Folket lures trill rundt, og EU bare utnytter oss

Av Dan Odfjell. 
 
Våre globalistiske elite-politikere har opplagt skylden, for de ønsker utviklingen. Så dersom enkelte nå tilsynelatende vil bytte ut Jonas Gahr Støre med den om mulige enda verre Erna Solberg, da tar de grusomt feil; de to er som en-eggede tvillinger; begge akkurat like lite Norge-fremmende og oss beskyttende. Sammen driver de et politisk skuespill av pretendert «forskjell» seg imellom, men bak lukkede dører er de nær presis like. Dem imellom kalles dette skuespillet som spillet for og om en «uforandret politikk» inntil minst neste valg. Da er Norge ytterligere tapt, slik som vi har kjent det. Erna har til dels stjålet Jonas klær for eget maktbegjærs skyld - ikke for å tekkes folket. Egoismen regjerer, og vi folket er ikke annet enn velgerkveg. Hvor mange ganger skal vi lures før vi forstår den unasjonale utforkjøringen som bare lønner seg for disse bløffmakerne, karrieremessig? Men som er "døden i gryten" for oss andre?
 
Globalistiske myndigheter fabrikkerer kriser for å holde oss patrioter, redde ydmyke og i sjakk. La oss her nevne klimakrisen som ikke bare ødelegger Norge, men hele Europa, også kalt den grønne politiske galskapen. Når NRK «selger oss» elitepolitikernes egoistiske og skremmende strategi (som rikskringkasteren er del av), da innkalles utplukkede «eksperter» som "synger" de på forhånd avklarte og konforme meningene. Og bare slik blir NRK-sangen uten dissonans.. For eksempel mht energipolitikken, som har gitt oss de høye og nasjonalt helt unødig og ødeleggende strømprisene, da tillates ikke sannferdige eksperter som Odd Handegård i panelet. Med en kompetanse som lett går i ring rundt de konforme og spesielt utvalgte - ja, direkte til den nakne sannheten. De «konforme» synger alltid de av myndighetenes ønskede og tildekkende og bevisst forvirrende strofene. Men Handegård forteller oss realitetene. Derfor er han hatet og ekskludert. Hva slags demokrati og sannhet er dette?
 
Nei, dette er et rigget system nær diktatorisk i sin form, hvorved makten tillates, gjennom riksmediene og andre begunstigede medløpere, å late seg nasjonalt «opptatte» og seg «selv-oppofrende». Ikke tro på dem et sekund, de bryr seg overhodet ikke om folk flest, noe Jonas i fjor høst falskt lovet «at denne gang er det vanlige folks tur». Men ikke før var han godt i statsministerstolen, så var valgløftet glemt. Og Ap-uærligheten ble uttrykkelig demonstrert ved at mange av stortingsrepresentantene var uærlige, med snuskede tildragelser. Den Ap mest sannferdige, ifølge Jonas, og hun derfor verdig til å bli selveste Stortingspresidenten (nest etter kongen i verdighet), måtte deretter gå i skam - bare til fordel for Jonas unorske «neste valg» en iraner. Og sågar Aps nestleder, Hadia Tadjik, ble tatt i snusk, men ble likevel hjertelig ønsket tilbake på tinget av Jonas personlig. Er mannen totalt tonedøv?
 
Tro ikke at jeg liker å kritisere en norsk regjering. Men hva valg har vi når maktens kjøpte og betalte medløpere ikke gjør jobben, men tvert imot tildekker realitetene i en skremmende grad. Gro Harlem Brundtland forsøkte å hjelpe sin tidligere koffertbærer ved å synes synd på Jonas med så mye både lokalt og internasjonalt nå plutselig imot ham.. Nei, dessverre feil, til tross for alle hans antatte gode sider er han, som Erna, nasjonalt uskikket statsministervervet. Men kanskje skikket til en byråkratjobb i Brussels til fremme av EUs føderale myndighet over Norge og alle andre nasjonalstater. EU er stadig i krise, men også det tildekkes av Jonas og Erna. Aller verst, det skrekkelig korrupte Biden-regimet, det holder de nevnte to tilsynelatende med i tykt og tynt, blinde for en oss Vestens sivilisasjonsmessige truende tilintetgjørelse. At dette neppe hadde skjedd med den fredelige nasjonalt opptatte Donald Trump ved roret, det kan de bare ikke innrømme uten å sette to streker under svaret, de tok og tar stadig grusomt feil.
 
Covid19-skandalen åpenbarer seg mer, dag for dag, som et «folkemord» påtrykket oss av onde, skruppelløse mennesker som ikke vil menneskeheten godt, en kriminell farsott som burde få straffemessige følger for profitørene som sto bak. De økende uforklarlige, og store dødsfallene kan ikke lenger skjules, og verst, barn ble påtvunget en uprøvet, pretendert nødvendig «vaksine» fra konsekvensene av et tiltenkt bio-våpen fra lang tid tilbake. Dette er rett og slett menneskeheten skremmende.  De som kriminelt tenkte fortjeneste «over døde kropper» bør stilles for retten; og det inkluderer Pfizer og andre produsenter, og hele denne profitable pharma-industrien. Dette siste hørte jeg i dag i et intervju med og fra den kjente amerikaneren Dr. David Martin som forklarte realitetene; at innen 2028 vil kanskje 700 milioner verden rundt ha dødd før marerittet tar slutt. Intervjuet finnes på Spikers Corner 18/8/22
 
Verdens politiske myndigheter er ikke lenger for sine undersåtter, det er ikke å skjule for noen nasjonale urbefolkninger lenger, her som tildels ellers i verden. Globalistene er de hensynsløst verste, de respekterer ikke nasjonale forskjeller og ønsker i den vestlige verden, det ut fra sitt globale karrierespill, hvor hensikten helliger middelet, egen karriere og makt. Vesten er knapt lenger bedre enn Østen. Og USA er ikke lenger oss en ledestjerne med Biden-regimet til rors. At hverken Jonas eller Erna roper folket varsko, betyr enkelt de ikke kvalifiserer seg for en statsminister-rolle. 
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer