NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 6. august 2016

Islam eller sindslidelse?

snaphanen.dk  

Ifølge skolekammerater er han en hengiven muslim og helt rask.

I betragtning af hvor uhyre sjældent selv alvorligt sindslidende er farlige for deres omgivelser, må man sige at procenandelen af muslimer, som er, er mærkeligt høj. Somalieren i London med det norske pas, Zakaria Bulhan, var endnu en af dem, men ifølge en skolekammerat var han “en hengiven muslim, der har udtryk støtte for Al Qaeda,” så måske var han ikke særlig syg. En anden skolekammerat siger, “at dette er første gang jeg hører, at han skulle have psykiske problemer.”

Man husker måske de fire tilfælde i Frankrig for et par år siden, hvor muslimer kørte forgængere ned med deres biler. De var angiveligt alle sindslidende. Det må jo betyde, at alle de palæstinensere, der i nogle år har stukket tilfældige israelere ned i hvad jeg fejlagtigt troede var “kniv-jihad,” hører hjemme på psykiatrisk afdeling. London onsdag nat ligner unægtelig palæstinensisk terrortaktik.

Som man kan se neden under stregen, tror almenheden ikke længere på det. Billedet var en af de almindelige reaktioner på terroren i London i går morges. Tillidskløften er nu betydelig. Det er vel nærmest kun Breivik, der ikke får lov at være sindssyg i fred. PICTURE EXCLUSIVE:
Russell Square ‘knifeman’, 19, was ‘quiet, shy pupil who was bullied at his London school’ as victim is named as Florida professor’s wife who was due to fly home TODAY