Vår statsminister gikk fremst i Pride-paraden

Foto: Astrid Pedersen / NTB
Av Dan Odfjell. 

Dessverre, dette blir til to streker under svaret, at Jonas Gahr Støre ikke forsto sin egen latterlige, liberalistiske oppførsel for fire år siden, samt verre, fremdeles forstår han neppe at han og NRK sammen, om de tviholder på det korrupte Biden-regimet, gjøt Norge med «og ned» med USA´s nå godt synlige imperialistiske fall. Alle ser det, mektige amerikanere også, at noe er alvorlig galt fatt. Og Norge, et tidligere stolt og uavhengig land, synes også på lag med Woke-galskapen fra USA. Og det sammen med en dekadent og svak Nato-gruppering av vestlige land som knapt forstår seg redusert til, heretter, å måtte spille i en lavere verdensdivisjon, sagt på fotballspråket. Dessuten, knapt siden de harde 30-årene har de økonomiske utsiktene generelt tegnet seg dårligere. Men det forhindrer selvfølgelig ikke det fanatiske Støre-regimet i stadig å kaste gode penger ansvarsløst til vinden, senest 75 milliarder til Ukraina - det mest korrupte landet i Europa. Dette og annen Ap-hovmodig galskap gjør seg gjeldende, samtidig som hele Europa alvorlig svekkes av EU´s tanke- og tannløse innvandringspolitikk.
 
Stoltenberg snakker bevisst misvisende om Kiev´s kamp mot Moskva. Dog Nato-sekretæren vet langt bedre, at dette er USA´s kamp mot Russland, med Ukraina misbrukt til å tro seg støttet av USA og av Nato-landene, til den siste ukrainer..  Katastrofen betales med penger og blod - blod gjennom unødvendig falne soldater på begge sider. USA dummet seg ut i Irak-krigen og i mange andre regimeskiftekriger, før Ukrainia og etter Afghanistan etc. Resten av verden, forståelig nok, vil ha en slutt på galskapen og fylker seg nå sammen mot USA og dets dekadente følgesvenner.. Verden støtter Russland og ikke lenger USA, eller oss. Dette vil ikke norske riksmedier fortelle oss folket, ei heller om de korrupte og voldelige, venstrevridde forholdene i USA. En NRK-journalistikk som er et svik og en løgn mot Norges befolkning. Det er snart bare globalist-sosialistene i Europa som synes å ha tro på USA.. Dette Erna Solberg kan bli kjedelig for deg og alle EU-forkjemperne på feil og unorsk side i Ukraina sammenheng og i det meste ellers.
 
Den som rapporterer friskt og annerledes enn de falske riksmediene er steigan.no som 3/7/23 hadde denne overskriften: «Washington-veteran: Den virkelige trusselen er oss». En Richard Haass som jeg aldri før har hørt om, har i 20 år vært president i USA´s mektigste tenketank, CFR, Council on Foreign Relations og sier i klartekst at den alvorligste trusselen mot global sikkerhet, faktisk er USA og slik samtidig Nato.. Litt av en uttalelse fra mannen som nettopp er avgått som leder for denne organisasjonen. Og den kjente journalisten Max Blumenthal fra The Greyzone fikk forleden slippe til og tale til hele FN´s Sikkerhetsråd hvor han utrolig foran verdens øyne slaktet USA´s oppførsel, dvs den amerikanske administrasjonen under Biden. Etter den talen er jeg overbevist om at Nato-møtet i Vilnius om en uke vil måtte avslutte Ukraina galskapen. Hva skade Jonas Gahr Støre har påført Norge ved å støtte Jens Stoltenberg og Nato på tvers av Norges interesser opp mot Russland, det vil vise seg etterhvert. Hvordan Støre kan unnskylde seg overfor Russland og oss på annen måte enn å trekke seg, vet ikke jeg.
 
Jeg tror nemlig ikke Støre kan ta en tilsvarende norsk «Stoltenberg-spesial» ved å ta ansvar ved å bli sittende. Noe må skje, men jeg ser ikke noen norsk politiker som opplagt duger til å tre inn som statsminister for å kunne få Norge på rett kurs: 1) Ut av EU og den udemokratiske Brussel-forsamlingen bestående av overbetalte papegøyer med få unntak, og 2) en ny norsk streng og rettferdig innvandringspolitikk før det helt er for sent. Jeg viser til Erling Marthinsens innlegg 3/7/23 på document.no under tittelen «Hvis Europa skal overleve, må det gjøres noe drastisk med migrasjonen». Han oppga en god kjøreplan. Men med dagens feige politikere tør  jeg ikke holde pusten i spenning. For sannheten er at Norge har kjørt seg fast i så mye over-byråkratisk uforstand at vi må tverrvende styre og stell til en ny start, og Erna og Høyre har definitivt ikke mannskapet, dessverre. Et «settestyre» som i krigstid er påkrevet av topp nærings-folk som er parat til en to års økt for landet, frem til neste stortingsvalg.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer