Arbeiderpartiet og deres støtte til terrorister

Av Ignatius Proselyte.

Ettersom Støre var så dum at han trakk inn 22/7: Listhaug fortjener ros for å koble Arbeiderpartiet til sikkerheten i Norge;

Tidligere AUF'er Ivar Fjeld skrev i sin utmerkede bok, "Den Rød Grønne Terrorøya" om sosialistenes bånd og sympatier med grupper som Hamas og PFLP. I boken dokumenterer Fjeld venstresidens samarbeid og støtte til palestinske terrorister.

Det refereres til kjente navn som AUF-leder Gry Larsen, Jens Stoltenberg, Anniken Huitfeldt, Martin Henriksen og Eskil Pedersen. AUF hadde også samarbeid med Fatah Youth. Her følger et innblikk fra boken;

Gry Larsen ble nektet adgang til Israel fordi hun ble betraktet som en sikkerhetsrisiko. I 2007 var hun politisk rådgiver for Jonas Gahr Støre som da var utenriksminister. Den 15. juli 2006 møter statsminister Jens Stoltenberg lederen av Fatah Youth, Hassan Faraj, på Utøya. Litt under fire år senere dukker Hassan Faraj opp på Palestinsk TV sammen med en gruppe som søker martyrdøden i kampen mot Israel.

Den 21. juli 2007 gir Jens Stoltenberg grønt lys for en norsk kampanje for å få terror dømte Hussam Shaheeen satt fri fra fengsel i Israel. Stoltenberg bekrefter at den terror dømte Araberen har besøkt Utøya flere ganger og har venner i AUF og Arbeiderpartiet.

Anniken Huitfeldt (AP) gir støtte til terrordømt palestiner, 25.07.2007.

Raymond Johansen møter Hamas-leder Ismail Haniyeh i Gaza i 2007.
"Allah elsker Raymond" skrev VG, og refererer til hemmelige møter med Hamas-regjeringen.

Noen korte sitater fra boken."AUF svarer med å uttrykke sympati og støtte til Hamas." side 29 "Rød Ungdom knytter kontakter med arabiske drapsmenn." "Arabiske terrorister avbildet på Utøya"

Rød Ungdom har sommer leir på Utøya hvor det samles inn penger til PFLP som i 2001 drepte Israels turistminister. NRK publiserte den 4. august at Rød Ungdom samler inn penger til en "terrorlistet" organisasjon.

31. Mai 2010 stopper Israels marine et Tyrkisk skip som prøver å trenge gjennom den lovlige israelske marineblokkaden av Gaza. Hadia Tajik bruker den påfølgende dagen til å kreve norsk støtte til Hamas. Tajik var i 2008 politisk rådgiver for statsminister Jens Stoltenberg.

"Vendt mot Mekka fra Utøya" I 2009 leide AUF storsalen på Utøya ut til en muslimsk sekt. Salen ble omgjort til et Islamsk bønnesenter.

TV2's avsløring av Gahr Støre`s samtaler med Hamas den 28. januar 2011 avdekket et hemmelighets-stemplet dobbeltspill i toppen av Arbeiderpartiet. Gahr Støre blir tatt i løgn.

Hva vil KrF og SP gjøre? Hvilken side av historien / sannheten vil de falle ned på?

Ser ikke lyst ut med skrot-holdningene til Vedum, Arnstad, Hareide...

Ignatius Proselyte

Jonas Gahr Støre lyver om samtaler med Hamas!


Intervju med Ivar Fjell