Hykleriet går på høygir

Av Bjørn W. 

Stortinget tar ikke opp at NTB, NRK, Vårt Land og NTB hevdet at PLO -  Fatah var sekulære bevegelser - mot all viten - i flere tiår. Det settes intet søkelys på at OIC legger Sharia definisjoner til grunn for deres versjon av menneske-rettighetene. 

Hykleriet går på høygir.

Skoler og kommuner samarbeider med Kirken som bedrar og lyver til folket. Skriften alene prinsippet følges ikke. Istedet forfører Kirken barn og voksne  med hedensk Langfredag, Søndag på falske kriterier, falsk Pinsedag og Juleblot istedet for Succoth. 

Offentlige myndigheter følger ikke forvaltnings loven. Ytringsfriheten er i realiteten død når det gjelder spørsmål om fremtiden for landet. Gregoriansk kalender er hedensk uten helligdager fra Skriftene. 
Norge sløser milliarder som kun gjør vondt verre. 

Verden er kaotisk. Det meldes om krig og rykter om krig, men enden er ikke ennå. 
Det muslimske brorskapet, PLO - Fatah  skal marsjere som millioner martyrer mot Jerusalem. Det står skrevet Quds og Khaybar på rakettene. Jemen holdt en gigantisk militær parade. Iran, Jemen, Hezbolllah, Fatah og Hamas erklærer krig mot Israel. Iron Dome plukket ned raketter uten presisjon i Jerusalem. NRK utelater selve narrativet. En martyr er allerede død ifølge definisjonen. 

Det kan diskuteres om Israel går for hardt frem på Gaza, men Vesten har ikke forutsetninger for å forstå andre som har levd under genocide trusler i 75 år. Verden finansierte terror fra Gaza. 

Norge har støttet jihadister i flere tiår. 

Kommentarer