Leave the World Behind


Av P54. 

SE ALLE 3 VIDEOENE I ARTIKKELEN, LYTT NØYE TIL DEN FØRSTE VIDEOEN OG HVA DE NEVNER OM 9/11. 

LES ARTIKKEL, LYTT TIL VIDEOER OG DU VIL FORSTÅ MER AV HVA SOM FOREGÅR. IKKE NOE SKJER AV SEG SELV, DET ER PLANLAGT.


RASK OVERSIKT

  • "Leave the World Behind" skildrer samfunnets oppløsning i kjølvannet av et overraskelsesangrep fra en ukjent overfallsmann. Mange tror filmen, produsert av Barack og Michelle Obama, spår et nettangrep på det amerikanske strømnettet
  • Et nettangrep som vil få COVID-pandemien til å se ut som en mindre ulempe i sammenligning, har gjentatte ganger blitt "lovet" de siste årene av World Economic Forum (WEF) grunnlegger Klaus Schwab
  • "Leave the World Behind" forkynner ikke beredskapsideologier eller hengir seg til apokalyptiske fantasier. I stedet gir den et innblikk i de potensielle konsekvensene av samfunnssammenbrudd og den menneskelige tilstandens evne til både fortvilelse og motstandskraft.
  • Den oppfordrer seerne til å konfrontere sine egne sårbarheter, og fremmer en kritisk undersøkelse av vår avhengighet av sammenkoblede systemer og viktigheten av å bygge individuelle og fellesressurser
  • Ta inspirasjon fra filmen, ikke for å leve i frykt, men for å handle med intensjon. Bygg din egen "ark", finpusse ferdighetene dine og dyrk et sterkt fellesskap rundt deg. Ved å omfavne beredskap kan du møte fremtidens usikkerhet med motstandskraft og håp

VIDEO #1:

https://youtu.be/VxkRAm8mvhg

I videoen ovenfor diskuterer Patrick Bet-David, Adam Sosnick, Tom Ellsworth og Vincent Oshana med PBD-podcasten om Barack Obamas spennende nye Netflix-film basert på Rumaan Alams foruroligende roman, «Leave the World Behind», kan forutsi et nettangrep. på det amerikanske strømnettet er nært forestående.

Absolutt, et nettangrep som vil få COVID-pandemien til å se ut som en mindre ulempe i sammenligning, har gjentatte ganger blitt "lovet" de siste årene av World Economic Forum (WEF) grunnlegger Klaus Schwab og andre globalister.

Lett tilslørte fortellinger

"Leave the World Behind" skildrer ikke bare oppløsningen av samfunnet slik vi kjenner det i kjølvannet av et overraskelsesangrep fra en ukjent overfallsmann, det fungerer som en sterk vekker for oss til å vurdere vår egen beredskap for en verden uten de kjente krykkene til moderne infrastruktur.

Glem zombier og romveseninvasjoner; denne filmen dykker ned i den skumlere, mer plausible muligheten for en langsom, lumsk sammenbrudd av systemene som underbygger dagliglivet vårt. Å nærme seg denne filmen med bevissthet hjelper til med å pakke ut flere lett tilslørte fortellinger.

Teknokratiske sentraliserte globale agendaer som The Great Reset, avfolking eller sosiale kredittscoringssystemer som vil erodere autonomien kan manifestere seg gjennom konstruerte kriser som samler offentlig lydighet. Enten det er fra bioterrorhendelser, nettangrep, nedstengninger eller strategiske elektriske nettsabotasjer som overstyrer frihet for «sikkerhet», gir samfunnsmessig PTSD folk til å akseptere nye normer for stabilitet.

Totalitær spiss-tå-taktikk og produsert kaos lar skjulte hender manipulere populasjoner mot ønskede maktskifter forkledd som naturlige utfall. Katastrofe skaper enorme muligheter for kontroll når publikum er for overveldet til å granske kapitalstrømmer eller stille spørsmål.

