Er politikernes karriereplanlegging blitt tidens uting?

Av Dan Odfjell. 

Før dagens tema, først må jeg fortelle, for første gang tok jeg meg inn i nettavisen derimot.no og leste redaktøren Knut Lindtners selv-erklæring om hans tidligere ståsted som kommunist. Det er han ikke lenger, og han er velsignet klar når han erklærer at kampen for demokrati er fundamental, at uten full åpenhet og tilgang til relevant informasjon kan ikke demokratiet fungere. Hjertens enig her.  Det betyr vi begge er «protestanter» til dagens manglende demokrati og kan kjempe for forandring sammen, min invitasjon. 


Jeg publiserte nettopp 2/10/23 på nettstedet Spikers Corner innlegget «Norge trenger ærlig nasjonalistisk, ikke globalistisk politikkFor vi synes enige i at det arbeidende mennesket er selve vårt felles samfunnsgrunnlag, ikke skulkernes. De skaper ikke verdiene og fortjener knapt sympati i det hele tatt, enten de er etniske norske eller fremmede. Lindtner er sannsynligvis ateist, det kan jeg godt forholde meg til, selv om jeg er kristen. For vi er enige om det ønskede, norske felleskapet, ikke EU, slik jeg leser ham. 

 

Det tvangspregede sovjetiske systemet er erstattet av «det russiske» under ledelse av Vladimir Putin, som inkluderer kristendom, som tidligere var stengt forbudt, og måtte fungere i det skjulte. Og bare for å ha sagt det, jeg ser absolutt på USA´s imperialisme som forfeilet og passé, ikke minst mht Ukraina. Jeg er en sterk motstander av Ukraina-krigen som er særs dårlig opplyst i Norge, som forfeilet heier på Jens Stoltenberg, tidligere en arg Nato-motstander, forstå det hele den som kan. Men dessverre, Jonas Gahr Støre er også en nikkedukke under det korrupte Biden-regimet. Dette har gjort Norge, med nærmere 100 milliarder i støtte til Ukraina i kamp med Russland - kampvåpen inkludert - til en krigsdeltager mot vår store nabo i nord, som vi tidligere har kunnet samarbeide med. At Russland synes å vinne bakkekrigen, synes ikke vår nåværende statsminister i sitt overmot engang å ha kunnet tenke seg..

 

Hele denne situasjonen vil jeg gjerne diskutere med Hr Lindtner neste gang jeg er i Bergen, inkludert det at norske riksmedier synes kommet ut på feil side.. Dersom Russland vinner i Ukraina, har det store implikasjoner for EU og den vestlige verden. Slik kan vi godt si at Norge lever i farlige og utfordrende tider. Holder norske riksmedier med Biden-regimet, betyr det nemlig at også våre topp-politikere gjør det.. De er jo betalt og nær på samme lag i alt. Og det igjen betyr at både Stoltenberg og parkameraten Gahr Støre nå er blitt til en uheldig norsk belastning for Norge vis-a-vis Russland.. De to Ap-kameratene har jo tidligere vist seg USA underdanige, i 2011 ved raskt og med våre kampflys villige og barbariske innsats ved å bombe Libya nær tilbake til steinalderen, den gang det mest lovende fremgangsrike afrikanske landet under Muamar el Gedafi - som plent nektet å la seg underordne USA, tenk det.. Hva vi nå ser, er at verden stort sett har fått mer enn nok av USA´s imperialistiske ledelse, men tydeligvis ikke Norge..

 

Så dagens overskrift; broiler-preget karriereplanlegging, godt betalt på folkets bekostning. Det var tidligere ikke politikeres målsetting, en langt mer ærlig og økt-preget individuell innsats, et nært kall for en samfunnsmessig forandring ut fra ideologiske oppfatninger, ikke en kollektiv-masse-levevei, slik det konformt synes blitt. Stortinget var stedet for livlig debatt, nå får folk knapt føle eller se våre representanters deltagelse, for politiker-klassen har gjort seg skjermet og knapt offentlig tilstedeværende, og verst, fornyelse og nytt blod er uønsket, ingen forstyrrelser her, takk. Det politiske og offentlige ord-skiftet er ikke det minste spontant lenger, alt bevisst dempet og politisk korrekt for å holde folket nede og passivt. Det levende, livlige ordskiftet som engasjerer til offentlig debatt, det bevisst kveles, nå er det søvndyssende, innpakkede tirader som tjener våre topp politikere, mer opptatt av utenriks- enn innenriks-arbeide.

 

Og da gir svaret seg selv, innenriks å arbeide for folk flest, er det givende og vårt viktigste, men det lønner seg knapt for topp politikerne.. De ønsker seg eksponering blant de verdensledende og berømte, og ved å spille seg opp mot fremmede autoriteter. I prosessen gir de Norge fra oss, billig strøm og milliarder til EU, WEF, WHO og det korrupte FN. De flyr og bor på første klasse og skyr ikke hva det koster, pytt pytt, det betaler folket som uansett ingenting forstår.. Dette siste er faktisk ønsket, de høytflyvende påminner oss om Ikaros som, ifølge den greske mytologien, i sitt overmot fløy for nær solen slik at voksen som festet vingene, smeltet med resultat vingene falt av, det til et stup mot jorden og hans tilintetgjørelse. Etter 1970 og olje-bonanzaen er vår etniske befolkning ekstra fordummet, slik som i Sverige, og snart er vi akkurat like ille ute. Skylden har våre politikere og deres mange betalte medhjelpere med NRK og riksmediene i spissen, som regelmessig og bevisst tildekker sannhet, det for å fremme og pusse på sin egen oss kortsiktige fasade, egen makt og lønnsomme karrierer. Usselt løgnaktig kryp.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer