Kjeltringene og løgnerne MÅ ut av norsk politikk!

Av Amund Garfors. 

Dersom vi skal redde den siste rest av demokrati og folkestyre så MÅ dagens politikere ut av norsk politikk! Og det snarest! Etter å ha sett Debatten på NRK torsdags kveld, der "talerstolen" til Høyre sto ledig, og der Fredrik Solvang hadde hentet inn en avdanket FrP-figur, advokat Ove Vannebo til å være Høyres forsvarer, så ble dette bare både pinlig, flaut, latterlig og veldig, veldig dumt og avslørende!

Undertegnede formoder at denne løgneren, Erna Solberg, som tviholder på makta i Høyre, snarest står fram og takker for seg i norsk politikk! For det tjener henne til liten ære at hun har løyet, og har stadig forandret forklaring om aksjene til mannen og hennes egen samrøre. Ja der hun har vært inhabil i en rekke saker der hennes mann, Sindre Finnes, har gjort det godt i sine aksjespekulasjoner. Det hele etterlater et inntrykk av en uskikket leder som på alle mulige måter har prøvd å unndra seg sitt lederansvar som landets statsminister. Uten å ta hensyn til verken eget parti, egne velgere eller dette såkalte latterlige demokratiet som hun har representert.

Det er veldig skremmende å se at dette landet har vært styrt som en bananrepublikk, og har fått en form for ekspropriering. Ja der disse som er valgt av folket for å gjøre det folket har bestemt, heller mener seg sjøl berettiget til selv å velge hvor lenge de skal bestyre den makta de har beslaglagt fra folket. Der de også mener de tar ansvar ved å bli sittende. (Jfr, Jens Stoltenberg etter 22/7-11). Der det ser ut som det stadig må til med sterkere lut, mer og mer seig og langdryg innsats fra folkets side, for å få sparket ut denne motvillige gjengen, som har kuppet makta og nekter å forlate sine erobrede posisjoner som de har lurt seg inn i.

Det er bare å håpe og tro at rett over helga, så tar denne soldronninga Erna Solberg til vett og forstand, og omsider avgår som Høyreleder. Som endelig da er på vei mot den  historiske politiske skraphaug, der hun hører hjemme for sin lange og utroe tjeneste for det norske folk! En jobb hun dessverre ble satt inn i ved god hjelp av den tidligere FrP-lederen Siv Jensen. Og som heller ikke fortjener mange godord etter sitt svik av landet, der hun var med på ACER, EØS og Marrakesh-avtalen og aldri sa et vondt ord om islam som holder på å erobre Norge!

Nei, Erna Solberg har vært en dårlig leder, og det er jo bare å beklage at de aldri klarte å finne og frambringe en skikkelig leder som den gamle Kåre Willoch. Noe man i enda sterkere grad kan si om Ap siden Trygve Bratteli sine dager. Der Ap ikke klarte noe bedre enn globalisten, jesuitten, løgneren og kjeltringen Gahr Støre som gjorde karriere som Gro sin koffertbærer og puddel. Den eneste arbeidserfaring den mangemillionæren og pappeguten har...

Ja man har god grunn til å stille spørsmålstegn ved hvorvidt vi nordmenn får de politikerne vi fortjener? Og der vi må takke Ja og Amen til enhver idiot som disse landsmøtene i Ap og Høyre finner fram til og som skal lede og  representere landet. Med  en hjernevasket befolkning som enda ikke har forstått bæra, at de er rundlurt helt siden 1945. Men i et land der demokratiet omtrent er fjernet, og der ytringsfriheten er gått samme vei, så må vi vel bare godta enhver undermåler og ta til takke med det vi får?  Og som andre har bestemt at vi skal ha!

Det må snarest bli en omfattende diskusjon rundt hva demokrati er, hva det egentlig og ideelt skal være. Og ikke minst hvordan borgerne bedre kan bestyre og holde orden på dette "tjenerskapet" som har kuppet makta fra folket!

STEM NORGESDEMOKRATENE i 2025!

Ankenes, 6.oktober 2023,

Amund Garfors

Norgesdemokratene
Nordland.

Kommentarer