Til kontroll komiteen på Stortinget

Av Bjørn W. 

Barth Eide snakket varmt om Domstolen i Haag. 

En kvinnelig muslim fra Gambia avviste flere klager fra Israel etter at Mavi Marmara skulle bryte blokaden slik at Iran kunne sende raketter og våpen direkte til Gaza. 
En Hamas leder fra Tyrkia og såkalte martyrer var ombord. Al Jazeera filmet ropene på øverste dekk; ( klippet ligger på Pal watch ) ; "Husk Khaybar jøde. Muhammeds hær vender tilbake".  Det er  forståelig at Israel ikke anerkjenner domstolen. 

For å forstå den eksistensielle trusselen med drap, halshugging og voldtekter er det nødvendig å kjenne til historien rundt slaget om Khaybar som modell for Arafats lave  vurdering av Oslo-avtalen, slik den  fremkommer i Muslim og Bukhari hadith. 

Domstolen kjenner ikke folkeretten for Israel. Det finnes eksperter på internasjonal rett som tilbakeviser beskyldningene om ulovlig okkupasjon.  En er  kanadiske Jaques Gautier som la frem konklusjonene etter mere enn tyve års arbeid med boken Who Owns Jerusalem. En annen fra Harvard hevdet at folkeretten for Israel er forsvarlig begrunnet. 

Den 7 juli 1942 tok Mufti Haj Amin al Hussaini til orde for å drepe jødene. Han  planla å bygge krematorium nær Nablus og 
mente at tiden var inne for å bli kvitt jødene
- NB !  før i hele tatt Israel eksisterte.
Arabiske land angrep -  som brudd på folkeretten -  straks etter 14 Mai 1948. 

Land vunnet i forsvar tilhører Israel uavkortet -  også etter Yom Kippur krigen i 1973. Hva verden har påført Israel av belastninger i tiden etter er uhørt. 

Adolf Hitler, sitat: "Jeg insisterer ved vissheten om at vi før eller senere kommer til makten at Luther, om han var med oss, ville velsignet."

Slik fremstår krefter i islam og "kristendom" som genocide pådrivere. 

FN og Hamas; 



Norge har støttet jihadister i flere tiår. 

PLO Fatah Hamas er ikke sekulære bevegelser samme hva ondsinnede løgnere i NTB og NRK hevder. 

Who owns Jerusalem
The case under international law.


Det kunne legges ved artikler og kilder som NRK aldri deler med seerne. 

NRK har en agenda. 

Dere har et ansvar. 
Hva skal dere gjøre? 

I løpet av tolv minutter avsløres regjeringen Støre. Det finnes alternativer til UNWRA. 
FN er pill råtten i kjernen av sitt dna, slik Stortinget og media er. 



Kommentarer