En aften med Catherine Austin Fitts i Oslo 2. Semptember

Av The Luddite Hippie. 

Det er ikke ofte en som Catherine Austin Fitts (heretter CAF) holder foredrag i Norge.  For de som ikke er kjent med henne, finnes massevis av informasjon og intervjuer med henne på nettet, og hun er en av grundere for nettsiden The Solari Report som anbefales.

Foredraget ble arrangert av Binders Initiativet og det var meget hyggelig å treffe bekjente fra den gruppen.  Nesten 200 fylte salen, og det var en skikkelig god stemning.

Og med det er den aller letteste delen av dette lille skrivet om kvelden og hva publikum ble opplyst gjort unna med.  Resten, følgende, er et av de mest vanskelige skriv jeg har noen gang prøvd meg på.

Grunnen til at dette er et så vanskelig skriv, for meg, er at informasjonen CAF ga ut er for det meste ikke særlig ny for meg, og i noen tilfeller verre enn det jeg - som av og til kalles 'litt paranoid' har forsket frem til.

Hovedsakelig var foredraget for mange en bekreftelse på det vi har klart å finne frem til selv.  Men det er litt annerledes når en med så stor en 'tyngde' som CAF har med seg legger ut informasjon vi har som oftest blitt fortalt er 'konspirasjonsteorier' eller bare tullete og litt paranoide forvrengninger av virkeligheten.

Temaet for foredraget var CBDC, Central Bank Digital Currencies (sentral bankers digitale valuta).  Mange har lært en del om hva dette dreier seg om. Sagt rett ut er dette først og fremst en innsats for å gjøre vekk med kontanter som skal erstattes med programmerbare digitale 'penger' som gir 100% kontroll og overvåkning av nesten alt i våre liv til de som skaper disse 'pengene' ut av tynn luft.  

I dagens verden, slik jeg har forsket frem til det og som CAF for det meste bekreftet er at penger 'trykkes' ut av tynn luft som da 'lånes' til regjeringer med rente påkrevd for lånet, men de 'pengene' som trengs for å tilbakebetale sentralbanken trykkes ikke. Derfor MÅ vi ha 'inflasjon' eller som dagens eufemisme kaller det 'prisvekst' (som om det er noe ønskelig).

De aller fleste land har begynt å vurdere hvordan de kan slippe løs disse nye CBDC 'pengene' og få folk flest til å godta de overfor kontanter og dagens 'digitale' penger som ikke er det samme som CBDC.  Forskjellen er at CBDC er programmerbare.

Programmerbare 'penger' kanskje høres litt sprøtt ut, men regjeringer og andre myndigheter liker virkelig muligheten CBDC skaper som ikke finnes i dag.  

Er inflasjonen for høy?  Da kan CBDC penger programmeres til å ha en tidsfrist til å bruke det opp før de forsvinner fra din konto eller digitale lommebok. Tidsfristen kan være så kort som minutter, timer eller lengre etter behov for 'myndigheten.'

Videre kan disse kobles opp til dine innkjøp som da blir vurdert mot dit CO2 forbruk.  I dag gis ut flere VISA og MASTERCARD kort som betrakter dine innkjøp mot CO2 forbruk, og noen av disse kan du (for nå) velge eller ikke stanser mulighet til videre bruk til neste måned.

Blir det vurdert av 'myndigheter' for hvilken som helst grunn til å innføre nye 'smittevern' tiltak som en nedstengning av landet igjen, så kan disse CBDC 'pengene' programmeres til å ikke fungere i det hele tatt under portforbud tider og kan programmeres til å begrense hvor du kjøper det essensielle du trenger.  Under coronahoaxet var det mange ting i flere land, inkluder bl.a. i Storbritannia en ikke fikk lov til å kjøpe fordi de var ikke essensielle varer. Hadde landet allerede innført CBDC ville det ikke være mulig å betale for disse varene en ønsker å kjøpe - og sikkert i visse tilfeller trengte.

Hva med 15 minutters byer?  C-40 byer og ICLEI har vært omtalt tidligere på Spikers Corner og CBDC vil gi muligheten til 'myndigheter' å begrense området akkurat dine CBDC 'penger' kan brukes eller ikke.  Og det er nettopp dette med 'akkurat dine' som gjelder.  