Så bra?

Hvem tjener på det? De som orkestrerte krisen. Interessant nok er en av de falske fortellingene denne filmen prøver å legge til rette i den offentlige psyken at det ikke er noen skyggefulle kabaler som trekker i trådene. Sitert fra filmen:

"En konspirasjonsteori om en skyggegruppe mennesker som styrer verden er en altfor lat forklaring, spesielt når sannheten er langt skumlere. Ingen har kontroll. Ingen trekker i trådene. Når en hendelse som dette skjer, er det beste selv de mektigste menneskene kan håpe på en heads-up.»

"Tror du faktisk at ingen trekker i trådene?" spør Bet-David. Jeg for min del gjør det ikke. Det er rikelig med bevis som viser at visse grupper, organisasjoner og individer baner veien for menneskeheten, ofte tiår i forveien, om ikke lenger. Schwab har til og med innrømmet det. Under bemerkninger på WEF-toppmøtet i mai 2022 i Davos fortalte han det nøye kuraterte publikummet: 1

«Fremtiden er ikke noe som bare skjer. Fremtiden er bygget av oss, av et mektig fellesskap, som dere her i dette rommet.»

Konspirasjonsteori eller advarende historie?

Enten "Leave the World Behind" beviser konspirasjonsteori eller advarende historie, bevæpn deg med bestemmelser og prinsipper som vil hindre ethvert tyranni som stiger opp fra den orkestrerte asken. Vi folket, forent, vil aldri bli beseiret. Der desentraliseringen blomstrer, blomstrer også friheten.

Denne kontroversen strekker seg utover filmens historie, og vever seg inn i spørsmål om medias potensial til å påvirke hendelser i den virkelige verden og bekymringene til et samfunn som konstant er på kanten av endring.

Filmen sentrerer rundt Sanford-familien, deres idylliske Hamptons-ferie knust av kryptiske advarsler om en bryggende katastrofe. Mens kommunikasjonsnettverk flimrer og den velkjente summingen av infrastruktur blekner, blir Sanfords tvunget til å konfrontere en nøkternt virkelighet: Deres eksistens er avhengig av et nett av sammenkoblede systemer som er usikkert balansert på kanten av kollaps.

Denne sårbarheten, speilet i utallige aspekter av det moderne livet, blir filmens sentrale tema, og tjener som en sterk påminnelse om vår avhengighet av elektrisitet, internett og logistiske forsyningskjeder som nå virker så lett forstyrret.

Prediktiv programmering?

VIDEO # 2:

Men "Leave the World Behind" er ikke bare en advarende historie: Den er en katalysator for ubehagelige spørsmål. Noen spekulerer i at det utgjør prediktiv programmering på grunn av inkluderingen av kryptiske tegn og symboler. Prediktiv programmeringsteori foreslår at media subtilt eksponerer fremtidige agendaer på en måte som publikum inntar uten motstand.

I videoen ovenfor diskuterer den nederlandske rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek den prediktive programmeringsvinkelen til filmen på Bannons «War Room». Som mange andre, mener hun at filmen viser oss hva globalister som WEF har i vente for oss.

Archie, Sanfords sønn, som har en T-skjorte med ordet "Obey" gjennom hele filmen, kaster mistanke inn i fortellingen. «Obey»-t-skjorten er en referanse til John Carpenter-filmen «They Live» fra 1988, som på samme måte omhandler samfunnets besettelse av massemedier og publikums manglende evne til å se kroppssnapperne for hva de var. Kort sagt, folk var ikke i stand til å se virkeligheten slik den var.

Er Archies «Obey»-t-skjorte rett og slett et nikk til det barnslige uttrykket av opprør, eller en skremmende forvarsel om en fremtid der etterlevelse blir viktigst i møte med kaos?

Filmens produksjonsselskap – Higher Ground Productions, som er medstiftet av Barack og Michelle Obama, legger ytterligere bensin på bålet. Denne sammenhengen, sier mange, antyder også en tilslørt agenda.

