Høringssvar til fornying av abortloven

Av Norvald Aasen. 

Høringssvar til Helse- og omsorg-departementet vedrørende fornying av abortloven.

Hva er det som skjer med et lands ledere når de arbeider for å ta livet av sin nasjons barn?

Vi hører for tiden mye om at pensjonsalderen må økes for at flere av oss bør stå lenger i jobb, og at det stadig blir færre yrkesaktive for hver pensjonist og eldre. Men ville det da ikke være mer normalt at en lot så mange som mulig av nasjonens barn få bli født og få vokse opp? Nå vil de utvide abortgrensen til 18 uker og da er fosteret halvveis før fødselen. Allerede etter over 40 år med selvbestemt abort så er tallene på barn som ikke har fått lov til å bli fødte skrekkelige. Dette er et regnestykke som bør med når det snakkes om at Norge trenger arbeidskraft. Vår arbeidskraft har vi altså drept ned!  

Da kan vi spørre hva slags mennesker er det som har tatt seg til makt i vårt land og som legger opp til at landets eget folk skal bort? For det er nett det som er sakens plan. Våre egne blir fjernet, mens tusener og hundre tusener fra andre kulturer og etnisiteter, og fjerne himmelstrøk, skal erstatte vårt eget folk! En demografisk begravelse av et gammelt folkeferd!

Norge har gjennom et kvart århundre, sammenhengende 25 år, vært deltaker, og nå pådriver, for kriger som koster vårt samfunn ufattelige milliarder - milliarder - kroner årlig. Da spør jeg: Hva skal Norge med alle disse krigene i land der vi intet har å bestille? Burde vi heller bruke disse pengene til å hjelpe vårt lands egne kvinner til å bære frem sine barn? Disse barna er vårt lands egen fremtid om de fikk bli født og vokse opp, men det er også her tydelig at det er en demografisk snuoperasjon som pågår i det stille, befolkningen skal vite minst mulig. Makten er makten, og den bruker makten til å ødelegge landets egen etniske urbefolkning, nordmenn og samer. Minner om hva tidligere Høyesterettsjustitiarius, Carsten Smith skrev: Staten Norge er etablert på territorium til de to folk, nordmenn og samer. 

Jeg, Norvald Magnus Aasen, 80 år, vil protestere mot utvidelsen av dagens horrible abortlov, en lov som gjennom 40 år har fjernet fra vår nasjon opp mot 1 million av vår egen ætt! Bruk heller noen av pengene dere bruker til kriger og syt for å hjelpe mødre i vanskelige livssituasjoner slik at de kan bære frem sine barn. Her bør også fedrenes meninger legges vekt på da det som regel er to av hvert kjønn til å skape et foster - et barn - et menneske - som er til glede for familien og som vil tjene land og samfunn, med andre ord vårt fedreland, Norge!  

Norvald Magnus Aasen, indre Åsen, brekka 115, 6983 Kvammen

indre Åsen, 18. 03. 2024

Kommentarer