The Wuhan Cover-Up

Av P54. 

Følgende er en delvis automatisk generert transkripsjon av Mike Adams-sendingen (Brighteon Broadcast News) for 14. desember 2023. Den tilbyr en fullstendig anmeldelse av den nye boken fra RFK, Jr., "The Wuhan Cover-Up: And the Terrifying Biovåpenvåpenkappløp." Hvis du vil vite de grufulle hemmelighetene til den amerikanske regjeringens utvikling av biovåpen (og dens engasjement i SARS-CoV-2), les den delvise transkripsjonen nedenfor, lytt til hele sendingen når den publiseres på denne lenken, eller skaff deg boken selv på enhver bokhandler.

Fordi denne transkripsjonen er automatisk generert, kan du forvente noen feil.

Velkommen til Brighteon-nyheter for torsdag 14. desember 2023. Først av alt, vi har høydepunkter fra en ny bok av Robert F. Kennedy Jr. Den kom akkurat ut, tror jeg for en uke siden, jeg fikk tak i et eksemplar av PDF-en, takket være utgiveren Skyhorse som har levert den. Og boken heter Wuhan-dekningen, og det skremmende våpenkappløpet med biologiske våpen. Og jeg må si, Robert F. Kennedy Jr. han forstår det. Han har vist mye mot ved å sette navnet sitt på denne boken. Og den er omfattende, på 63 kapitler, og den har bare ekstraordinære sitater av støtte fra folk som Andrew Huff, som jeg intervjuet, forresten, i studio, han er varsleren. Han jobbet med EcoHealth Alliance. Det er sitater her fra James O'Keefe og Peter McCullough, Robert Malone og så mange andre. Og jeg skal legge til min egen analyse. Å, Frances Boyle, også, professoren jeg har intervjuet mange ganger, jeg vil legge til mine egne kommentarer til dette og analysere og til og med projisere, tror jeg, enda lenger enn det Robert F Kennedy, Jr. er i stand til å gjøre i bokformat.

Men denne boken er ekstraordinær. Og så er Steve Kirsch-intervjuet som kommer opp noe du ikke vil gå glipp av.

Nå, et par ting, la meg komme med et par personlige kommentarer og notater om både RF K Jr. og Steve Kirsch. Først Steve Kirsch. Det er min feil at jeg ikke har invitert Steve Kirsch til et intervju på ganske lenge, i hvert fall over et år, kanskje lenger. Men det er opp til meg. Og jeg har lest understakken hans som er Stevekirsch.substack.com. Og jeg har fulgt argumentene hans og mange av videoene og intervjuene hans og så videre. Og Steve Kirsch, han er også et veldig modig individ med veldig høy IQ som i hovedsak har kranglet med det vitenskapelige etablissementet i to pluss år på dette tidspunktet, og prøvd å vise dem at dataene absolutt avslører at disse vaksinene dreper mennesker.

Det er ugjendrivelig. Det er ingen tvil om at dette skjer. Faktisk foreslo jeg til og med Steve Kirsch i intervjuet i dag, som du vil høre, jeg sa, se, hvis du tok hele dette datasettet, og du bare erstatter ordet vaksine, med en Ford Pinto, vet du noe om bilsikkerhet i stedet for vaksinesikkerhet, og du ga dette datasettet til en gjeng med dataforskere og sa: Hei, hvor farlige er disse Ford Pintoene? Ikke sant? Det var en bil som ble tilbakekalt for mange tiår siden, fordi hvis den ble påkjørt bakfra, ville det lett skje at bensintanken revnet, den ville bli oppslukt i flammer. Så uansett, hvis du gjorde det, er det ingen tvil om at dataforskere eller studenter eller leger eller hvem som helst ville si: Ja, herregud, Ford Pintos er tydelig forbundet med en mye høyere risiko for skade og dødelighet. Det er ingen tvil, dataene er klare. Men når det blir vaksiner, plutselig, er det denne iveren blant det vitenskapelige etablissementet og det medisinske etablissementet, og da vil de ikke se det. Eller så begynte de å angripe Steve Kirsch. Du vet, det er denne typen ad hominem-angrep Mr. Kirsch har blitt utsatt for. Så dette får vi snakke om i dagens intervju. Og jeg tror du vil synes det er et veldig opplysende intervju. Men jeg vil bare be om unnskyldning til herr Kirsch for at han ikke ble invitert tidligere.