Farer ved å stole på moderne bekvemmeligheter

Sanfords' avhengighet av moderne bekvemmeligheter og teknologi fremhever farene ved selvtilfredshet og skjørheten ved vår eksistens. Derimot legemliggjør Mr. Scott, den gåtefulle naboen, beredskap og oppfinnsomhet. Hans lagerbeholdning av forsyninger og proaktive tilnærming viser kraften til personlig ansvar i møte med kriser.

"Leave the World Behind" forkynner ikke beredskapsideologier eller hengir seg til apokalyptiske fantasier. I stedet gir den et innblikk i de potensielle konsekvensene av samfunnssammenbrudd og den menneskelige tilstandens evne til både fortvilelse og motstandskraft. Den oppfordrer seerne til å konfrontere sine egne sårbarheter, og fremmer en kritisk undersøkelse av vår avhengighet av sammenkoblede systemer og viktigheten av å bygge individuelle og fellesressurser.

Påskeegg skjult i filmen

VIDEO #3:

https://youtu.be/ts1eBsSlxzs

Mens det har vært skrevet mange artikler om de skjulte meldingene i filmen, savner de fleste de viktigste. Etter mitt syn er det disse påskeeggene som presser filmen til en god klokke. Det er ingen tvil i mitt sinn om at disse skjulte kommunikasjonene ikke hadde noe med Obamas å gjøre, som produserte filmen. De ble langt mer sannsynlig satt inn av redaktører av filmen.

Videoen ovenfor hjalp meg med å identifisere de geniale og intrikat skjulte påskeeggene som er innebygd i filmen, som belyser den overhengende viktigheten av tillit som et sentralt element i de katastrofale omstendighetene som er skildret i filmen. Innenfor denne kryptiske historiefortellingen avdekkes tillitens vitale rolle i tumultariske tider.

Fortellingen antyder strategisk at verdiene og strukturene individer bygger sine liv på kan bli foreldet over natten, og den avslører den uheldige virkeligheten som midt i uroen, fører menneskets natur ofte til en oppløsning av enhet, der tilliten tærer på, og individer har en tendens til å forråde i stedet for hjelpe hverandre. Som sådan avslører filmen de iboende sårbarhetene i menneskelig interaksjon.

I kjernen antyder fortellingen den urovekkende virkeligheten at i en krise vil menneskelige relasjoner sannsynligvis vakle. Dette avslører sårbarheter ettersom mennesker, drevet av instinkt eller desperasjon, kan forråde hverandre, og etterlate selve essensen av tillit brutt i møte med motgang.

Videoen over har et helt annet syn på Roses karakter. Hennes barnlige uskyld midt i kaoset er en sterk kontrast, og hennes naivitet fungerer som en linse der vi ser uskyld midt i uroen, mens hun kjemper med en ukjent situasjon.

Rose symboliserer en dyp sannhet om å stole på seg selv - en egenskap som ofte avtar når individer går over i voksen alder. Hennes rolle som surrogat for alle barn blir tydelig, og tilbyr en dyp leksjon midt i turbulente tider.

Barn, med sin urokkelige tillit til seg selv, kan tjene som mektige rollemodeller og lærere i tumultariske øyeblikk. Roses uskyld gjenspeiler denne urokkelige tilliten, og fremhever en verdifull leksjon som gikk tapt på reisen til voksenlivet - en påminnelse om å gjenopplive tilliten til seg selv, spesielt i tider med usikkerhet og omveltninger.

Roses besettelse av å se den siste episoden av «Friends» kan også være et symbol på hennes ønske om oppløsning, et svar på spørsmålet «Hvordan ender det?» som er noe seerne av «Leave the World Behind» ikke får med seg.

