Klassekampen, en falsk venstreside avis blitt?

Av Dan Odfjell. 

 

Det mener Lars Birkeland som påpeker at KK er stille blitt Nato- og EU-støttende og neppe anti-imperalistisk lenger. Altså, KK er dessverre kommet over på USA´s side, med det korrupte Biden-regimet og slik også mot Russland gjennom Ukraina, så det holder. Dvs KK skiller seg ikke lenger ut fra de andre riksmediene, de tilhører alle nå kategorien maktmediene. KK kjeftet sågar på Ungarn, som nølte med å slippe Sverige inn i Nato og som nektet å la seg kue av det byråkratiske udemokratiske Brussel-veldet.. Tidligere anbefalte jeg folk å lese KK for å lese  andre synspunkter og kontraster, men det slutter jeg med. Derimot ser jeg på steigan.no som et utfordrende og interessant alternativ, verdt å lese, skarpe i kanten og kritiske til Ukraina-krigen etc. Og også selvfølgelig derimot.no, som en ny blomst i opposisjonskurven. Vi er ikke så mange slike der, men også Spikers Corner bør nevnes, hvor jeg selv har vært aktiv.

 

Det jeg vil skrive litt om i dag, er USA, som jeg følger rimelig godt med på og som synes å stå foran flere enorme selvskapte problemer på en gang; stedfortrederkrigen i Ukraina er allerede nevnt. Men Ikke de gigantiske problemene knyttet til den gjeldspregede økonomien og senest med den planlagte digitaliseringen av dollaren og hele betalingssystemet. Det impliserer at sedler og kontante midler skal forsvinne, til store problemer spesielt for eldre og den fattige delen av befolkningen. Det mer eller mindre skjulte motivet synes å være å kunne kontrollere, samt diktatorisk å kunne dirigere den private del av økonomien, ja det hele høres ut som Kina-kommunisme på meg. Men verst synes trusselen og kvelningen av ytringsfriheten være, i det såkalte «Guds eget land». Det skriver document.no om, den eneste riksavisen med kritisk journalistikk, lyd og TV dekning. Samt om USA invasjonen fra sør, godt der rapportert.

 

Biden-regimet har med vitende vilje åpnet grensene i sør til ukontrollert masse-innvandring, og se den politiske hensikten er ikke en gang søkt skjult; de venstrevridde Demokratene skal overvelde all motstand mot sitt ønskede «totalitære» styre, og USA skal temmes og forandres, en gang for alle.. Det brygger opp til borgerkrig rundt dette, og neste år er det presidentvalg, hvor frontene er så steile og uforsonlige at selve valget står i fare. Løgn, fusk og korrupsjon i verdens mektigste land lover dårlig for den vestlige verden, EU og Norge inkludert. Kina og Russland kan muliges glede seg, om ikke en utvidet Ukraina-krig melder seg før den tid, og med Taiwan kanskje inkludert.. For blir det atomkrig til vinteren, ligger Europa og også Norge beleilig an for skjebnepregede hugg. Krig og innvandring er med i det store spillet..

 

Dessverre, Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg har gjort Norge meget «belastet" med sine krigerske anfektelser og enorme Ukraina-støtte, til det kanskje mest korrupte landet i vår del av verden. Maktmediene sensurerer realitetene for det norske folket, og propagander til et uforståelig og farlig russer-hat fra USA. Vi har store felles interesser og utfordringer i nord, hvor vi også har felles grense. Det var russiske tropper som invaderte og jagde nazistene ut av Finnmark etter sistnevntes brente marks-strategi. Men russerne trakk seg pent ut igjen, og vi har siden kunnet rimelig godt forholde oss til hverandre. Når Jonas, mer eller mindre preget av Jens, velger å sende angrepsvåpen til Ukraina mot Russland, er det norsk hasard, desto mer et brudd på en selvpålagte plikt, nemlig ikke å sende slike våpen til krigførende parter.

 

Vi er teknisk nå slik i krig mot Russland, men det liker selvsagt ikke norske politikere å høre, og derfor hører du det heller ikke fra maktmediene.. Vi er forsvarsløse, men Jonas synes blindt å stole på USA. Det ville neppe mange  gjort, for USA kan godt finne på eller bli tvunget til å trekke seg ut av Europa. Dersom det viser seg at Norge deltok med USA i planleggingen av terror-operasjonen av å sprenge gassrørene i Østersjøen, ville jeg personlig sovet urolig var jeg i Jonas' bukser. Dette vil avklares etter hvert, dog Joe Biden sa på et tidlig tidspunkt at nettopp det var hva de planla. Nå benektes det, men han har ikke stor troverdighet lenger. Dette var en stygg sabotasje mot Tyskland og Russland samtidig, samt utilgivelig fra en Nato-nasjon mot en annen.. Dette kan lett sprenge hele EU, hvilket det burde gjøre, heia Nei til EU. 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant



Kommentarer