nedlagt; ikke lenger en forsvarspakt, kun til et krigersk USA-instrument tilsynelatende blitt, i hva som synes et hensynsløst verdens-imperialistisk og ukristelig foretagende. Eksemplene er dessverre mange. Men at USA´s tradisjonelle allierte, England, ved statsminister Rishi Sunak, nylig stod opp mot klasebomber brukt i Ukraina, er særs gode nyheter for hele menneske-heten.

Det store Nato-møtet holdes i Vilnius 11-12 juli og de deltagende er konfrontert med et Russland som står sterkt både på bakken og i verdensopinionen. Dersom ikke atom-våpen skal brukes, til samtidig ødeleggelse av mesteparten av den vestlige verden, bør forhandlinger og våpenhvile bli møtets utgang. USA og dets president, Joe Biden og hans bakmenn, kan ikke støttes lenger, de har ikke engang sin egen sterkt indoktrinerte befolkning bak seg. Der som her misbrukes riksmediene til løgn og bedrag. At USA taper ansikt overfor et mislykket krigs anliggende, er ikke mer enn rett og rimelig. Nok er nok, det var det allerede med fadesen ved USA´s avslutning av Afghanistan-krigen. Hvor også Nato lot seg delta og bruke.

Dan Odfjell, samfunnsdebattant.

Kommentarer