Unngå å begi deg utenfor hjemmet ditt under det første kaoset

Selv om filmen kan reise ubehagelige spørsmål om mediemanipulasjon og samfunnskontroll, tilbyr den også et fyrtårn av håp – håpet om at vi ved å erkjenne våre sårbarheter, fremme motstandskraft og delta i ærlige samtaler, kan komme ut av skyggene av potensiell kollaps mer informert. , tilpasningsdyktig og dyktig.

Jeg tror det er en veldig reell mulighet for at scenariet filmen skildrer kan skje. Gitt alt vi vet, ville det være dumt å ignorere denne advarselen og være uforberedt på en katastrofe som denne.

I tilfelle nettsvikt og infrastrukturkollaps, er forståelsen av at kaos vil råde i gatene avgjørende, og må informere om beslutninger og forberedelser. Og jo lenger nettfeilen vedvarer, jo mer alvorlig vil kaoset bli. Selv om sperringer kanskje ikke håndheves, vil det være farlig å begi seg utenfor eiendommen din.

Å kunne holde seg skjermet hjemme vil være avgjørende for sikkerheten, med tanke på risikoen for skade eller verre midt i kaoset. Så forberedelse er nøkkelen; Det er avgjørende å identifisere og tilegne seg viktige ting nå, mens du fortsatt kan. To grunnleggende nødvendigheter skiller seg ut: mat og vann. Begge er behandlet i avsnittene nedenfor.

Matlaging

De fleste forberedelsesrådene er uvitende om optimal helse, og selv om forslagene deres om kjeks og bønner vil holde deg i live, vil det også forverre helsen din.

Etter nøye analyse og refleksjon foreslår jeg at du vurderer å ha nok av de sunne matvarene som er oppført nedenfor til å vare i to til åtte uker, da de vil forbedre helsen din. Hvis du lagrer større mengder, vil det være nyttig å rotere matvarene og spise de eldste først.

Sunne karbohydrater

Vurder å ha flere kilo frukt for hver voksen. Disse varene er bedervelige og kan bare vare i opptil to uker. Frukt er uten tvil det sunneste karbohydratet du kan innta. Velg favorittfruktene dine. Bananer er mindre enn ideelle på grunn av deres tendens til å skape høyere tryptofannivåer. Fruktene skal være modne og søte; ellers er det best å unngå dem.

Du kan lagre fruktjuicer i fryseren. De er vanligvis i plastflasker, og hvis du fryser dem, utvider plasten seg og vil romme det ekstra volumet, mens beholderen går i stykker hvis de er i glass. Den beste kommersielle juicen er Evolution-merket, siden den er kaldpresset og upasteurisert. Onkel Matts er en av de nest beste.

Hvit ris lagres godt og er langt bedre enn brun ris, hvis fibre ikke fordøyes godt og mater derfor endotoksinproduserende bakterier i tarmen din. Det er ikke urimelig å lagre åtte 20-kilos poser med hvit ris som en nødkilde til kalorier for deg selv, kjæledyrene og samfunnet ditt. Det kan lagres i årevis siden det stort sett er rene karbohydrater med svært lite fett som kan harskne og, i motsetning til de fleste andre kornsorter, praktisk talt ikke har linolsyre (LA).

Protein/Fett

I naturen kommer protein vanligvis med fett, så jeg kombinerte dem. Du kan enkelt lagre noen måneder med kjøtt i fryseren, men vegetarianere vil trenge andre alternativer. Kjøtt fra drøvtyggere (ikke kyllinger eller griser) er vanligvis svært lavt i LA og er derfor det bedre valget. Lager også et proteinpulver av høy kvalitet. Sørg for å nyte smaken. Jeg bruker vårt Collagen Complex Protein-pulver, som smaker godt.

Eggeplommer er en av de fineste næringsrike matvarene på planeten siden de inneholder både kolin og vitamin K2. Jeg personlig spiser seks eggeplommer om dagen fra kyllinger jeg oppdrar for å ha et veldig lavt LA-innhold. Jeg vil advare mot å konsumere mye av eggehvitene på lang sikt. Hvis en krise tar deg mangel på mat, vil det være nyttig å ha ekstra protein fra eggehviter. Bare husk å koke dem først.

