Erkebiskop Carlo Vigano. En falsk pandemi og innføring av en falsk vaksine. En kriminell plan for avfolkning av verden

Fra P54. 


Transcript:

Erkebiskop Vigano: Ja, takk for at dere gir meg denne muligheten til å tale til dere ved denne anledningen.


Og jeg vil dele med dere noen saker om den nåværende situasjonen i verden og i kirken.

I løpet av de siste fire årene har vi vært vitne til gjennomføringen av en kriminell plan for avfolkning av verden, oppnådd gjennom skapelsen av en falsk pandemi og innføring av hennes falske vaksine, som du nå vet er et biologisk masseødeleggelsesvåpen, designet med sikte på å ødelegge immunforsvaret til hele befolkningen, forårsake sterilitet og utbrudd av dødelige sykdommer.

Mange av våre venner og bekjente har dødd eller fått alvorlige skader som følge av bivirkningene av disse eksperimentelle gen-serumene.

Mange har for sent oppdaget at de har blitt ofre for en global plan med ett eneste manus og én eneste retning.

Det som er enda mer alvorlig, er at dette nye Malthusianske masseutryddelsesprosjektet, i tillegg til viljen til å kontrollere hver og en av oss ved hjelp av grafenoksid-nanostrukturer, har vært kunngjort for oss en stund av dem i Verdens helseorganisasjon og Verdens økonomiske forum som har unnfanget og implementert det.

Makthaverne i de vestlige statene, som er Bill Gates' og Klaus Schwabs gisler, har gjort seg medskyldige i denne forbrytelsen og demonstrert sin ondskapsfullhet og overlegg ved å forfalske data om påstått smitte, manipulere statistiske data for å tilskrive dødsfall og bivirkninger til covid-19, men ikke til genserumene, forby effektive behandlinger og innføre skadelige protokoller som ikke har noe vitenskapelig grunnlag, forby obduksjoner og forhindre nøyaktige rapporter til myndighetene.

I dette angrepet, som er uten sidestykke i menneskehetens historie, har vi vært vitne til at alle nasjonale og internasjonale institusjoner, hele den medisinske profesjonen og mediene har medvirket.

Det er gjennomført en sosialteknisk operasjon for å manipulere konsensus gjennom terrortrusler, utpressing og krenkelse av borgernes aller helligste grunnleggende rettigheter.

Rettsvesenet har forholdt seg taust.

De væpnede styrkene har sett den andre veien.

Lærere og prester har nidkjært samarbeidet.

Vi vet godt hvem som står bak denne forbrytelsen mot Gud og menneskeheten.

Selvsagt har de multinasjonale farmasøytiske selskapene tjent uforholdsmessig mye på massevaksineringen, og de er nå forberedt på å tjene enda flere milliarder dollar på behovet for behandlinger mot turbokreften som serumene deres har forårsaket.

De som selger vaksinen og tjener på å gi denne giften til gravide, barn og eldre, har finansiert de selvutnevnte ekspertene og betalt dem for å propagandere for løgnaktig virkningsgrad og sikkerhet gjennom massemediene.

Multinasjonale selskaper har tjent på dette, og på grunn av nedstengningene har de tatt plassen til småbedrifter, restauranter og lokale butikker.

Energileverandørene har tjent og tjener fortsatt på krisen som systemet har skapt.

De har tjent enorme summer på å øke prisene på strøm og gass, noe som tvinger bedrifter til å øke prisene og avvikle driften.

De som utnyttet restriksjonene for å jobbe hjemmefra, de som solgte masker som ikke bare var ubrukelige, men faktisk skadelige, de som leverte plexiglassbarrierer og hånddesinfeksjonsmidler, og de som administrerer måling av feber på offentlige steder, tok også sin del av fortjenesten.

Mange av dem som utmerket godt forsto hva som foregikk, foretrakk å tie for ikke å la muligheten gå fra seg til å tjene penger på livet og helsen til oss andre.

Men det er ikke bare penger som er motivet for denne kriminaliteten.

Bak motivasjonen til mange ligger viljen til makt hos den samfunnsnedbrytende Davos-eliten, som har som mål å etablere den nye verdensordenen.

Psykopandemien har vært en dekkoperasjon for det angrepet de nå retter mot økonomien, samfunnsstrukturen og selve menneskehetens liv.

