Åpent brev til landets strømmåler leverandører

Av May-Harriet Seppola.

Den påtvungne installeringen av smartmålere betegner jeg som det største overgrep mot den norske befolkning. De fleste innbyggere i Norge er fullstendig uvitende om helserisikoen de blir påført gjennom Smartmålere. Helse og Omsorgsdepartementet bruker en betalt forskning fra Folkehelseinstituttet som ble utført i 2010.

Jeg siterer fra ett brev jeg mottok:

Norsk helseforvaltning har i en årekke tatt mennesker som mener de lider under el-overtfølsomhet på alvor. Spørsmålet har blitt grundig utredet. Et eget utvalg ble for noen år satt sammen for å undersøke den forskning som er blitt gjort om temaet. Senere års forskningsarbeid og tidligere studier gir samlet sett ikke belegg for å konkludere med at eksponering for svake radiofrekvente felter årsak til eller medvirkende årsak til helseplager. Dette er norske helsemyndigheters offisielle standpunkt i saken.

Smartmålere (AMS – Automatisk Måler System) sender trådløst på måter vi vet er skadelige, og folk blir syke av dem. Kloden rundt rapporteres det nå om folk som blir syke eller føler ubehag etter at «smartmålere» ble installert. Det fins en god del anekdotisk stoff og YouTube-videoer som forskere kan trekke på skuldrene av, men også enkelte forskningsresultater som rapporterer en rekke nye plager - søvnløshet, hodepine, tinnitus, utmattethet, vansker med å tenke, dysestesi (unormale følelser i huden) og omtåkethet (Lamech 2014).

Etter installasjonen blir det også langt fler som oppfatter seg som el-overfølsomme (Conrad 2013). Dette burde ikke forbause, for mange fagfolk visste på forhånd at disse og mange andre helseskader var å forvente, fordi man lenge har sett at biosystemer ikke tåler slik stråling.

Det kommer hele tiden rapporter fra andre land om bakdelen av installering, her fra Michigan:

Smartmeter og DTE er opt-out meter som kan føre til mange helseproblemer. Flere og flere mennesker blir gjort syke. Her er bare noen få, samlet fra faktiske personer i Michigan som har blitt berørt.

Når det gjelder privatlivets fred, består vernet blant annet i i å beskytte enkeltindivider mot at opplysninger om deres personlige forhold, deres private liv, urettmessig blir offentliggjort. Utgangspunktet er at nær sagt enhver opplysning om en identifiserbar persons privatliv er beskyttet mot offentliggjøring.

Enhver har rett til respekt for sitt privatliv og familieliv, sitt hjem og sin kommunikasjon. Husransakelse må ikke finne sted, unntatt i kriminelle tilfeller. Statens myndigheter skal sikre et vern om den personlige integritet.

Jeg ser at nettselskapene bruker en forslitt frase som at nå trenger vi ikke lengre å lese av måleren en gang i måneden. Hva med konsesjonen på vannkraft som våre forgjengere ordnet slik at vi skulle ha tilgang på rimelig strøm, som politikerne foreslo fjernet allerede i 2001. Marit Arnstad i Senterpartiet var den som foreslo dette, noe jeg dokumenterer her. Dokumentasjon på skadevirkninger av smartmålere.

Jeg ønsker ikke å bli utsatt for stråling av disse monstermålerne. Jeg har ennå ikke mottatt noen tilbakemelding fra NVE om hvem som sitter med ansvaret for helseskader, brann og overvåking.

Smartmålersaken er en skandale. En skandale som blir tredd ned over hodene på folk. Og så forsøker de å fremstille det som at man må "søke" fritak for å slippe den. Slikt umyndiggjørende tull kan vi da ikke finne oss i. Vi er oppegående mennesker som evner å ta inn over oss virkelighetens verden. Anstaltmakeri og nesegrus servilitet, med potensielt ødelagt helse og krenkende teknologisk invasjon av privatlivet er ikke for oss. Vi “søker” ikke fritak, vi KREVER fritak. Dette er altså en viktig mentalitetsendring som vi alle bør foreta, snarest mulig. Vi står ikke med lua i hånda, VI FORTELLER DEM HVOR SKAPET SKAL STÅ.

Dette er agenda 2030, som samtlige land har signert på uten å underrette befolkningen i det hele tatt. Pave Frans var til stede i FNs hovedkvarter i New York i september 2015, da FN feiret 70 år, da Agenda 2030 ble lagt fram. Han appellerte da til at alle land burde skrive under på dette dokumentet.

Dette er den nye verdens orden i praksis:

1. Mer styring over land og folk.
2. Mindre frihet.
3. Høyere skatter.
4. Fri flyt av varer og tjenester.
5. Kontroll på alle plan.

Lederne i alle land har underskrevet 169 punkter i Agenda 2030 og har således gitt FN makt og autoritet over Utdannelse, familie, eiendom, mat, helse, ernœring, jordbruk, industri, hav, elver og vann, inkludert fisk og olje, luft og økonomi.

Grunnloven blir konsekvent satt til side for dette politiske instrumentet til den marxist- kommunistiske statsstyrelsen. Dette er et ledd i planen for hvordan eliten skal samle verdens nasjoner og enkeltmennesker under deres lederskap.

Her kommer de 7 punktene som er deres overordnede rettesnøre.

1. Avskaffelse av monarkiet og all regjering.
2. Avskaffelse av privat eiendom.
3. Avskaffelse av arv.
4. Avskaffelse av patriotisme og nasjonalisme.
5. Avskaffelse av familien, ekteskap og moralitet og innføring av kollektiv kontrollert utdannelse.
6. Avskaffelse av all religion.
7. Opprettelse av En Ny Verdensorden med En Verdensregjering.

May