NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 18. august 2016

En Hedersmann av de få

Av Amund Garfors.

Nylig gikk politiinspektør Thomas Utne Pettersen ut med et meget bra avisinnlegg i Haugesunds Avis. Der han tok bladet fra munnen og fortalte i klare og tydelige ord, sannheten om det som politikere og samfunnstopper prøver å holde skjult for folket. Nemlig den berettigede fremmedfrykt som flere og flere føler i dag. Der vi ser landet vårt forandre seg til noe skremmende og fremmed. Og som vi aldri har fått være med på å bestemme om det er et slikt samfunn vi vil ha. At folk flest er skeptisk til å få sitt land fylt opp med flyktninger og asylanter fra Midt-Østen og Afrika, det er aldeles ikke utslag av noe kynisme, slik noen påstår. Men derimot kun et rop om at vi vil ha landet vårt i fred for en kommende katastrofe. Og som også er på vei mot oss.

For en behøver ikke være framtidsforsker for å se at dette eksperimentet kommer til å ende med katastrofe i et lite land som Norge. Der det vil koste både blod om mye penger!  Og en kan jo spørre seg hvor høy denne prisen skal være for at vi her i Norge skal være den ”gode samaritan” mot noen få tusen lykkejegere? For det finnes mange titalls millioner av andre mennesker her i verden som er i nød. Og som sikkert kunne tenkt seg et nytt liv i Norge. Men det eneste vi oppnår er å ødelegge vårt eget land. Der vi kommer til å føle utryggheten og angsten. Ja, der vi skal gå og se oss over skuldra til en hver tid. Og da tenker jeg mest på våre kvinner som går en meget usikker og farlig tid i møte. Det er nemlig nok å se til Tyskland. Hvor seksuelle overgrep har nådd epidemiske proporsjoner etter Angela Merkels vanvidd ved å åpne grensene for millioner av migranter fra Afrika, Asia og Midt-Østen.

Det som forundrer meg og gjør meg redd, det er at det er noen som prøver seg på ”å ta” denne politimannen, i stedet for å ta opp det problemet som alle tydelig kan se skjer i samfunnet. Men som likevel skal feies under teppet. Vi ser også liten debatt på TV og radio. Der også de største avisene prøver å tone dette ned, og heller slipper til såkalte ”samfunnsvitere” som får lov å komme med  eder og galle mot denne politiinspektøren. Selv om de ser at dette landet står på kanten av stupet. Kun for å bli tatt inn i varmen og å være inkluderende.

Hvorfor tør ikke disse bedreviterne å snakke om gjengvoldtektene, jenter som blir dratt inn i hus og gruppevoldtatt som er ”kultur” i disse kretsene?  Eller de burde for skams skyld heller snakke om alle eldre som blir slått ned og ranet i sine egne leiligheter og som ikke tør gå utfor døra.  De burde snakket om norske banker som blir lurt og svindlet i 100 millioners klassen. Om den norske stat som blir bedratt for milliarder i skatter og avgiftsunndragelser fra utenlandsk mafia som opererer i Norge.  Ja, virkeligheten overgår nemlig fantasien i dette landet. Der politikerne sitter musestille og tror at dette skal gå seg til. Ja, der alt skal bli så bra så bra, bare vi får dem til å integrere seg.  Denne mantra man nå har hørt i 40 år, mens alt bare blir verre.

Og så tyter Erna Solberg og andre fantaster, som aldri får nok av denne ”berikelsen” - om at vi må respektere de fremmede, be dem  hjem på kaffe og te,  lære dem mer å kjenne og vise en større villighet til å leve side om side med dem.. Og det, selv om døtrene blir voldtatt på asyl- og flyktninginstituttets alter…

Nei, sier jeg! Vi skal aldeles ikke være tvunget til å ta imot fødselsoverskuddet fra dysfunksjonelle land som  kommer til å ruinere oss. Ja, gjøre Norge om til nok et utrykt sted på denne kloden. Derfor takker jeg Thomas Utne Pettersen ved politistasjonen i Haugesund for hans ærlige og opprikte skriv. Og som burde vært pensum for alle som jobber innafor ”godhetsindustrien”!

NARVIK, 16.08.2016  Amund Garfors