LIVETS mirakel vs. biovåpenenes forbannelses DØD

Hvis du tenker på unnfangelsens mirakel, som jeg vil tilskrive en guddommelig gave. Dette er Guds gave at en kvinne kan skape et barn i sin egen kropp, åpenbart ved hjelp av en mann. Hun kan med Guds nåde skape et liv og så føde et barn som vokser opp for å bidra til denne verden. Det er et absolutt skapelsesmirakel. Og hvis du forstår fysiologien til hva som skjer under svangerskapet, forstår du at celler blir satt sammen. Biologisk informasjon organiseres. Det er en hensikt, det er strukturen, dannelsen av celler, og så små bittesmå organer, og så organsystemer. Og så begynner hjerneceller og nevrale nettverk å bli konstruert. Et barn som er født er født med et nevralt nettverk som faktisk er en refleksjon av det kraftigste datasystemet hvis du vil si det sånn. Det er kraftigere enn Skynet kraftigere enn noe AI-system i verden. Og det er en gave fra Gud. Så hvis du tenker på det som å sette sammen molekyler og mer, for å skape et guddommelig vesen, er det prosessen med svangerskap og deretter fødsel.

Men så er det hele dette segmentet av samfunnet som er forankret i forskningen på hvordan man kan demontere livet til et menneske. Og det kalles biologiske våpen. Husk at biovåpen, de er ikke giftstoffer i klassisk kjemisk forstand, de er ikke giftstoffer. De forgifter deg ikke med eksponering for kvikksølv, for eksempel, og de er ikke molekyler som VX nervegass. Disse biovåpnene, de demonterer cellene dine fra innsiden. De er den faktiske biologiske motsetningen til hva Guds skaperverk betyr for mennesker, og spesielt for morskap og fødsel. Så hva vil du kalle en teknologi som er utviklet for å demontere en menneskekropp og spre massedød og ødeleggelse? Vel, vi kaller dem biologiske våpen. Men den setningen fanger ikke engang hva vi snakker om her. Og det er derfor jeg tror for å virkelig forstå dette, må du ta en titt på denne boken, Wuhan-dekningen heter den. Og det skremmende våpenkappløpet med biologiske våpen er det som er underoverskriften til det. Selvfølgelig kan du få det på Amazon eller Barnes and Noble bn.com. Og jeg håper snart vi har det på Brighteonbooks.com. Vi er partnere med Skyhorse der. Så vi tjener litt på boksalget. Og Brighteon books.com er, du vet, bare ett sted å sjekke ut, selv om jeg ikke tror denne boken er der ennå.

La meg lese deg hva Francis Boyle sier om dette. Han sier at Wuhan-tildekkingen vil blåse opp av vannet den internasjonale desinformasjonskampanjen til amerikanske og kinesiske myndighetspersoner og deres bestikkede forskere, at COVID-19 på en eller annen måte hoppet ut av Wuhans våte marked. Kennedys bok vil gi ammunisjonen som trengs for at vi advokater skal holde dem alle juridisk ansvarlige for denne Nürnberg-forbrytelsen mot menneskeheten.

Jeg elsker det sitatet fra professor Boyle. Wow. Og det er hans ønske, forresten, en dag å holde alle disse menneskene ansvarlige, anklage dem, straffeforfølge dem for forbrytelsene de har begått mot menneskeheten. Og jeg må si meg helt enig. La meg lese deg et sitat til her, i det minste en del av det fra Dr. Andrew Huff, vel, PhD, forfatter av The Truth About Wuhan, som jeg intervjuet i Brighteon-studioet. Han sier at den største tragedien i menneskets historie har utspilt seg foran øynene våre. Jeg ble ikke overrasket over å høre at et dødelig virus SARS-cov2 hadde lekket ut av et laboratorium i Wuhan, Kina på sensommeren 2019. I ettertid ble jeg sjokkert over at den amerikanske regjeringen ikke varslet og varslet publikum om det globale spredning av COVID høsten 2019. Faktisk gjorde den amerikanske regjeringen noe langt verre. Bobbys bok belyser kortfattet hvordan og hvorfor den ugjennomsiktige forbindelsen mellom det amerikanske militæret og etterretningssamfunnet utnyttet korrupte og moralsk mangelfulle vitenskapsmenn og byråkrater til å utføre det som var den største og mest sofistikerte psykologiske operasjonen i verdenshistorien. De tre målene var enkle, sier han, å tilsløre den sanne opprinnelsen til et fellesskapt biologisk våpen av USA og Kina, å bringe et uprøvd, mRNA-basert medisinsk mottiltak raskt til markedet for sivil bruk, og å skape frykt i befolkningen for dominans og kontroll. Bobbys bok avslører kort og veltalende disse fryktelige ubeleilige sannhetene.

Operation Paper Clip og DoD-rekruttering av faktiske nazistiske krigsforbrytere for å drive operasjoner i USA

Og det er andre sitater, også om boken fra andre eksperter. Men jeg vil hoppe inn i noen av punktene i hva boken egentlig handler om. Fordi det er avgjørende at folk forstår dette, må denne kunnskapen deles vidt og bredt. Så boken snakker om hvordan tidligere president Eisenhower advarte oss mot det militære industrielle komplekset, og hvordan en vitenskapelig elite kunne kapre offentlig politikk, og våpen, i hovedsak og bruke den mot det amerikanske folket for å utnytte skattebetalerne for profitt, men også for å bruke det som et våpen for makt og kontroll over folket. Og Eisenhower hadde rett. Det er akkurat det som har skjedd.