Det er best å konsumere eggeplommene dine rå, noe som enkelt kan gjøres ved å lage en smoothie eller legge dem i den hvite risen, som blir til rispudding hvis du tilsetter et søtningsmiddel.

Det er overbevisende vitenskap som støtter at smør og ghee bør anses som essensielle fordi de inneholder mettet fett med ulike kjeder som pentadekansyre og heptadekansyre. Begge fettene metaboliseres til slutt til ravsyre, som er et viktig næringsstoff for å holde Krebs-syklusen i gang jevnt. Du kan også drikke melk for både fett og protein. Det er imidlertid for det meste vann, så det er mindre enn ideelt for langtidslagring, siden det tar så mye plass.

Holdbare og ikke-bedervelige matvarer

Det kan også være lurt å fylle på med frysetørket mat, som har en holdbarhet på 25 år eller mer. Andre gode langtidslagringsalternativer som ikke krever kjøling inkluderer laks på boks, hermetisk torskelever, sardiner i vann (unngå de som er konservert i vegetabilsk olje), melkepulver og myse og annet næringspulver du kan blande med vann.

Ideelt sett vil du oppbevare maten på et kjølig, mørkt sted med lav luftfuktighet. Poser med ris oppbevares best i en forseglet bøtte av matkvalitet med noen oksygenabsorbere. Vakuumforsegling av mat kan også forlenge holdbarheten. Fermenterte grønnsaker er også enkle å lage og lar deg lagre ferske grønnsaker (ideelt fra din egen hage) i lange perioder.

Dine favoritttørkede bønner kan også være en nyttig matkilde da de kan bløtlegges i vann og spire, og noen kan til og med konsumeres uten matlaging. Men eksperimenter med disse før du bare lagrer dem og er ikke sikker på om de vil fungere for deg.

Elektrisitet for konservering og tilberedning av mat

Du kan være svært trygg på at du på et tidspunkt ikke vil ha strøm på noen uker. Det er to primære overlevelsesbehov for elektrisitet, og begge er relatert til mat. Den ene bevarer maten din og den andre tilbereder den.

Det er to alternativer, og for mange vil det være nyttig å vurdere begge. Den ene er solenergi og den andre er en gassgenerator. Ingen av disse løsningene er billige og kan lett koste over $1000 til 10 ganger det, eller mer, avhengig av dine behov.

Et utgangspunkt for å undersøke alternativene dine ville være Amazon, for å gi deg en ide om de rimeligere alternativene. 2

Selv om solcelletakpaneler ville være ideelle, hvis du er koblet til nettet og selger strømmen tilbake til verktøyet ditt, noe de fleste gjør, vil du ikke kunne bruke solcellesystemet ditt under et strømbrudd, da det er installert sikkerhetsbrytere i de fleste systemer som hindrer dem i å slå seg på, da det kan sette strøm inn i systemet når reparasjonsteknikere jobber på nedlagte linjer.

Hvis du har en generator og nok drivstoff, kan du sannsynligvis slå den av og på for å holde kjøleskapet og fryseren kaldt. Ideelt sett vil du pare generatoren din med en batterilagringsløsning som de fra Yeti. Dette er et eksempel på en 3000-watts modell 3 som kan kjøre fryseren og kjøleskapet i 12 til 24 timer, avhengig av hvor store de er.

Hvis du ikke har en generator, kan et lite 12-volts kjøleskap 4 brukes. Du kan kjøpe solcellepaneler for omtrent $ 1/watt strøm og koble det sammen med et batteri slik at du kan lagre energien.

Du trenger bare å finne ut hvor mange watt du trenger for kjøleskapet ditt og sikre den riktige størrelsen på ruten. Kjøleskapet i eksemplet ovenfor krever omtrent 50 watt per time eller 1200 watt per dag. Et 250-watts solcellepanel skal produsere omtrent 200 watt i timen når solen skinner.

