Elon Musk kommer med en innstendig advarsel til menneskeheten

Fra P54

Verden har ikke råd til å ignorere dette lenger.

Elon Musk har kommet med en skarp advarsel om menneskehetens fremtid: "Hvis det ikke finnes mennesker, finnes det ingen menneskehet." I en tale om det kritiske spørsmålet om synkende fødselstall insisterte Musk på at vi bør være "svært bekymret", ettersom disse tallene "akselererer i de fleste land". Implikasjonene er ifølge Musk alvorlige.

Men det var det neste han sa, som var svært talende.

"I den ekstreme formen av miljøbevegelsen begynner folk å se på mennesket som en pest på jordoverflaten, som en grunnleggende dårlig ting, og underforstått at hvis alle mennesker forsvant, ville jorden på en eller annen måte få det bedre." Musk beskrev dette som "The Extinctionist Movement".

Han stoppet ikke der. Musk utdypet den farlige ideologien og sa: "Jeg tror at på et grunnleggende nivå kan du se på ting som en kamp mellom ekspansjonistiske og utryddelsesfilosofier. Og det er det som virkelig betyr noe. Hvis menneskene blir utryddet eller sivilisasjonen kollapser, er det irrelevant hvilken politikk vi måtte ha."

Musk understreket at menneskehetens overlevelse og ekspansjon er avgjørende for sivilisasjonens og bevissthetens videre eksistens. "Vi må ha en ekspansiv filosofi for sivilisasjonen og for bevisstheten. Vi må forsøke å gå lenger enn det vi har gjort tidligere for å øke antallet mennesker", hevdet han. "Så på en eller annen måte må dette skje."

"Så det endelige budskapet er å gå ut og former dere?" spurte programlederen som representerte Cato Institute. Musk svarte leende og med et smil om munnen: "Ja, gå ut og former dere."

Se hele intervjuet:
https://youtu.be/7Jb9nSBh_Qg

Hva sier Gud: 1. Mosebok 1, 28: “Og Gud velsignet dem og sa til dem: "Vær fruktbare og bli mange, og fyll jorden og legg den under dere, og hersk over fiskene i havet og fuglene under himmelen og over alt levende som rører seg på jorden."


Kommentarer