Nå har Robert F. Kennedy Jr. gjentatte ganger snakket om Operation Paperclip og avdøde Jim Marrs som var en god venn av meg, og jeg savner ham. Han var en forfatter, MARRS, hvis du vil slå opp i bøkene hans. Og jeg tror tittelen på en av hans beste bøker var det fjerde riket, som snakket om hvordan nazistisk teknologi ble importert til Amerika via Operation Paperclip, rett etter andre verdenskrig, hvor USA dro til en gjeng med nazistiske forskere i medisin i biologi og kjemi... og selvfølgelig, i rakett og fysikk, skulle jeg legge til, og de brakte dem til USA, under nye navn, nye identiteter, det var et topphemmelig program, Operation Paperclip. Som et resultat har NASA, som du kjenner det i dag, blitt drevet av folk som er faktiske nazister i mange tiår. Jeg sier at fedrene til dagens NASA faktisk var nazistiske forskere. Og det er ikke science fiction. Det er ikke en konspirasjonsteori. Det kalles Operation Paperclip. Og det er godt dokumentert hvis du vil lete etter det der ute. Men USA hentet også inn leger fra Japan, og andre biologiske eksperter og så videre. Og forresten, nazistene kjørte medisinske eksperimenter på jødiske fanger. Dette var en del av det som skjedde under Holocaust.

Dette er noen av forbrytelsene som ble begått mot menneskeheten i millionvis og i tilfellet det jødiske folket som ble delvis utryddet på den tiden. Nå bygde nazistene selvfølgelig også store apotek. Så det store megaselskapet der het IG Farben og IG Farben var involvert i disse medisinske eksperimentene og i produksjonen og testingen. Til syvende og sist var det Zyklon B-gass, du vet, utryddelsesgassen som ble brukt. Vel, IG Farben ble brutt opp etter andre verdenskrig, den ble delt opp i tre forskjellige selskaper. En av dem er Bayer. Så moderne Bayer, den farmasøytiske giganten, er bokstavelig talt en avlegger av det nazistiske kjemiske gigantkonglomeratet som begikk forbrytelser mot menneskeheten. Et annet selskap som er en avlegger er BASF og produserer i dag over 40 000 kjemikalier og baser. Og disse kjemikaliene brukes i medisin og tekstiler og adhesjonsmidler og lim. Og også landbruk -- BASF var en stor produsent av nitrogenbasert gjødsel. Du vet om Haber-Bosch-prosessen der naturgass omdannes til nitrogenholdig gjødsel som i dag brukes til å brødfø omtrent halvparten av verdens befolkning. Vel, BASF er et av nøkkelselskapene, eller i det minste pleide de å være i Tyskland som produserte dette, men så sprengte den amerikanske marinen Nord Stream-rørledningene i Østersjøen, og kuttet av Gazprom, som er Russlands naturgassselskap, og kuttet av naturgassressursen til Tyskland.

Så, Operation Paperclip brakte disse gale forskerne til USA. Og igjen, disse forskerne var nazister. Og forskerne var direkte involvert i teknologier som resulterte i grusomheter mot det jødiske folk. Eller når det gjelder Japan, begikk Japan grusomme grusomheter mot det kinesiske folket. Jeg mener, så forferdelig at det ville gjort Hamas til skamme. Hvis du tror Hamas gjorde gale ting den 7. oktober, vel, så slå opp historien til Nanjing-massakren i dag. Fordi da kan du snakke om grusomheter. Og du vet, jeg vil ikke dvele ved det. Men vi snakker om japanere som gjør forferdelige, forferdelige ting. Jeg skal ikke engang gå inn på det. Men de drepte sannsynligvis 300 000 kinesere i Nanjing-massakren. Og det fant sted i 1937 og 1938, over en periode på omtrent to måneder. Så vi snakker om, du vet, det japanske imperiet og det nazistiske imperiet, dette var noen virkelig onde mennesker. Og USA brakte dem til USA og satte dem i det som ble forsvarsdepartementet, og satte dem til ansvar for medisin, satte dem til ansvar for legemidler, satte dem til ansvar for NASA. Så hvis du lurer på, hvor kom all denne ondskapen fra, som ender opp i den farmasøytiske industrien i vaksineindustrien og biovåpenforskningen. Gjett hva? Ja, det kom fra disse grusomme monstrene som drev Japans grusomheter eller Tysklands grusomheter i andre verdenskrig. Det er der det spores tilbake til. Og det er alt dekket i denne boken, Wuhan-dekningen...

Det er mye mer innhold å finne i denne sendingen... lytt til hele sendingen når den publiseres på denne lenken på Brighteon.com.

https://www.naturalnews.com/2023-12-14-rfk-jr-exposes-dark-secrets-bioweapons-program-book-wuhan-cover-up.html



Kommentarer