Russland truer ikke Vesten; det gjør Islam..


Av Dan Odfjell. 

Russland beskytter seg selv mot Nato og krigshissere.. Hvorfor «krigshisser» Støre og andre EU-ledere så hardt? Bare for å vri lys og oppmerksomhet vekk fra sin egen og mislykkede politikk; med Russland som den skyldige.. Dette tjener  maktagendaen på, på tvers av død og elendighet, i Ukraina som ellers. «EU-Makten» fremmer nå «krigsfare» for å kunne skremme oss lokale til politisk lydighet, til sin egen egoistiske og udemokratiske side. Men tro aldri våre norske elite-politikeres, nær alltid i spill mot oss og mot demokratiet; det lyves rått og bevisst for egen makt og vår avmakt. Om Jonas Gahr Støre og Erna Solberg virkelig hadde tatt folkets og demokratiets rette side, hadde de lett uten ord kunnet demonstrere det, gjennom klar nasjonal handling, sannhet og kraft, slettes ikke tåkeprat; det siste tildekket ved hjelp av kjøpte og upatriotiske propaganda riksmedier; et råttent spill mot oss folket, med og våre penger, et pretendert demokrati kun. De villeder oss mht Russland som, i det minste, er noenlunde logisk mht Ukraina  - det er hverken EU eller USA med sine pretensiøse, falske og imperialistiske handlemåter. For hva annet, enn for å fordumme oss? Og for holde oss nede, seg selv oppe, under EU-kansleren Ursula van der Leyen..

Jeg lytter til statsviteren John Mearsheimer når det gjelder den nå kompliserte geopolitiske verdens-situasjonen, som går den vestlige sivilisasjonen farlig imot, krigen i Ukraina også. Lytt til hans podcast 17/11/23 om Israel-Palestina, Russia-Ukraina, China, Nato og WW3. Den nær eneste i Norge som advarer oss, er professor Glenn Diesen, som derfor er uglesett, ingen profet i eget land. Spør Gahr Støre, som lenge har kontrollert norsk medier gjennom sine kjøpte og sosialistiske riksmedier. Men selv de sistnevnte avkler nå vår statsminister som ubrukelig, dog bemerkelsesverdig ikke Erna Solberg, som synes medienes siste sosialistiske «reserve» blitt? Til en fortsatt globalistisk og ødeleggende fedrelandsferd. Våre egoistiske elite-politikere kjører rundt i pansrede biler med plenty personlig sikkerhet, høyt hevet over oss folket, som stadig lever mer utsatt for kriminalitet fra deres importerte fremmede bander, oss nå knapt uten et fredelig fremtidshåp. Til forskjell, se den nye presidenten i Argentina, Javier Milei, han tar iallfall rutefly sammen med vanlige folk, enkel og uhøytidelig, til ettertanke og etterfølgelse?

Å jekke Gahr Støre og andre overbetalte og under-akademiske operatører ned til enkel og folkelig oppførsel synes fåfengt, de er for oppblåste, dumme eller selvhøytidelige blitt. Et faktum som er avdekket gjennom plagiat og fusk; dette er grunne mennesker uten et ærlig kompass, som lett faller igjennom i et skarpt akademisk lys. Deres løgn og bløff-fasade er avkledd, og aller mest gjelder det statsministeren selv. Han som har «innvalgt» sitt eget ukledelige hoff til kongens bord, og til en avkledd» og dårlig forestilling for oss. Forleden hadde jeg innlegget «Ministre uten egne egenskaper; et pill råttent spill». Disse er, som Joe Biden, nær pappfigurer som ikke evner å stå frem på egen fot, uten å ha blitt preppet på forhånd av politiske løgn-kjeltringer. Med Marte Mjøs Persen, som olje- og industriminister, gikk forestillingen helt i stå, hun stakkars hadde ingen forutsetning for jobben, og det visste vår bløffende statsminister utmerket vel. Men hans system synes å være og å fremme ukvalifiserte «alminneligheter» som derfor må lene seg på hans politiske nærmeste sleipinger, hans «approberte» sufflører for å få gjennom en nøyaktig kontrollert og diktatorisk politisk ramme. Folkedemokrati, glem det..

Min konklusjon? Den er at dersom ikke «regime-mediene» fratas statsstøtte, før det skjer, oppstår iallfall ikke norsk ytringsfrihet, ei heller kan et sant åpent norsk demokrati eksistere. Jeg bryr meg mindre om det korrupte USA-regimet, det korrupte EU-regimet og andre regimer, vi må redde oss selv som ett fritt og selvstendig land. Desto mer siden vi ikke kan redde verden, noe våre elite-politikere søker å få oss til å tro, ved å late som de selv og vi nordmenn er resten av verden moralsk overlegen.. Nei, det er bull-shit og løgn, en fordømt og ruinerende løgn. La verden og de store gutta ta seg ut, krige eller ikke krige, vi kan ingen reell forskjell gjøre annet enn å ta vare på oss lille selv, vanskelig nok om vi ikke skal senke oss i havet med blylodd rundt halsen, som å redde Ukraina eller å redde Hamas, håpløst i begge tilfeller. Som et lite land er pasifisme kombinert med et sterkt selvforsvar den logiske, rimelige og folkelige løsningen, alt annet er å kaste falske politiske blår i øynene på oss. Nettopp hva Jonas og Erna begge gjør, for å fremme seg selv, på tvers av Norges og vårt beste; dvs som en uavhengig sterk og fredselskende nøytral stat. (Forresten, ansvaret og æren for Nobels fredsprisutdeling, det hele er blitt en vits som misbrukes og koster Norge politisk langt mer enn det smaker, og må derfor snarest avsluttes, dvs gis tilbake til Sverige..).

Dan Odfjell. Samfunnsdebattant

Kommentarer