Om Erik Selle, et skikkelig mannfolk. Og litt mer...

Av Dan Odfjell. 

Han representer partiet Konservativt, og jeg så ham intervjuet av Hans Rustad på DOC.TV 26/6/23, en meningsfull samtale om veien vi vandrer i vårt Norge, hvor gledelig, de begge synes rimelig positive til at forandring nå endelig synes på vei, vekk fra det stereotype, politisk falske snakket vi er vant med fra norske stortings-politikere. Erik Selle er absolutt annerledes, kontant og tydelig og helt fri for autopilot tåketale. Han kan lett stå opp mot Erna Solberg og Jonas Gahr Støre og vise dem vinterveien bare han får lov. Men derfor får han ikke lov, NRK og alle riksmediene blokker ham regelrett og høyst udemokratisk ut. Men som Hans Rustad blant annet der sa, vi nordmenn ønsker ikke at Norge skal sloss mot Russland, og vi misliker intenst den unødige krigen i Ukraina. Vi vil ha stopp mht Jonas´s dobbeltmoral og hans ledtog med USA og den svake Jens Stoltenberg og Nato. For egen del legger jeg til, det er totalt forfeilet av Norge å legge seg ut mot Russland, våre store nabo i nord. Som etter all sannsynlighet og med rette, vil vinne denne krigen som er USA oppegget, dirigert og skittent propagandert til et russerhat som reflekterte mennesker i Norge overhodet ikke sympatiserer med.

At Vladimir Putin ikke ønsker Pride og annen vestlig kultur til «kontaminering» av det russiske samfunnet, er både rett og riktig, Vesten er blitt Woke med en radikal, ja helt tussete, ny kjønnsideologi.. Om dette siste uttrykte jeg mine tanker samme dag på SC med innlegget «Er Pride blitt flagg-skipet for politisk korrekthet» hvor jeg tok tak i Pride-minister Anette Trettebergstuen´s nær kjønns-ekstremisme - heldigvis trakk hun seg pga habilitetsproblemer.

At også nest-lederen i Ap, Tonje Brenna, har fått tilsvarende habilitetsproblemer, er verre for Jonas å håndtere. Som nå må vise seg som en mann eller som en kjerring. Han kan ikke skylde på andre enn seg selv for egen mannskapsutvelgelse. Fra første stund av med Eva Kristin Hansen til stortingspresident og deretter, den ene nær verre enn den andre, et håpløst persongalleri. At Ap ikke har bedre ministerkandidater å velge mellom, viser hvor dårlig det står til i partiet, ikke lenger et arbeiderorientert parti, nå verken hummer eller kanari, verken fugl eller fisk. Jeg vet hva jeg ville gjort, jeg ville kastet kortene og reist langt vekk. «For det fikk mannen fordi han var dum, og ikke beregnet sitt publikum».

Putin er kommet styrket ut av Prigozhin «mytteriet». Han var sindig og ryddet opp på en måte som russerne flest likte, nemlig intet blodbad. Men vestlige medier liker å beskrive Putin som svekket i samsvar med deres vanlige narrativ. Dette blir ikke lett for den vestlige, USA-dikterte blokken, for det naturlige er våpenhvile og fredsforhandlinger. Men stor vestlig prestige står til tap, og det unner jeg faktisk det korrupte Biden-regimet, ennskjønt vestlige media stadig hisser til mer krig. Som også har sprengingene av gassrørene i Østersjøen på samvittigheten, med eller uten Jonas og Norge på lag. Det tykner til for imperialistene i Washington, hele verden har fått nok og protesterer og fraber seg USA i fortsettelsen. «Gå tilbake til start», het det i monopolspillet, om jeg husker rett. Men veien tilbake blir lang og vanskelig. Det første som må skje, er en rett-tenkende, ærlig og ny president i Det hvite Hus. Det motarbeider den korrupte venstre-siden med alle midler, udemokratisk. Dette vet NRK og riksmediene utmerket godt, men løgn-mediene holder sammen og tildekker slik sannhet.

Når riksmediene ikke rapporterer sannhet, har vi ikke et sant demokrati i Norge, så enkelt kan det sies. NRK må avvikles, ellers blir ikke folket orientert nøytralt og sannferdig og kan forme sine egne oppfatninger og valg. Erna Solberg hadde anledningen gjennom hele 8 år som statsminister, men gjorde det motsatte: 1) Hun avviklet NRK kontingent-betalingen som gjorde at folk kunne abonnere eller ikke, det var da et valg. Men hun innførte betaling via skatteseddelen så alle tvinges til betaling, enten de ønsker kanalen eller ei. Og som borgerlig var det direkte uforståelig, spesielt siden NRK er ensidig propaganderende, på folkemunne kalt ARK for Arbeiderpartiet.. Erna hadde muligheten til å gjøre noe med saken, men gjorde intet. Men det er verre enn som så: Ap ansatte Gjermund Eriksen sommeren 2013 da de så at de kunne miste regjeringsmakten. Derfor på en 5 års såkalt åremålskontrakt ansatte de Eriksen for å overlappe en antatt 4-års periode. Men 2) Erna fikk en ny 4-årsperiode og skulle selvfølgelig fått på plass en solid borgerlig person. Men nei, hun forlenget sosialisten, tidligere fra SV, for nye 5 år og ødela slik opplagt for de borgerlige. Er svaret at hun selv er blitt sosialist og på lag med Ap, noe mye tyder på? Jeg håper Erna blir straffet og ikke minst for å ha fratatt oss den rimelige strømmen, gitt gratis til EU. Hvor fanatisk eller dum går det anti-norsk an å være?

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer