Teppet ned for Vesten mht realitetene

Av Dan Odfjell. 

Men for Nato, USA og EU er det teppefall for en syk, uhyggelig falsk og pretenderende, propaganderende politikk. Som de løgnaktige vestlige mediene lenge og falskt har forfektet; ideologisk realitets-tildekning mest. En transe-preget ukristelig og lemen-lignende besettelse av selvgodhet og egoisme, altså, det ble veien til et tapt verdenshegemoni.. Det gjenstår bare at vi alle blir underlagt Islam. Makt-mediene vil ikke innrømme flause(ne), nemlig at Nato synes ferdig, EU snart likeså. Men dette ønskes tildekket etter maktens beste evne i et fortsatt skuespill for å redde dens ansiktet, dvs Vestens politiske og dekadente ledere som aldri vil innrømme nederlaget - nemlig at Ukraina-krigen har synliggjort hybris og stor uforstand. Med en halv million døde soldater og invalide, det vitner om noe som lederne knapt bryr seg om. Pytt pytt. Mer penger og mer våpen er veien til fred, det uttalte leie-soldaten Jens Stoltenberg underveis; riksmediene store og ufeilbarlige sønn..

Det eneste som noenlunde kan redde Vesten, tilsynelatende, er en konservativ no-nonsens, ny president i USA som forfekter ytringsfrihet, fred samt frie medier. Dette er nær som å banne i kirken for de venstre-radikale, som er verdens forbannelse gjennom misunnelse og sitt spill på offerrollen, som de ikke synes kunne legge av seg. Dog synliggjort stadig på forskjellig vis. Dessverre, neste-kjærlighet har svært trange kår fått, og med økende Islam blir det neppe bedre. Men det er en annen diskusjon. Hvordan verden skal overleve all elendigheten, er blitt det store spørsmålet for hvilket «forandringens mirakel» skal kunne åpenbare seg for oss folk flest? Mange opp gjennom historien har ment vedens ende nær. Men dystre spådommer er gjort til skamme hver gang. Sannheten er enkel, iallfall for dem av oss som tror, at verdens skaper ikke har bestemt når tiden er inne; men hold lys på lampen..

Det korrupte Biden-regimet venter også på teppefall, det gjør dessuten den fulle sannhet mht de sprengte Nord Stream-ledningene, en sabotasje av verdens-forandrende-dimensjoner og med-virkende til det sannsynlige Nato´s fall. Neppe vil det forbause mange om Jens Stoltenberg vil vise seg forsvars-alliansens siste generalsekretær. Men denne gang kan han ikke ta ansvar ved å bli sittende. Noe tilsvarende en Gjørv-kommisjon, bare mer historisk, vil ta dens plass, om ikke formelt så reelt. Den neste presidenten i USA vil ha autoritet til å kunne nedsette en ærlig undersøkelseskommisjon, som inkluderer hvem som var involvert mht å sprenge Nord Stream-ledningene, en krigslignende sabotasje-akt sågar mot Nato´s allierte. Ingen tror at det var Russland, ei heller Tyskland som er skyldig. Og var Norge involvert, Jonas Gahr Støre, i så fall tilhører det ditt ansvar og med din vitende tillatelse.

Verden blir aldri helt den samme igjen - og mitt håp - til lærdom og forbedring. En ting synes sikkert, vår vestlige USA-underlagte-gruppe med verdenshegemoni er tapt, og forhåpentlig det vil kunne jekke ned våre eplekjekke politikere til en nasjonal politikk, heller enn den nåværende korrupte og globalistiske politikken som gjør oss fattigere. Vi trenger absolutt et nytt ambassadør-korps på verdensbasis som selger Norge inn som et lite, nøkternt og beskjedent land. Ambassadøren i Moskva blir spesielt betydningsfull, ja her trengs litt av en diplomat. Professor Terje Tvedt utpeker seg, eller en annen solid intellektuell med et realistisk verdenssyn; moderne lettvektere fra diplomatskolen duger knapt. Ærlighet varer lengst i alle statens anliggender, bare dessverre at det er gått helt av mote i dagens verden av uærlige, overfladiske politikere, folk som kun tenker på seg selv.

Det norske demokratiet er råttent. Om Biden-regimet og andre lands myndigheter er råtne, er det ingen unnskyldning for Norge. Tvert imot, Norge har alt som trengs for å kunne stå opp for seg selv. Ute av EU får vi den billige elektrisiteten tilbake og inntekter til å utbedre den forfalne bygningsmassen vår samt manglende infrastruktur til forbedret konkurranse-evne i en verden som dikteres eller bør dikteres av naturgitte, komparative fordeler, ikke av politiske globale og kunstige hensyn. Tar vi vare på oss selv, har vi nemlig kapasitet til både å hjelpe oss selv og til å hjelpe andre på en langt mer og effektiv, målrettet måte. Vi lures i alle store uoversiktlige, globale politiske sammenhenqer hvor «mellommenn», som FN, lever godt og dyrt på vår bekostning. Våre politikere vet det, men «gresser» gladelig på pretensjonene og uærligheten selv, nemlig svindel satt i system og ukontrollerbar nettopp fordi organisasjonene verken er demokratiske eller transparente. Small is beautiful. Og nasjoner med kontrollerte grenser er motsvaret til de store konstellasjonene. Heia Norge og nye politikere.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer