Norge trenger ærlig nasjonalistisk, ikke globalistisk politikk

Av Dan Odfjell. 

Og det får vi ikke hverken med Erna eller Jonas. For de er fanatiske globalister som gir vår billige strøm og utallige milliarder og annet på båten, til EU, eller til hvem som helst, dem som fremmer deres egoistisk pregete interesser. De, sammen med NRK og riksmediene, er blitt det trauste norske folkets fiender, som tilrettelegger for svenske tilstander i Norge. Kortere greier jeg knapt å få sagt det, samt min mening, at foruten de kjøpte og betalte og ensidig tildekkende og propaganderende makt-mediene ville det norske folkedemokratiet lett kunnet konkurrere med Sveits, om å ha det beste og mest demokratiske, folke-vennlige systemet i Europa. Slik som det nå er, opererer vi i bunnsjiktet, og nettopp med disse to løgnaktige toppolitikerne her nevnt, begge selvopptatte og oss forrådende. De står på en felles makt-plattform, nesten totalitær, samt et styrings system som knapt muliggjør forandring, nettopp fordi makt-forandring er dem truende og u-ønskelig..

 

Mon tro om ikke det lenge «mørklagte» Norge kanskje likevel våkner opp, takket være et Sverige som nå setter inn militæret «til politiets hjelp» for å få kontroll over de innvandrer-kriminelle. Les innlegget 30/9/23 på document.no: «Internasjonale medier om Sverige: «En «krigssone»,«vill vest». Nær hele verden, bortsett da fra Norge, registrer vårt naboland med sjokkartet vantro, «et mareritt», ifølge artikkelforfatteren Tore Kristiansen. Han refererer engelske og andre lands aviser som beskriver «forgjengerlandet» nå preget av «barnesoldater, henrettelser og bomber». Finland-korrespondenten Carina Holmberg uttrykker frykt for at svensk gjengkriminalitet skal få fotfeste også der. Til og med NRK er såvidt forsiktig begynt å uttale seg om Sverige. Men det politiske underlagte NRK nevner selvsagt ikke voldsutviklingen i Oslo, Tromsø og Bodø, der går grensen..

 

Det amerikanske nyhetsbyrået AP skriver at «å involvere militæret i politiet» vil være et svært uvanlig skritt fra Sverige, noe som understreker alvoret i gjeng-volden som har krevd et dusin liv i landet bare denne siste måneden, inkluderende tenåringer og uskyldige forbipasserende. For egen del tillegges, ikke rart at alle som nå kan, de forlater Sverige, en rapportert bratt, økende trend helt forståelig, men trist; landet ytterligere fattiggjort og fortapt. Bittert er dette for de gamle og de fattige, de som de svenske myndigheter i årevis har media-indoktrinert til ikke å kunne forstå sitt eget beste; det er nå for sent. Og i Norge er vi på vei i den presis samme ulykkelige retningen; verst, våre enfoldige politikere greier ikke engang å lære av hva som lenge og tydelig har ført til det fortapte Sverige.

 

Sylvi Listhaug returnerte fra en tur til Sverige for 10 år siden. Hun rapporterte om «svenske tilstander» og ble unisont offentlig klubbet ned og kritisert fra et samstemmig radikalt norsk pressekorps, det samme som vi dessverre fremdeles har.. Disse «tildekkende løgnerne» er folkets fiender fortsatt, de kan ikke korrigeres og må derfor forkastet også som vårt demokratis fiender, en merkelig forsamling av trang-tenkte globalister som synes å tro på en julenissens snillhet. Og som på ut- og innpust synes å ha blitt bortskjemte sofa-kommunister, som svært lite intellektuelt plaprer i kor, ja ufortjent tjener de sitt brød på det; på tvers av oss andre nasjonalisters ønske om et godt og trygt Norge, ikke kopiert det voldelig Sverige. Jeg holder ikke pusten, men håper på et «mirakel» at vi, det forhatte sammensuriet, snart får våkne opp til en ny virkelighet.

 

Det samme gjelder Ukraina-krigen og dens krigsforbrytelser som rettferdiggjøres og tildekkes med løgn fra akkurat disse samme, de lenge erfarte maktmediene med NRK i spissen. Som sammen med Jonas og Jens vet hva de gjør, dog tillater det korrupte Biden-regimet uskyldig-gjort i krigens anledning. Hvorfor? Kun fordi det egoistisk og politisk tjener dem selv, ikke noe vi folk flest kan sympatisere med, med sannheten satt på hodet: Stedfortrederkrigen mot Russland synes en arrangert utspekulert og imperialistisk USA-handling, mye likt dets øvrige regimeskifte kriger, for tilfellet på tvers av Europas interesser, det vil nok historisk fremkomme. Vi er politisk rundlurte og fattiggjorte av falske globalister og u-demokratiske krefter, styrt fra Davos under tyskeren Klaus Schwab´s skumle «oligark» ledelse, dvs FNs totalitære og farlige en-verden tanke, selve resepten til unasjonalt kaos. 

 

Det var en Nato-løgn at Ukraina-krigen startet i februar i fjor, det har Jens Stoltenberg halvveis innrømmet senere.. Nei, til tross for forsikringer om det motsatte, Russland har lenge og stadig blitt presset østover, nær omringet av Nato-missiler. Russland er sindig langt mer defensivt enn aggressivt, med et ønsket godt forhold både til Nato og Europa, det har vært Putins politikk siden han kom til makten. Mens amerikanerne har eglet på seg Putin i Ukraina til å måtte forsvare seg. Dette er en lang historie jeg har omtalt før, om Minsk-avtalene som ble misbrukt av Vesten og om det USA-initierte, voldelige Maidan-kuppet mot den folkelige valgte og Russland-vennlige ukrainske presidenten som måtte flykte. Ved en militær begrenset operasjon forsøkte Putin å fremskaffe en forståelse om fred med Ukraina og oppnådde faktisk en fredsavtale med Zelensky i april i fjor. Men USA torpederte den avtalen og forlangte full krig. 

 

Nå har den store og umenneskelig krigen stilnet litt av. Russland har vunnet på bakken og stiller sterkt til forhandlinger. Men igjen er det det korrupte Biden-regimet som ikke vil innfinne seg med realitetene, og med en Jens Stoltenberg som klamrer seg til jobben og prestisjen, selv om han godt vet sannheten - nemlig, hadde han gitt beskjed, ved å be seg straks erstattet, da hadde freds-forhandlingene etter all sannsynlighet kommet i gang. Men nei, det ville røpet hans og Jonas unasjonale samspill mot Russland og satt Norge i forlegenhet.  At de to ufordelaktig  har manøvrert oss opp mot Russland, vil komme for en dag. Sammen har de ødelagt for Ap, men mye verre, de har alvorlig ødelagt for Norges nabo forhold til Russland.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 


Kommentarer