Regjeringen er kriminell - bevisene foreligger

Av Bjørn W. 

Søket "pay for slay" på Google gjør det klart at regjeringen finansierer kriminelle. Gjennom flere år har Jerusalem Post dokumentert sakene i detalj. Som leder av giver-landsgruppen har regjeringen og Stortinget skjemmet seg ut i lange tider. . 


At UNWRA er en kriminell organisasjon er også dokumentert. Det vises til eposter. 
UNWRA er nå under etterforskning etter sjokkerende avsløringer. 

Allerede i 2014 var terror- nettverket til milliarder kjent på Gaza. 


En seriøs blogg har avdekket Stortinget, regjeringens og NRK's  mangelfulle innsikter gjennom mange år. Men, dette kan ikke lenger gå under paraply for uvitende. Det er tale om bevisst ondskap i regjeringen. En av få som synes å bekymre seg er Sylvi Listhaug. Det finnes vel knapt menn med  maskulint preg på Stortinget. 


MIFF har også avdekket skandaløse forhold gjennom flere tiår. 


Jan Egeland skrøt av kontakt med Arafat til det siste. At Arafat var en kriminell løgner og terrorist er sant. Han forkastet Oslo- avtalen ved flere anledninger allerede på 1990 tallet, som dokumentert. For Arafat betød ikke Oslo-avtalen mer enn en brutt  avtale av Muhammed før hundretalls jødiske gutter og menn ble halshugget,, kvinner voldtatt og tatt til slaver i henhold til hadith. 

Jan Egeland kan umulig være ukjent med at Hamas er en genocide forbryter. Før det ble avklart at en rakett fra Islamic Jihad rammet parkeringsplassen utenfor Shifa sykehuset stod Egeland frem i VG med ubekreftede anklager mot Israel. Egeland vil at UNWRA skal finansieres fortsatt etter at mange land har kuttet støtten. Organisasjonen er tvers igjennom kriminell med skoler i tilknytning til terror- tunneler, lærebøker, feiring og  deltagelse i terror den 7 Oktober. 

For tre år siden mottok NRK en klage i flere deler med gyldig dokumentasjon. Det ble gitt beskjed om at den skulle behandles i Kringkastingsrådet, men lederen Snorre Valen, SV, tok den ikke opp. Bevisene for  genocide hensikter i PA var fullgodt dokumentert gjennom artikler og lenker. 

NRK fortsetter sin enøyde vinkling hvor bakgrunn for hendelser uteblir helt.
Lidelser til barn misbrukes i et kynisk spill. 
Det hele er så banalt og motbydelig som det kan få blitt. Det er ikke kun jeg som ser det slik. NRK henvender seg til uopplyste. 

NRK avsløres. Helt konsistent kommer det frem pp debatt program fra Libanon, Egypt, Jordan eller andre arabiske land. NRK re og representanter det mørkeste av det mørke. 

Kommentarer