Er Pride blitt flaggskipet for politisk korrekthet?

Av Dan Odfjell. 

Neppe, bare en sinnssyk farsott blitt. Omfavnet av Ap-kameratene Jonas og Raymond som sammen begeistret danset på selveste Karl Johan, bare frodige Erna i bastskjørt manglet før latterligheten var perfekt. Lite seriøse politikere dette, som demonstrerer en slags hypnotisk totalitarisme, hvor «like rettigheter» nå er gått over til å bli en kamp hvor alle må markere seg på lag med «toleranse for ren galskap», ja som teite-små-lemen på marsj til sitt sikre endelikt. Med nulltoleranse for alt det gamle, det normale; trenden som synes utgått eller forsterket fra det korrupte USA-Biden-regimet som Norge helt ukritisk omfavner, Ukraina løgnen inkludert. Og Pride betyr stolthet, men stolthet for hva - hva som helst? Woke betyr vel våken, men våken for hva? Begge ord er deler av en ny «verdensforestilling» av liberalisme med absolutt alt tillatt.. Men opplagt, slikt fører til det motsatte av fordragelighet - til et menneskelig kaos, i USA allerede klart demonstrert. Ikke-vestlige land tar avstand fra oss, ikke forbausende.

Senest har vi Pride- og kulturminister  Anette Trettebergstuen (Ap) med sine utrerte normer, verdier og kjønns-holdninger, nå røpet at statsministeren ikke ba henne gå av.. Det har han helt sikkert heller ikke turt fortelle Tonje Brenna (Ap) om å gjøre, som er ute i akkurat det samme uføre mht habilitetsregler, som omtalt på document.no 23/6/23. Der synes ingen grense for Jonas Gahr Støre´s mange feilutnevnelser, som startet statsminister-karrieren sin ved valget av den uærlige Eva Kristin Hansen til Stortings-president, deretter Masud Gharahkhani fra Iran, begge rangert nest etter Kongen i norsk verdighet.. Også Trettebergstuen´s feilutnevnelser er mange, de fleste fra sitt eget fylke, Hedmark. Verdt å nevne er Bård Nyland, Ap´s tidligere leder av partiets homonettverk og tidligere generalsekretær for Landsforeningen for homofile, lesbiske, bifile og transpersoner. Sammen med ham mottok Pride-ministeren i 2018 Sørlandets litteraturpris for boken Homo; var det hva som kvalifiserte henne som minister?

Nå er det dog slik at noen mennesker, ofte ureflekterte sådanne, de arbeider for kaos gjennom nedbrytning av det bestående, det normale, og uten hensyn til alle oss andre. Samt med den opplagte risiko ved å ønske brå og forsert forandring, nemlig uønskede nedsider. Det tror jeg Gro Harlem Brundtland (Ap) ikke tenkte mye på da hun ønsket seg Ap-sosialklienter fra Midtøsten og Afrika med en helt annen kultur enn den norske. Hun argumenterte for mangfold og multikultur samt for EU. Men dessverre, hun tok grovt feil, og jeg mener, for eksempel, at vi allerede har fått et helt unødig «svensk» kaos. Samt at kulturelt mangfold overhodet ikke er en styrke, store nasjoner verden rundt mener faktisk det stikk motsatte, og det gjelder også alle de mange islamske landene. De er alle anti-Pride og jeg forstår dem, akkurat der. 

På SC 22/6/23 hadde Amund Garfors et varsku til våre statsmyndigheter under tittelen: «Er all anstendighet, moral og fornuft forsvunnet?" Og han omhandlet der Pride-galskapen bedre enn  jeg klarer, som nå bor i et mer konservativt land, Chile, hvor den meget venstrevridde nye presidenten forsøkte Pride innført.. Men folk avviste blankt forslaget tredd ned over skole-systemet, ja slik ble Pride avvist i et land som er fattig og katolsk og som ikke har råd til slikt uverdig tøys. Så enkel var slutten på kjønnsforvirret undervisning i Chile, hvor vi mange mener en hvers rettigheter slutter der den andres begynner. Dette synes nå udemokratisk og dekadent og forlatt på veien til den vestlige verdens undergang, mye likt Romer-riket som trodde at brød og sirkus var måten til å holde folkemassene passive og nede på. Nei, Jonas, løgn og smuler fra en bugnende statskasse er heller ikke veien å holde nordmenn nede..

Det var flaut å se den jordnære Olav Thon bøye av for Pride-galskapen, at ingen lenger skal ha rett til individualisme. Thon ville ikke ha Pride-flaggene på sine hoteller. Om han hadde stått på sitt, tror jeg få ville sviktet ham, desto mer som han leverer god verdi for pengene. Jeg tror heller mange ville støttet ham, ja  gjort hans hotell-kjede bare sterkere. Vi skal nemlig ikke la oss mobbe av politiske utrerte, når selvstendighet og viking-kraft var det som bygget landet, og som fikk et tilbakeslag under Danmarks styrelse, i 400 mørke år. Og nå vil våre myndigheter  ytterligere legge oss under EU, det helt motsatte av vår selvstendige lykke, også det vil vise seg, for allerede er vi fattig-gjort nok.. Til Jonas lille forsvar, Erna Solberg synes ennå mer hissig på å få oss underlagt EU enn ham. For øvrig synes de to helt på lag i avviklingen av Norge.

Kina og Russland underlegger seg ikke slikt dekadent tøys som Pride og Woke, det siste de vil ønsker seg. «Utenfra» ser de utvilsomt best hvordan Vestens tapte konservatisme, vilje og moral ødelegger oss innenfra. Bemerk, dette var to land vi tidligere ikke ville sammenligne oss med. Men nå samler de resten av verden rundt seg under BRICS-alliansen. Og USA, som er tilsvarende korrupt, er ingen selvskreven ledestjerne for den vestlige verden lenger; det oss meget foruroligende. Katalysatoren til USA´s fall er deres mange regimeskifte- kriger, senest og alvorligst med Nato i Ukraina, en gigantisk tabbe. Med et EU uten statsmenn som lett lar seg propagandere og dirigere til er konstruert hat mot Russland. EU settes slik alvorlig tilbake.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer