Ny COVID vaksine kampanje

Av P54. 

Før var det influensa, nå dreier alt seg om COVID. Aldri før har det vært så mange dødsfall av vaksiner, plutselig død av friske mennesker og friske ungdommer død av hjertesvikt. En vaksine som dreper med bivirkninger som hjertestans, blodpropper som ikke løses med vanlig blodfortynner, hjerneskader, spontanaborter, nevrologiske skader, menstruasjonsproblemer og oppblomstring av kreft, de kaller det turbo kreft og mye mer. Allerede i juli 2021 visste CDC at vaksine og masker ikke fungerte, likevel fortsetter korrupte myndigheter i samarbeid med korrupt legemiddelindustri og WHO å propagandere denne dødelige vaksinen.

Denne vaksinekampanjen vil gå ned som den største skandalen i medisinsk historie, … dessuten vil den bli kjent som den største forbrytelsen som noen gang er begått mot menneskeheten.”– MP Christine Anderson, medlem av Europaparlamentet, juli 2022.

Den danske dokumentaren “De forbudte bivirkninger” forteller om myndighetenes avvisning av bivirkningsproblematikken, legestandens motstand mot å innberette vaksineskader og hvordan vaksineskader diagnostiseres som alt annet. Den Danske Lægemiddelstyrelsen har registrert 200.000 bivirkninger av den såkalte vaksinen. Det er en kjent sak at vaksineprodusent Pfizer bestikker leger og til og med myndigheter i flere land. Det hele dreier seg om profitt, Pfizer er den femte mest eide aksje i kongressen i USA så politikere tjener godt på å fremme deres produkter. Norske myndigheter fremmer også denne propagandaen istedenfor å tenke på folks ve og vel.

Vitenskapsmenn advarte tidlig om skadene ved bruk av vaksinen, men de ble sensurert av Big Tech. Vitenskapsmenn og staten Missouri i USA gikk til sak mot Biden-administrasjonen og vant frem. Biden-administrasjonen løy og ba BigTech om å sensurere vitenskapsmenn. Tusenvis av fagfellevurderte forskningsrapporter avslører dødsvaksinen, 73.9 % døde av vaksinen og ikke av COVID, når det gjelder myokarditt døde 100 % av vaksinen og ikke av COVID luftveissykdommer.

Tenk deg grundig om før du tar denne COVID vaksinen, mennesker er forsøkskaniner, de leverer forskjellige vaksiner med forskjellig innhold. Japan holdt tilbake flere millioner doser da de fant fremmedlegemer i vaksinen. Man kan ikke få mRNA eller piggproteinet ut av kroppen, siden det produseres kontinuerlig. Styrk ditt eget immunforsvar, de som blir syke er de med altfor lite vitamin D i blodet. Vitamin D er viktig for immunforsvaret og derfor har vi over 150 års tradisjon med tran i Norge. Man får vitamin D fra sola, men lite sol i vintermånedene. Sink beskytter lungene og trenger quercetin til hjelp for å bringe sink inn i cellene og burde tas med vitamin C for best virkning.(Epler med skall er en god kilde for quercetin: “an apple a day keeps the doctor away”) Tar du tilskudd med vitamin D så bruk D3.

For ca. 50 år siden arbeidet en lege i Afrika for å helbrede syke. Vaksineindustrien ville dytte på ham vaksiner, men legen nektet å bruke det, for det var ikke det de syke trengte. Legen sørget for bedre sanitære forhold, rent vann og ga de store doser essensielle vitaminer og mineraler for å styrke immunforsvaret og det var det som skulle til. Denne legen uttalte følgende: “Jeg frykter den tid kommer da man er i stand til å identifisere virus med det formål å lage vaksiner for profittens skyld”.

Vi lever i den tiden nå. Ja, til og med viruset er noe korrupte mennesker har tuklet frem på laboratorium. Skruppelløse mennesker har for mye makt i denne verden. Ta vare på deg selv.


Kommentarer