Hva CBDC gjør, hvis innført, er at hver eneste persons formue som noteres i CBDC 'penger' på et individuelt nivå kan programmeres til å få vedkommende til å gjøre som 'myndigheter' bestemmer du må.  CBDC gjør det UMULIG å gjøre noe annet.  Prøver du deg på å trosse 'myndighetene' så kan de lett 'ta hevn' ved å tømme kontoen din eller bare gjøre den utilgjengelig til dagen du gjør som de sier du må.  Eller lengre som straff.  

Et av hovedpoengene fra foredraget er at CBDC 'pengene' kan programmeres på hvert eneste individs nivå - ikke på gruppe nivå slik f.eks. markedsføring gjøres til denne dag.  Regler som gjelder for deg - og bare deg - skal følges 100% for å kunne bruke dine egne 'penger' i det hele tatt.  Penger som du har tjent, biltt gitt som gave eller kanskje arvet.

De som er litt bedre kjent med pengesystemet vet at i dag setter du penger inn på en bankkonto så har du 'lånt' pengene til banken, de er ikke lenger dine slik de var betraktet for over 400 år til siste store finanskrise da "bail-ins" ble tatt i bruk for å liksom 'redde' finanssystemet.  Noe som var ikke annet enn å forsikre bankenes fremtidige inntekter.  Med CBDC blir det som mye verre for oss 'vanlige folk' enn det at vi når vi setter innskudd i en bankkonto beregnes våre penger å ikke være våres lenger, men i det tidspunktet blir de heller bankens.  CBDC er bankens hele tiden og aldri for et øyeblikk kan oppfattes som våre 'penger' lenger.

Et av de mer interessante punkt i CAFs tale var da hun opplyste om hvordan og hvorfor dette kan innføres.  Særlig etter det gikk så dårlig i Nigeria, det første landet (etter Kina) CBDC ble offentlig innført i.  Der NEKTET borgere å bruke den nye 'valutaen' og selv etter landet begrenset adgang til kontanter fra banker og mini-banker klarte de ikke å få nok til å bruk de, men jeg begynner å avspore litt.

Saken er rett og slett slik CAF har erfart, observert og sett / hørt med egne øyner / ører at visse aktører presser andre til å innføre CBDC selv om de er ikke ønsket av Folket.  Og hvilken organisasjon er det som utpresser, truer og bestikker enkelt nasjoners politikere (og sentralbank styremedlemmer) til å innføre denne tyranniske 'valutaen'?  På kort og godt sier CAF det er hovedsakelig Bank of International Settlements (BIS) og World Economic Forum (WEF) som gjør det.  BIS er kjent som sentralbankenes bank i følge Catherine Austin Fitts, noe jeg ble opplyst om under et M.B.A. kurs ca 10 år siden i England.

Selv om CAF ikke visste særlig detaljer om hvordan Norge gjennomfører dette finnes det andre kilder som følger nøye med.  Nei, ikke slik norske politkere følger nøye med, men heller med ekte opplysninger i sanntid.  En av de beste slike kilder jeg har funnet frem til er  CBDC Tracker.  Den viser at Norge er i proof of concept fasen på prosjektet.

Under foredraget ble noen videoer vist.  Helt tilfeldig, på nesten akkurat samme tidspunkt CAF omtalte BIS / WEF som hoved-driverene for global innføring av CBDC la denne nettsiden ut en kort artikkel med akkurat samme informasjon.  Følgende er sitat fra Agustin Carstens General Manager, Bank for International Settlements (BIS) som CAF hadde video av under foredraget hennes (min opphevelse).

“Cash use is declining. Users are increasingly demanding new forms of money. Advances in digital services are highlighting shortcomings in existing systems, while raising expectations about what money should do. People want their money to be digital and programmable. They want to be able to transfer it across borders quickly, cheaply and safely.”

Makan til frekkhet må en lete lenger etter.  Ingen - absolutt ingen jeg har hatt kontakt med om penger og valuta eller finans - har uttalt de ønsker nye typer penger og de må være digitale og programmerbare.  Men slik er overhovmodigheten i de aller 'høyeste' kretser i dagens verden; de egentlig mener hvis de sier det, utpresser, truer eller bestikker nok nasjonale politikere og sentralbank styremedlemmer så blir det liksom sannheten.  

For oss andre blir sannheten at hvis vi lar dette innføres så taper vi alle våre borgerrettigheter, vi mister alt som bare en gang ligner på et privatliv, og til sist blir vi så kontrollert / avhengig av å ikke trosse 'myndighetene' for bare kunne overleve at den verden vil jeg helst slippe å oppleve.

~ the luddite hippie

Kommentarer