NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 20. mai 2015

Stopp galskapen før helvete bryter løs!

EUs grensepoliti FRONTEX frykter at ca. en million mennesker skal forsøke å krysse Middelhavet i år. En stor andel kommer fra Syria, Somalia og Eritrea. Enhver oppegående person ser jo hvilke enorme problemer dette vil medføre. Ikke minst hvor alle disse skal gjøre av seg. Dersom de skal fordeles rundt omkring i Europa, da vil Norge få tildelt minst 100.000. I tillegg får vi 10.000 syrere, som det visstnok skal være flertall for på Stortinget.

Heldigvis ser det ut som lykken er bedre enn forstanden. For nå vil EU godkjenne en marineoperasjon mot personer som smugler mennesker over Middelhavet. EUs forsvars- og utenriksministre var samlet mandag for å vedta en plan for å bekjempe disse menneskesmuglerne. Og det var ikke en dag for tidlig!

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg har også nå advart mot at IS-terrorister kan skjule seg blant disse båt-migrantene. Og når selv NATO kommer med slike advarsler, da er det vel på tide å lytte? Eller skal fortsatt de som har innvandring som en lukrativ levevei, nok en gang få sin vilje? For slike uansvarlige mennesker som Norge dessverre har altfor mange av, de har sine forskrudde, perverse og antinasjonale handlinger som sin eneste agenda!

Hvorfor bryr de seg ikke om fakta? Minst 25% av illegale afrikanere er bærere av hepatitt C. Svært mange av disse har bakterielle infeksjoner, virussmitte og kjønnssykdommer med i "kofferten" - og det mens antibiotika snart ikke virker. Mens prisen på EN behandling av hepatitt C er på 350.000 kroner! I say no more!

ANKENES, 19.05.2015 AMUND GARFORS