Hva Bibelen sier om en islamsk Antikrist

Ny bok - "Dyret fra Midtøsten"

Islam er det mektigste antikristelige system i verden og vokser hurtig, samtidig ser vi en voldsom radikalisering som kalles islamisme. Islamismen truer Israels eksistens og forfølger jøder og kristne mer enn noe annet.

Joel Richardson har laget et solid fundament ut ifra Guds ord som bl.a. avliver teorien om at Antikrist kommer fra et gjenoppstått Romerriket. Han underviser og dokumenterer grundig at Antikrist vil bli en muslimsk leder som står frem fra et gjenoppstått islamsk rike, og at folkene i Midtøsten vil bli de fremste tilhengerne hans.

Mange kristne er i dag forvirret og forstår ikke islams sanne natur og hva islamismen fører til. Det er viktig at kristne nå våkner opp, og forstår islams sentrale rolle i endetiden.

Boken er lettlest og gjør det profetiske ord mye lettere å forstå. Du vil bli forbløffet av hvor enkelt det faktisk er!

http://www.perleporten.org/site/index.php?class=conteudo&method=listar&id_categoria=82




Noen anbefalinger:

"Denne boken vil utfordre ditt syn på endetiden ... Jeg har studert Bibelens profetier i mer enn 30 år, og Joel Richardson har utfordret mine mest grunnleggende holdninger på en effektiv måte ... Du skylder deg selv å bli utfordret du også."

- Joseph Farah, Grunnlegger & Adm. Dir i World Net Daily
--------------------------------------------------


"Dette er den beste boken om Bibelens profetier jeg noensinne har lest. Den har fullstendig forandret mitt syn på hva Bibelen sier om endetiden."

- Alan Singler, Militær Etterretningsanalytiker, Hæren. Pensjonert fra USAs Forsvarsdepartement, Radiovert.

--------------------------------------------------


"Joels bok, Dyret fra Midtøsten, er en bibelsk sunn, historisk grundig og fagmessig begrunnet bok som beviser uten altfor mye tvil akkurat hvor Antikrist vil komme fra og hvilke nasjoner han vil føre mot Jerusalem.

Det trenger å komme en rystelse blant dagens profetilærere som har gått glipp av denne opplagte konklusjonen. Du kan bli sjokkert om du ikke leser med et åpen sinn og med et hjerte som de kristne i Berøa."

- Bill Wilson, Journalist, kommentator og forfatter av Skodd til krig, Å leve seierrikt i Endetiden. (Warshod, Living Victoriously in the End Times.)

--------------------------------------------------


"Joel Richardson er en forfatter som MÅ leses. Mens mange bibellærere har lært oss å se mot Vesten for oppfyllelsen av Bibelens profetier, er Richardsons perspektiv og dokumentasjon rett på sak.

Joel minner oss på at Guds trone ikke er kledd i USAs, Storbritannias eller EUs flagg.

Joel leder leseren tilbake til det faktum at Bibelen tvers igjennom er en Israels-sentrert / Midtøsten-orientert bok og at vi må se mot Østen for å se oppfyllelsen av Bibelens profetier og ikke mot Vesten."

- Ray Gano, Forfatter av ?Overlev den kommende stormen,? (Surviving the Coming Storm). Leder av www.prophezine.com

------------------------------------------------

"Joel Richardson ble håndplukket av Gud og gitt en spesiell åpenbaring om bibelske profetier som gjelder endetiden.

Gjennom hans undervisning vil du få de løse trådene til å samles og bli forbløffet over de mysterier han bretter ut fra Daniels bok og Åpenbaringsboken."

- Sid Roth, internasjonalt kjent messiansk jødisk leder og TV-vert.

----------------------------------------------

Kommentarer