Den vestlige, kristne-pregede verdenen

Av Dan Odfjell.

Etter det vektige innlegget til dr. Michal Rachel Suissa på document.no 13/10/23 med tittelen «Den forfalskede krigen» fant jeg flere gode innlegg i kommentarfeltet og vil gjerne begynne med å sitere Arild Johan Nyvoll som beskriver hva jeg selv registrerer og mener. Fordi de færreste har tid til å lese kommentarfeltene, meg selv inkludert.. Men opplagt, vi lever i farlige tider, og på flere måter er Israel blitt en viktig utpost for den siviliserte verden, selv om jødene ikke deler Bibelens nytestamente med oss. De tror ikke Jesus Kristus er vår frelser, men at Jesus er/var en av flere profeter, dog ikke at han virkelig er Guds enbårne sønn og verdens frelser; ham venter de orthodokse jødene fremdeles på.. I mellomtiden har Islam spredd sine vinger hvorhen den enn slipper til, og spredd sitt hat til både jøder og kristne, ja, til alle dem som ikke følger Koranen. Det betyr, at vi opplever, sammen med jødene, en fanatisk Islam-drevet-skjebnetid nær hele verden over, også Russland, samt mange andre steder; de ikke-hatefulle hinduene i India kan nevnes. Vi er mange felles som ikke er religiøst fanatiske som Mohammeds soldater.

 

Problemet er ikke den lille mann og kvinne i Gaza (som i Norge), det er deres ledere som ikke vet å oppføre seg, de opphøyer seg egoistisk og/eller som stormannsgale, de glemmer at de er sine egne befolkningers tjenere. Verst synes det til i kombinasjonen ideologi og fanatisme. Hamas-lederne bruker sågar sine undersåtter, barn og kvinner, som levende skjold for seg selv i terroristisk/krigersk sammenheng, mens de selv driver utenriks «propaganda» og lopper «snille land» for milliarder på basis av løgner og offerroller. Undersåttene får ikke, eller kan ikke vite eller forstå realitetene, at de brukes i et skittent, utspekulert spill. Lettere spill nettopp der fordi skoleundervisningen er slett og/eller totalitært kontrollert; dvs ikke for å utdanne folk til å kunne tenke og forstå selv, men for å holde folk nede. Men i så måte er de norske riksmedier knapt bedre, bare at Norge er del av den vestlige verden og ikke tilsvarende isolert.

 

Nyvoll: Vi ser hva USA, Bidens regime, Norge og og nesten hele Europa har gjort nå i mange år ved politisk å tillate sterk og nesten fri innvandring fra muslimske land. De har økt femtekolonnene i egne land og dermed gjort landenes forsvar svakere og svakere. Det politiske offisielle systemet og holdningene og standpunktene til lov og rett smuldrer gradvis hen i Vesten under det gradvise, snikende, gudløse, anarkistiske kommunistiske tankesystemet og dets ideologier. Dette systemet angriper det judokristne tankemønsteret og dets fundament på de 10 bud og jødisk og kristen tro på Abraham, Isak og Jacobs Gud, og disses evige verdier. Muslimene og de antijødiske, sekulære kreftene har slått og slår seg mer og mer sammen mot jøder og kristne verdier. Kreften spres ut propagandistisk gjennom statsmediene, mens fruktene av det, stadig økende vold, drap og aggresjon, tiltar. Slike terrorgrupper som Hamas, må elimineres. De har ingen statsrettslig forankring. Her må Vesten bruke krigens harde metoder mot dem. Ellers vil landene bli ødelagt innenfra. Vi ser Sverige er på gal vei pga infiltrasjon av rå, brutal islamsk vold og makt. Og Norge er ikke langt etter sitt naboland..

 

Lund: NRK er blitt så infiltrert av muslimer og islamsk tenkning og praksis at det er utenkelig at ledelsen vil ta til seg og gjenopprette en balansert dekning av krigen. Det virker som om ledelsen allerede i dag -2023 - bøyer seg for Islams krav.

 

Og siden NRK, vår manisk, venstrevridde statskringkaster først nevnes, jeg kunne ikke vært mer enig med hele Hans Lund her sitt avkortede innlegg; de propaganderer i ett kjør og alltid i realiteten mot det norske folket beste, for løgnere, som vår statsminister Jonas Gahr Støres beste. Jeg refererer samtidig og for øvrig til dr. Suissa sitt andre innlegg 15/10 på samme nettsted: «NRK manipulerer bildet av krigen og dens lover». Det påminner meg om, sågar Jens Stoltenberg som Nato-sekretær fikk seg visstnok til å snakke om proporsjonalitet som relevant i krig og terror- sammenheng. Sannhet er det aller siste som gjelder i Ap-kretser som har løyet om og støttet Hamas med milliarder til alle tider, selv om alle noenlunde opplyste krefter utmerket godt vet at dette har utviklet til en terrororganisasjon, med Norges hjelp.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 


Kommentarer