Vestens tradisjonelle verdier angripes

Av Dan Odfjell. 

Vi ser det tydelig i Europa; det er den muslimske tro og dens dysfunksjonelle virkelighet som nå påtvinges oss, i ren politisk uforstand. Se til Sverige for tydelig synlighet. Hjulpet frem av politiske sosialistiske sekulære som i sin kamp for egen jordisk makt dessverre knapt forstår hva de samtidig gjør, nemlig å ødelegge «seg selv» som samfunnsklasse, samt å underlegge oss alle en hatefull, voldelig, helt annerledes og fremmed kultur. Samtidig drepes alt hva som gjelder ytringsfrihet, ja hele vår demokratiske og frie livsførsel. Forstår de ikke sitt eget beste, eller er de helt fortapte og selvødeleggende i sin egen ideologi?


Hva sosialismen overser, er at islamismen er en konkurrerende og seg selv langt sterkere maktideologi og at den kampen vil de tape. De vil bli slaver under Allah sammen med de kristne, til alt annet enn lykke. Dette er så åpenbart at å heie på Hamas er å heie på Iran og Tyrkia og hele Europa skal gå tapt under islamsk styre. Elon Musk sa det avslørende, at Europa vil ende opp i borgerkrig om ikke våre utfordringer konfronteres snarest. Han vet at Europa oversvømmes av fremmede som aldri vil underlegges seg vår kristne og milde kultur. Dessverre er det hva vi er konfrontert med, mye en åndelig kamp blitt.


Hamas angrep på Israel 7. oktober bærer i seg kimen til en sivilisatorisk kamp mellom våre vestlige verdier og den muslimske verdens mer primitive verdier, og motsetningene er så store dessverre at dette kan utvikle seg til en tredje verdenskrig. Jeg har beskrevet Israels krig «som vår krig» mht å bli udemokratisk overkjørt og ødelagt. Det hjelper ikke å si at «vi er sekulære», for overfor muslimene er vi alle vantro når vi ikke underlegger oss Allah. Sosialistene lurer seg selv til å tro at Islam kun er en religion, og religion har sosialistene sammen med kommunistene bekjempet i århundreder. Men plutselig er kursen lagt om, de tror eller later seg på lag med islamistene og deres offerrolle. 


Nei, dessverre det er der sosialistene tar så kapitalt feil, islamistene er sterkere og mer utholdende enn dem, nettopp fordi deres imaner oppildner dem til hat mot vantro. Uten åndelige tilhørelse vil sosialistene fortsette å vakle fra grøft til grøft alt ettersom verden utvikler seg. Uten et religiøst fotfeste vil de «grøfte» seg selv og bli dihimmer, dvs slaver, enten de vil eller ei, og det sammen med oss som de uforståelig misbilliger som kristne. Vi som kristne kan leve under ethvert styre, bare vi får leve i fred og kan ta komfort i vår tro. Men islamistene forlanger absolutt kontroll, derfor slåes vi kristne i hartkorn med de sekulære, til en annenklasses underordnet klasse. 


Jeg ville trodd Hamas-angrepet på Israel kunne åpne sosialistenes øyne for hatet og terrorismen som gjør seg gjeldene. Men nei, jødene får selv skylden, og jødehatet blomstrer heller opp til tross for Hitlers enorme forbrytelser. Selv Norge var med på å sende jødene ut av landet, til mishandling og død. I Midt-Østen er det bittelille landet det eneste demokratiske, omringet av fanatiske fiender på alle kanter. Deres demonstrerte dyktighet gjør dem bare ennå mer hatet og misunnet. Hamas og Hizbollah, støttet av Iran, ønsker alle jøder fjernet fra jordens overflate og dem alle døde. Verden har meg bekjent ikke noe annet sted et tilsvarende totalt uforsonlig hat.


Sosialistene er opptatt av sin makt, det eneste som for dem synes vesentlig. Og til det formål pretenderer og lyver de herfra til månen. I Norge er NRK deres forfalskede ropert og har vært det i hele etterkrigstiden. Statskanalen skattlegges oss alle, og riksmediene forøvrig belastes oss gjennom statssubsidier de også, til sosialistenes ensidige fordel. Vårt er et falskt demokrati, brukt til å holde oss nede og underlagt unasjonale krefter. Milliardene flyr for alle vinder, til toppolitikers internasjonale fremme, og vi borgere i verdens rikeste land, vi fattig-gjøres etter alle kunstens regler. Opposisjonen tillates ikke spalteplass i riksmediene, den overdøves bevisst. Diktatorer vi slett ikke vil forbindes med ville vært imponerte over hvordan Norges borgere med vår tids finesse ledes som et tamt stemmekveg. Jeg fortviler.


Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 


Kommentarer