Kunnskapsløse amatører; dessverre ingen overdrivelse..


Av Dan Odfjell. 

Og sjefen for kostebinderiet og kamerat-kulturen er Jonas Gahr Støre selv, som statsminister. Dette omtalte politisk redaktør i DN, Frithjof Jacobsen, etter utnevnelsen av Anniken Huitfeldt som vår ambassadør til USA, en ren politisk utnevnelse på tvers av etablerte normer, ifølge statsvitere. Samt, det oppsiktsvekkende at sjefen selv ikke synes å bry seg over at folk nå reagerer kraftig negativt på politikerklassens arroganse og udemokratiske suverenitet.. Der synes ingen grenser lenger, selv hadde jeg overskriften på SC 19/2/24 «Ministre uten egne egenskaper; et pill råttent politisk system», og jeg betrakter denne politiske Huitfeldt-utnevnelsen som et hån og en fornærmelse på begge sider av Atlanterhavet. Hva godt kan tåpen Huitfeldt gjøre for Norge? Hvilken moral ligger til grunn for norsk utenrikspolitikk?

 

Hvem har ansvaret for den alminnelige folkelige uroen som sprer seg, mht Vestens opplagte, farlige virkelighet? Jeg mener at i EU ligger skylden ene alene hos politikerne, dvs tidens skjeve utvikling ligger da ikke utenfor deres ansvarsområde. Hvem andre kan vi skylde på? Ikke Russland, de har nok med å beskytte seg selv. Jeg leste i dag 22/2/24 Guy Milliere som gjesteskribent på documement.no med tittelen «France´s Skyrocketing Threat» og det åpnet mine øyne. Jeg ønsker ikke å være en gledesdreper, men situasjonen er blitt dramatisk i EU, under et feigt felles Brussel-styre i ren selvfornektelse, likt strutsen som stikker sitt hode ned i sanden for at ingen skal se den. Verst, slik ser den heller ikke farene rundt seg selv. Ikke-valgte, uansvarlige byråkrater kaller jeg dem; mest bløffende karriereopptatte.

 

At Norge ikke gjennomskuer denne EU-passiviteten og kjøreretningen med Sverige som nabo, og ikke høyt og tydelig roper et norsk varsku, det gjør både Jonas og Erna Solberg til uansvarlige fedrelandsforrædere. De skjuler seg som globalister, en bløff og et skalkeskjul for en manglende kjærlighet overfor folk og land. Hva beveger disse menneskene, annet enn «jeg jeg» i ente potens. Ikke tror jeg at de, eller mange stortings-politikere gidder å lese franskmannen Milliere´s lange og beskrivende rapport, om vårt kontinents sannsynlige og uhyggelige Islam-fremtid, nær uunngåelige uten snarlige forhåndsregler. Er det noen politiske partier som ikke lar seg true til passiv konformitet? Selv ikke KrF står opp, de synes å ville akseptere at tomme kirker konverteres til moskeer. Men Vladimir Putin som skjelles ut i Norge, han aksepterer knapt ukristelig galskap. Ikke rart trauste Russland seiler opp.

 

Under globalismen til WEF (som både Ap og Høyre abonnerer på) synes målet faktisk å være å destruere og bryte ned alt som Vesten har bygget opp gjennom generasjoner og, veldig likt kommunismen; at vi skal alle bli fattige og eiendomsløse; og WEF-sjefen, Klaus Schwab, lover oss fattigdom og lykke.. Hva han tildekker, er at han er de internasjonalt søkkrike og oligarkenes mann, de skal regjere verden fordi de vet best.. Ap er representert med Espen Barth Eide og Høyre med Børge Brende i denne lovende formasjonen som de selv knapt kan tro på. Men i mellomtiden tjener de to gode penger. Under årsmøtet nylig i Davos med vrimlende mange privatfly, uten hensyn til klimaet, som de hevder de arbeider for;  dukket den nye presidenten i Argentina overraskende opp og kritiserte WEF fra deres egen talerstol. Han la ikke fingrene imellom mht kritikk. Neppe tror jeg han blir invitert dit igjen.

 

Det forekommer meg at i EU er det venstresiden som regjerer, det gjelder aksept for Islam, Hamas og jødehat, samt Russland-hat gjennom USA´s dikterte sanksjoner og annen uforstand, ikke minst økonomisk. Økonomisk ligger EU særs dårlig an i verden nå, preget av klima-gnål og det grønne skiftet som ruinerer oss alle. Det at bøndene nå står opp i protest på tvers av landegrensene, er ikke til å forbauses over. Som et økonomisk lokomotiv er Tyskland absolutt skadeskutt av det korrupte Biden-regimet, og kansleren Olaf Scholz er merkelig svak, ja hele EU er svakt. Det er derfor mystisk at Jonas og Erna begge er så forlibte i Ursula von der Leyen og det hele. Norge er energi-sterkt og må begynne å ta vare på seg selv, vår selvråderett må overhodet ikke forringes, verken internasjonalt eller innenlands. Norge er med sine natur-ressurser opplagt tjent med å stå utenfor EU, men bør selvsagt samarbeide med EU og hele verden på basis av våre nasjonale interesser, ikke unødig påtvunget kontingenter og annet. 

 

Globalisme er noe udefinert, en blanding av aksept for islamisme og kommunisme i en merkelig unasjonal kombinasjon, en ukristelig flukt vekk både fra sosialisme og konservatisme til nå nær et skjellsord blitt, altså verken hummer eller kanari. Jonas og Erna dyrker begge den merkelige tyskeren Klaus Schwab i Davos og hans WEF rikfolk og oligarker, som «snilt» ønsker oss alle lykkelige som fattige ved intet å eie, og som overlater oss til kyniske, søkkrike internasjonalister som vet best hva som er best for alle oss andre, samt best egnet til å styre suverent den vestlige verden sammen med det korrupte FN. Før den tid er Vesten med klima- og annen grønn galskap gått kaputt. Kina og Russland og India seiler frem og vil kunne kappes om å «kjøre» den ikke-islamske del av verden. Om da ikke Trump blir USA´s neste president.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer