Erna´s forkastelige, arrogante holdning til oss sammensuriet

Av Dan Odfjell. 

Men se, hun er del av det langt farligere, det politiske, rå sammensuriet, nemlig de som skamløst ikke vet eller vil se forskjell, på mitt og ditt. Hvor det fuskes med habilitet og rettskaffenhet innen en politikerklasse av innavl som frekt tar seg til rette. Verst er Erna- og Jonas-typene som ikke evner å tenke konsekvenser, noe som gjør at vi skjev-kjøres og taper vårt land. Typer som ikke forstår at hat er irrasjonelt og ikke tillater dialog, at vi bare er nødt til å ta avstand til slikt, samt at lille Norge ikke kan redde verden. Faktisk, våre politikeres overmot gjør at vi har mer enn nok med å redde oss selv. Jeg tenker på vårt aller største og økende, nasjonale problem, nemlig innvandringen, og jeg forklarer det enkelt ved bare å vise til Sverige, et tapt land. Når våre politikere ikke klarer å tenke konsepter og konsekvenser og tror at alle religioner er like - totalt feilt det - da risikerer vi utslettelse som folkeslag; all historie synliggjør slikt. Historie er tydelig et forsømt norsk skolefag.

Det sies at vi får de politikerne vi fortjener. Feil igjen, for det er dem som selv velger oss sin egen ettervekst, politikerne selv, ikke vi folket, i et rigget partisystem som overhodet ikke lenger er demokratisk. Fordi vi folket bevisst er utmanøvrert; senest til strid mot vår nabo Russland, først med 75 milliarder kroner til det korrupte Ukraina uten vår deltagelse, dvs ikke en gang med en meningsundersøkelse. Deretter ytterligere av våre milliarder med kroner og verst, før det ble angrepsvåpen som ulovlig sendt Ukraina, som er i krig med Russland.. Det gjør Norge involvert i krig mot Russland, det hele er vanvittig. Det synes som Jonas Gahr Støre mest støtter sin Ap-kollega, den ansvarsløse Jens Stoltenberg og Nato, langt mer enn hensynet til Norge. Og at både Jonas og Jens, slik de tidligere demonstrerte i krigen mot Libya; de lyder og logrer nå for det korrupte Biden-regimet, de som lydige og betalte undersåtter, det ivaretar ikke Norges nasjonale interesser. Vi trenger et godt nabo forhold til Russland..

Jeg har kun forakt for disse overmodige menneskene som tydelig har mistet patriotisme for nasjonalstaten Norge, tvert imot, som ønsker oss underlagt opplagt korrupte, internasjonale, selvsentrerte folk som Klaus Schwab i Davos, som ønsker oss i praksis omgjort til leilendinger i vårt eget land, det for hva annet enn sølvpenger til seg selv. Dette er politikere som faller for smisking og karriere-fremgang for seg selv med det norske folket som taperne, snakk om utro tjenere. Hadde vi hatt en viking-konge, hadde han brukt sin rolle til å lede folket til folkets beste. Den kongen vi nå har, er kuppet til maktløshet, han tør ikke en gang gripe til orde med alminnelige sannhetsord. Han bør av hensyn til både seg selv og oss, det forrådte folket, trekke seg, nå hverken med myndighet eller meningers mot. Folket i Danmark vet godt hva Dronning Margrethe står for, tydelig og verdig. Når vår konge nå ønsker en sjarlatan velkommen inn i kongefamilien, er det et fall så dypt at det ikke kan repareres, beklager.

Hva norske topp-politikere mangler, er en nasjonal og ærlig innstilling. Med en slik innstilling hadde vi ikke vært medlem av EU mot folkets vilje. Da hadde vi ikke latt oss dirigere viljeløst av et korrupt Biden-regime, da hadde våre myndigheter selv sørget for og ønsket full ytringsfrihet og ikke latt seg kue av urimelige forhold, hverken innenlands eller pådyttet oss utenfra. Ungarn er et lite land som forsvarer seg selv, sin kultur og sin selvstendighet. Det er slik bevist som fullt mulig, selv innen EU. Med en statsminister flere ganger gjenvalgt og beundret for sitt mot og opptatthet av, ja, om nødvendig å hindre inntrengere med piggtråd og soldater. Norske turister og mange andre reiser dit som et fredelig pustehull i et Europa ellers i krise. At resten av EU er i dyp økonomisk og innvandringspresset krise, med den tyske EU-presidenten Ursula v d Leyen som merkelig nok arbeider for å ødelegge EU, ja samtidig sitt eget fedreland. Det gjorde også Angela Merkel, men Erna lot seg lure og imponere. Begge nå grovt falt i estimat..

Dette er ting som NRK og riksmediene tildekker, det gjør det norske folket til blinde-bukker, eller fordreiet dumme.. Demokrati, for ikke å kunne forfalskes, forutsetter nemlig opplyste borgere som kan forstå verdens humbug og virkelighet, samt sitt eget beste. Det gjøres ikke gjennom ensidige frem-føringer fra en grisk, norsk og umettelig maktelite. Noe vi igjen nylig har fått demonstrert, Erna som krampaktig holder på sin makt, om nødvendig kaster hun sin egen mann under bussen. Det forklarer hvorfor hun så lett kan kaste hele det norske folket under bussen, til ene fordel seg selv, oss underlagt fremmede krefter, ja fattiggjorte. Under sine hele 8 år som statsminister beviste hun seg både sosialistisk og innvandrings rå, uten forståelse for vårt tap ved å bli til et nytt Sverige. Hun insisterte på å underskrive Marrakesh trakten som tilrettelegger for ytterligere innvandring, i ren Gro Harlem Brundtland stil, og dessuten ytterligere å fattiggjøre oss ved å frata oss den billige elektriske strømmen. Den bare ga hun gratis vekk til EU «ut fra sin totalt misforståtte globalistiske godhet..». Faktum er, Erna et ikke-nasjonalt monster.


Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

 

Kommentarer