Hvis det er overskyet, får du ikke mye strøm, men det kan teoretisk sett drive kjøleskapet avhengig av tilgjengeligheten av sollys. Du kan alltid kjøpe flere paneler for sikkerhet. Fordelen med å holde seg til et DC-kjøleskap er at solcellepanelet kan drive det direkte, og det er ikke nødvendig å bruke en dyr omformer for å konvertere likestrøm fra solcellepanelet til vekselstrøm.

Andre alternativer som lar deg lage vann og mat under en strømbrudd inkluderer (men er ikke begrenset til) solkomfyrer, som verken krever elektrisitet eller ild, små rakettovner, propandrevne campingovner og 12-volts gryter og panner som du kan kobles til et reservebatteri.

Vann

Du vil også sikre deg en drikkevannskilde, siden du kan overleve mye lenger uten mat enn du kan uten vann. Et ideelt system å vurdere, spesielt hvis du også har en hage, er å installere en stor sisterne for å samle opp regnvann.

Siden jeg har et helt mål med jord som jeg dyrker mat på, har jeg en 5000-liters sisterne som samler opp regnvann fra takrennene på taket mitt. Dette tjener til å forsterke vanningssystemet mitt, men er også en stor nødkilde for vann. En annen strategi er å installere en serie koblede regntønner til takrennene dine.

Hvis du bor ved siden av en elv eller dam eller har et svømmebasseng, trenger du kanskje ikke en sisterne, da du ganske enkelt kan filtrere vannet fra dem. Jeg diskuterer denne og andre strategier i " Hvordan sikre vannforsyningen din for nødssituasjoner ."

Husk også å fylle opp midler for å rense mindre enn ideelle vannkilder. Eksempler inkluderer vannrensetabletter eller -dråper, og/eller uavhengige vannfiltreringssystemer som kan filtrere ut patogener og andre urenheter (som betyr et filtreringssystem som ikke er bundet til kranen i hjemmet ditt, i tilfelle pumper går ned og du ikke har vann fra springen ).

Selv et lite overlevelsesvannfiltreringssystem er bedre enn ingenting, ettersom å drikke forurenset vann kan føre til alvorlig sykdom og/eller død. Det er en god idé å ha en regntønne koblet til nedløpsrennen. Du kan bruke den til å vanne hagen din, og i verste fall har du en kilde til ferskvann å drikke, lage mat og bade i.

Vær forberedt

"Leave the World Behind" minner oss om at selv om samfunnskollaps kan virke som en fjern dystopisk fantasi, kan litt framsyn og forberedelse forvandle deg fra et hjelpeløst offer til en bemyndiget overlevende.

Ta inspirasjon fra filmen til å handle med intensjon. Bygg din egen "ark", finpusse ferdighetene dine og dyrk et sterkt fellesskap. Ved å omfavne beredskap kan du møte fremtidens usikkerhet med motstandskraft og håp.

Du kan hente inspirasjon fra filmen, ikke for å leve i frykt, men for å handle med intensjon. Bygg din egen "ark", finpusse ferdighetene dine og dyrk et sterkt fellesskap rundt deg. Ved å omfavne beredskapen kan du møte fremtidens usikkerhet med motstandskraft og håp, og legge verden bak deg, ikke med panikk, men med styrke til å navigere en ny vei fremover.

Jeg vil oppfordre deg til å gjøre den mentale øvelsen med bildebehandling hvis scenariet som er avbildet i filmen inntreffer. Den åpenbare planen er å gjøre alt du kan for å overleve de to til fire ukene under kaoset. Du vil for enhver pris unngå å reise, da det vil være en stor risiko ved å gjøre det. Så, la oss lage som en speider, vær forberedt og få alt du trenger for å finne denne muligheten. Hvis det skjer, vil du aldri angre på å være forberedt.



Kommentarer