15-minutters byer, digital identitet, tilbakeføring av penger og ødeleggelse av jordbruk og gårdsdrift tjener alle det samme formålet som er angitt i Agenda 2030 og Rockefeller Foundations store tilbakestillingsprosjekt.

Krigene i Ukraina og Palestina har også samme formål, nemlig å destabilisere den internasjonale ordenen, skape permanente kriser og skape konflikter som vil utarme de enkelte nasjonene og gi næring til den globalistiske Leviathan.

Gazas oljefelt er fristende mål for dem som ønsker å tilegne seg dem for å holde Europa og USA under utpressing, særlig når de samme folkene innfører en vanvittig energipolitikk i den falske klimakrisens navn.

I dag har gjerningsmennene bak disse forbrytelsene et navn og et ansikt, og deres medsammensvorne i statlige institusjoner er skyldige i høyforræderi og svært alvorlige forbrytelser.

Alle kommer fra World Economic Forum og var studenter i programmet Young Global Leaders for Tomorrow.


Andre, som George Soros, har støttet dem gjennom filantropiske stiftelser som gir næring til sosiale stridigheter, borgerkrig og fargerevolusjoner over hele verden.

Dette globale statskuppet må fordømmes, og de ansvarlige må stilles for retten og dømmes av en internasjonal domstol.

Men fremfor alt er det nødvendig at vi alle forstår at denne totale krigen mot menneskeheten ikke bare er motivert av deres begjær etter rikdom og makt, men først og fremst av et religiøst motiv, en teologisk grunn.

Årsaken er Satans hat: hat mot Gud, hat mot Guds skaperverk og hat mot mennesket som er skapt i Guds bilde og likhet.

Bill Gates, Klaus Schwab, George Soros og deres hundrevis av tjenere som de utpresser i regjeringen, hater alle Gud, og de hater livet, som bare Gud kan gi.

De hater kjærligheten, som bare kommer fra Gud.

De hater freden, som bare kan herske der Kristus hersker.

Som Tucker Carlson sa for noen dager siden, står vi overfor mennesker som tjener Satan og helvetes demoner.

Akkurat som de normale menneskene tilber og tjener Gud.

Dette er en kamp der kropp og sjel, materie og ånd, blir gjort til gjenstand for dødelige angrep fra mennesker og åndelige krefter.

Men la oss ikke glemme at hvis vår fiende benytter seg av hjelp fra infernalske ånder, har vi på vår side Herren Gud over alle hærskarer, Herren Gud, og alle hærskarer av engler og helgener som er uendelig mye mektigere.

Gud er allmektig.

La oss aldri glemme det.

Han er far. Han svikter ikke sine barn når det skjer en forbrytelse.

Og derfor oppfordrer jeg dere, kjære venner, til å kjempe denne kampen med de åndelige våpnene som Gud stiller til rådighet: bønn, tillit til Herren og bevisstheten om at denne fienden ikke vil bli beseiret der den er mest organisert og fryktinngytende, men ved å slå den der den er svak.

Denne svakheten kommer av hans fordervelse, av at han er underlagt det onde, av alle syndene han har begått og fortsatt begår: synder mot Guds små barn.

Fordi mennene og kvinnene som i løpet av disse fire årene har måttet tåle nedstengning, rettighetskrenkelser, arbeidsløshet og sosial segregering, ikke er villige til å tolerere forbrytelsene som dette forbannede nettverket av perverse og pedofile begår mot barn.

Derfor må du bringe frem i lyset og modig fordømme nettverket av medvirkning og forbrytelser fra politikere, bankfolk, skuespillere, journalister, prelater og kjente personer som er forenet av sin blodpakt.

Og hele slottet av løgner og bedrag som de har klekket ut, vil kollapse og dra med seg hele den globalistiske planen, woke-ideologien, kjønnsteorien, den falske klimakrisen og svindel og digital valuta.

"Simul staben, simul caden" sier den latinske læresetningen: "slik de står sammen, vil de også kollapse sammen".

Vær derfor sterke under Kristi banner og i Guds hær, som er allmektig og som vant korset, har allerede vunnet verden som nå går inn i sin siste fase.

Samle dere rundt Herren, påkall Hans hellige navn, og dette vil gi kraft til kampen.

Husk Paulus' ord: "Jeg kan gjøre alt ved ham som styrker meg".

Må Gud velsigne dere alle.

https://www.globalresearch.ca/video-archbishop-carlo-vigano-statement-meeting-medical-doctors-covid-ethics-international-world/5845737

Kommentarer