Politisk frustrasjon fra nederste velgerhylle!

Av Fallout.

Det er sannelig ikke lett å fortelle politikere og MSM hva de er for et oppsop.

Neville Chamberlain!

En av de største og mest kjente forrædere i vår tid, like foran Nygaardsvoll (AP), og Quisling. Mye blod har blitt spillet pga sånne landssvikere.

I Sverige auler det av landssvikere i Riksdagen. De fortjener kanossagang hele 7-kløvern.

I Norge har vi supperådet som styrer med sine komiske figurer. Aller mest komisk syns jeg Stortingspresidenten er. En hagegnom med egen moral.

Hvor i alle dager kommer sånne folk fra? Hvilke steiner ble løftet og snudd for å finne dem? Må man løfte steiner for å finne dyktige folk? Nei man må IKKE løfte steiner, men få inn de som ikke trenger å produseres under steiner.

Norge sender folk rundt i verden for å preike piss, samt dele ut skattepenger til kreti og pleti.
De ser det som sin oppgave å bruke våre penger FORT!

Vi kunne like gjerne sendt "Chartes Svein". Det er like dumt.

Mange av disse klekkes ut på indoktrineringsanstalter i ungdomsorganisasjonene, der de lærer å preike broilersk.

Unntaket er Støre, men han anser jeg som schizofren med "multiple personalities", som snakker med seg selv, for der får han "kanskje" svar. Derfor regnes han som kvalifisert som leder i værhanepartiet AP.

Ingen værhane greier å følge Støre. Han er værhønsenes mor.

Jagland er et egg som ble fostret opp i AP. Et kaklende fjærkre som skal møte Erdogan. Han skal fremskaffe fakta!?

Man trenger i såfall to oversettere. En for å oversette fra jaglandsk til den tyrkiskspråklige translatøren, og den tyrkiske til å oversette det til Tyrkisk.

Man kunne heller sendt Grande for å få inn litt tyngde. Hun er jo tross alt stort sett på flyreise allerede (oi som hun hater fly), og kan sikkert brukes som ambassadør. At det utløses krig som følge av besøket er bare en bi-effekt.

Hun hadde forresten en kronikk i NRK om Clinton-lekkasjene, der hun i kommentarfeltet fikk så burkaen passet.

En annen tungvekter er Merkel, som fortsatt henviser til at Tyskland er forpliktet overfor fascistene de drar inn i landet, og vil ikke endre noe i asyldebatten. Hvor mange må dø på hennes PK-alter?

Det er allerede mange i hele Europa som har betalt med sine liv, og flere skal det bli. Nå venter britene på et angrep. Jeg vil tro mannen og kvinnen i gata ser frem til det.

Fallout